دسته‌بندی نشده

ترافل گیلاس

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید.

آموزش تهیه ترافل گیلاس

نشاسته، آرد و شکر را در تابه ای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود.

نوشته های مشابه

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید.

مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ ها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود. در آخـر گیلاس ها را اضافه کنید. در ظرف مورد نظر برش های رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید.

آموزش تهیه ترافل گیلاس

نکته:
زمانی که مخلوط نشاسته را به تخم مرغ اضافه می کنید بهتر است مقداری از آن را با تخم مرغ مخلوط کرده سپس بقیه را اضافه کنید.

مواد لازم ترافل گیلاس:
نشاسته ذرت (پودرشده) ۱ قاشق سوپ خوری (۱۱ گرم)
آرد ۲ قاشق سوپ خوری (۱۸ گرم)
شکر یک دوم پیمانه (۷۵ گرم)
شیر (سرد) دو و یک چهارم پیمانه (۳۶۰ میلی لیتر)
تخم مرغ ۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم)
وانیل شکری یک چهارم قاشق چای خوری
کره ۲ قاشق سوپ خوری (۳۲ گرم)
کمپوت گیلاس (خردشده) به مقدار لازم
رولت به مقدار لازم

بدانیم:
انرژی ۵/۹۵۶ کیلوکالری
چربی ۳۹ گرم
کربوهیدرات ۶/۱۳۲
پروتئین ۴/۲۳ گرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا