دسته‌بندی نشده

ترشی کلم برگ قرمز

Imageمواد لازم:
کلم برگ قرمز= یک عدد بزرگ
سرکه= به اندازه کافی
نمک= به اندازه کافی

طرز تهیه:
کلم قرمز را خرد کرده و تمیز می شوییم.
کلم را در صافی می ریزیم، مقداری نمک روی آن می پاشیم و به مدت24 ساعت می گذاریم بماند.
کلم های نمک زده را در یک شیشه بزرگ می ریزیم و روی آن را از سرکه پر می کنیم. این ترشی خیلی زود آماده مصرف می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا