هویج : ۲۰۰۰ گرم سرکه : ۱ لیتر نمک : قدری شیشه را با هویج پوست کنده پر میکنیم و مقداری نمک لابلای هویجها میپاشیم و شیشه را از سرکه خوب سفید جوشانیده پر میکنیم، ترشی بعد از ۶ ماه…
درباره سپندجام
سپند جام از سال 1397 تاسیس گردید، ما در سپند جام در تلاش هستیم تا از برترین منابع اطلاعات درست و به روز را در اختیار کاربران خود قرار دهیم. این اطلاعات با توجه به اجازه نامه منابع، که در بخش کپی رایت آن ها وجود دارد جمع آوری شده است.
اما ما خود را به تبعیت از قوانین کپی رایت ملزم می دانیم. بنابراین هر یک از رسانه های منبع می توانند در صورت عدم رضایت از وجود مقالات در سپند جام از طریق صفحه تماس با ما به ما اطلاع دهند تا در اسرع وقت محتوا با محتوای اختصاصی جایگزین گردد.
حقوق مادی و معنوی به وبسایت سپند جام تعلق دارد، کپی مطالب با ذکر منبع و لینک مستقیم بلامانع میباشد.