ترفند هایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش
خوشمزه تر شدن سوپ و خورش ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
خوشمزه تر شدن سوپ و خورش
تكنیك و تجربه های ساده كه به شما معرفی میکنیم كمك میكند تا سوپ و خورش خوشمزهتر و سالمتر داشته باشید .با ما همراه باشید..
_ بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.
_ سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.
_ برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که بالا می آید را با قاشق بردارید.
– سوپ را میتوان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریعتر آماده میشود و احتمال ته گرفتنش هم کم است.
_ سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.
_ در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.
_ برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.
_ یک و نیم قاشق چای خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.
_ افزودن خامه نیز می تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.
-لازم نیست پیاز و سیب را خرد کنید. آنها را به شکل درسته داخل قابلمه بیندازید و در مراحل آخر به طور کامل از قابلمه بیرون بیاورید. به این ترتیب هم به مرغ طعم دادهاند و هم تکههای ریز آنها در ظرف باقی نمیماند.
– سوپ جوی بینالمللی تقریبا به همین شکل طبخ میشود. با این تفاوت که سینه مرغ کمتری به آن میزنند.
– روی آن را تزئین کنید و سر میز ببرید. موقع خوردن که سوپ را با قاشق هم میزنید، کره و لیموی تازه، طعم استثنائی به سوپ خواهد داد.
گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم