به غذاهای چینی علاقه دارید؟آموزش چند نوع غذای چینی خوشمزه!
املت جوانه لوبيا و ميگو – چيني
غذاهای چینی و آموزش غذای چینی
مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
ميگو تاره 185 گرم
لوبيا سبز تازه 2 فنجان
پياز سبز 6 عدد
زنجبيل 1 قاشق مرباخوري
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري
آب 1 فنجان
روغن كنجد 1 قاشق مرباخوري
سس سويا 1 قاشق سوپخوري
شكر 0.5 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
تخم مرغها را بهم برنيد تا كف كرده و رنگ آن روشن شود , ميگوي رنده شده , جوانه لوبيا , پيازچه و زنجبيل را بيافزاييد و مخلوط كنيد , كف ماهيتابه را با روغن كمي چرب كنيد و ان را گرم كرده و يك چهارم املت را در ان ريخته و بپزيد تا يك طرف آن سفت شود , سپس برگردانيد و طرف ديگر را بپزيد , املت را در بشقاب سرو نموده و باقي املتها را بپزيد و با سس سرو نماييد .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
طرز تهيه سس :
آرد ذرت و آب را در قابلمه اي با هم مخلوط كرده و سس سويا را بيافزاييد و مرتب بهم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود , سپس بمدت يك دقيقه با حرارت ملايم بجوشد .
خوراک سبزیجات چینی
مواد لازم
– برنج 1 پیمانه
– کلم بروکلی 200 گرم
– کرفس 2 ساقه
– پیاز 1 عدد
– فلفل دلمه ای 1 عدد
– کدو سبز 1 عدد
– نخود فرنگی 100 گرم
– سویا سس 2/1 پیمانه
– شکر 1 قاشق غذاخوری
– پودر نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
– گشنیز تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
– لیمو ترش تازه 1 عدد
طرز تهیه
ابتدا برنج را آبکش کرده کنار می گذاریم .کلم بروکلی را گل گل کرده کرفس را همراه با پیاز ، کدو سبز وفلفل دلمه ای باریک بصورت خلال خرد کرده در ماهیتابه با روغن یا روغن زیتون کمی تفت می دهیم حدود 4 تا 5 دقیقه به اندازه ایکه سیزیجات سبک شود و بعد نخود فرنگی را کمی نیم پز می کنیم همراه با برنج آبکش شده به سبزیجات اضافه می کنیم ، در ظرفی از سویاسس و شکر و آب لیمو ترش و پودر نشاسته حل می کنیم تا کاملا رقیق شود و به غذا اضافه می کنیم که غلظت پیدا کند .در آخر گشنیز تازه را خرد می کنیم به خوراک اضافه می کنیم حدود 1 دقیقه و بعد سرو می کنیم .
نکته : در صورت نبودن کلم بروکلی می توانیم از گل کلم سفید یا برگ کلم استفاده کنیم .مراقب باشید سبزیجات له نشود در واقع زیر دندان حس شود .
ماكاروني با مواد دريايي – چيني
مواد لازم :
ماكاروني 250 گرم
ميگو تاره 500 گرم
قارچ 500 گرم
روغن 2 قاشق سوپخوري
پياز سبز خرد شده 1 قاشق سوپخوري
سير 0.25 عدد
فلفل قرمز 0.5 قاشق مرباخوري
فلفل قرمز دلمه اي 1 عدد
زنجبيل 0.5 قاشق مرباخوري
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري
آب 0.5 فنجان
سس سويا 1 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
ماكاروني را در قابلمه آبجوش ريخته و بدون اينكه درب آن را بگذاريد بمدت 3 دقيقه بجوشانيد تا نرم شده سپس آبكش كنيد و زير آب سرد بگيريد و روي دستمال تميزي پهن كنيد تا آب آنها گرفته شود . ميگو ها را تميز كرده و قارچها را نيز بشوئيد و خرد كنيد , روغن را در ماهيتابه گرم كرده و پيازچه , سير , فلفل قرمز , فلفل دلمه اي و زنجبيل را بمدت يك دقيقه در ان تفت دهيد. ميگو , قارچ و سس را اضافه كرده و بهم بزنيد تا مخلوط بجوشد و غليظ شود سپس ماكاروني را بيافزاييد و بهم بزنيد تا گرم شود .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
طرز تهيه سس :
آرد ذرت و آب را در قابلمه اي با هم مخلوط كرده و سس سويا را بيافزاييد و مرتب بهم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود
سالاد گشنیز-چینی
مواد لازم:
گشنیز ساطوری شده ۲ پیمانه
سیب زمینی ترش پوست گرفتهو نگینی خورد شده ۲۵۰ گرم
کاهو پیچ رشته رشته خورد شده ۱ پیمانه
پیازچه ساطوری شده ۵-۶ بته
سس سویا ۳ قاشق غذا خوری
ادویه چینی ساییده شده ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱قاشق چایخوری
لیمو ۱عدد
سرکه ۳قاشق غذاخوری
روغن سالاد ۴-۵ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زنجبیل، دارچین به میزان لازم
طرز تهیه :
همه ی اجزای این سالاد چینی را در کاسه ای بزرگ بریزید و مخلوط کنید پس از مخلوط کردن مواد آنها را در ظرف سالاد بریزید .
میگوی سرخ شده با پودینگ سیبزمینی
پخت میگو دو روش معروف دارد؛ یک روش میگوی سرخ شده با نوعی پودینگ حاوی سیبزمینی پخته و کره پر میشود و روش دیگر نوعی غذای چینی است که در آن میگو با انواع سبزیجات آبپز واز سس زنجبیل استفاده میشود.
مواد لازم برای 4 نفر
500 گرم میگوی پاک شده
3عدد زرده تخممرغ
2 عدد سیبزمینی متوسط
300 گرم کره
1 ق س روغن مایع
پودر فلفل قرمز و سیاه و کمی نمک (اگر آلرژی فصلی دارید از فلفل سیاه استفاده نکنید)
طرز تهیه:
1در ظرف گودی سه عدد زرده تخممرغ را بزنید تا کاملا صاف شود.
2بعد سیبزمینیها را شسته و آبپز کنید. سیبزمینی پخته شده را نصف کرده با نصف قالب کره به شکل پودینگ درآورده و کنار بگذارید. سپس بخش دوم کره را در روغن مایع حل کنید (این کار باعث میشود تا کره روی حرارت نسوزد.)
3پس از آن میگوها را روی حرارت زیاد داخل آبجوش بیندازید؛ به طوریکه تنها یک جوش بزند. بعد آنها را درآورده و در آبکش قرار دهید تا کاملا آب آنها گرفته شده و خشک شوند.
4 پس از خشک شدن، میگوها را از داخل برش دهید و پودینگ آماده شده را با قاشقی کوچک لای آن بگذارید و بالاخره آنها را درون مایه تخممرغ به مدت ده دقیقه قرار دهید. یادتان باشد که فلفل و نمک را هم به آن اضافه کنید.
5در صورت دلخواه پس از این کار میتوانید میگوها را در پودر سوخاری گذاشته و سپس سرخ میکنید. بدین ترتیب دیگر لازم نیست از کره برای سرخ کردن استفاده کنید. ولی در این روش میگوها را روی حرارت ملایمی که کره و روغن در آن آب شده بود قرار میدهید تا سرخ شوند.
«کونگ پائو توفو» (غذای چینی با میگو)
این غذا یک غذای چینی است به نام کونگ پائوتوفو با سس مخصوص چینی که در 20 دقیقه آماده میشود.
مواد لازم برای 4 نفر
4 /1 مرغ پوستکنده و بدون استخوان آبپز که به تکههای مربع شکل درآید.
500گرم میگوی آبپز شده
3 عدد فلفل دلمهای رنگی (زرد، قرمز و سبز ) که به شکل مربعهای کوچک خرد شده
3 عدد سیر تازه خرد شده
1 شاخه کلم بروکلی (به تکههای کوچک تقسیم شود)
2 تکه زنجبیل (به تکههای ریز خرد شود)
1 قاشق پودر زنجبیل برای تهیه سس
1 فنجان بادامزمینی سرخ شده
3 قاشق سوپخوری روغن مایع کانولا
2/1 لیوان آبلیموی تازه
نمک فلفل قرمز و زردچوبه هر کدام نصف قاشق چایخوری
1فنجان سس مایونز فرانسه
پودر موسیر
طرز تهیه:
1 میگو و مرغ را به طور جداگانه با کمی نمک و زردچوبه آبپز کنید. بعد با کمی آبلیمو آنها را در تابهای گود تفت دهید، بادامزمینیها را به آنها اضافه کنید و بعد از تفت دادن هر سه آنها را کناری بگذارید.
مرحله دوم: فلفلهای رنگی، سیر تازه و کلم بروکلی را هم هرکدام به اندازههای مساوی و کوچک خرد کنید (بهتر است به شکل مربع خرد شود.)
2 همه مواد را با زنجبیل ریز شده وکمی هم نمک و فلفل مخلوط کرده و در یک قابلمه یا یک بخارپز بدون اضافه کردن آب به مدت 15 دقیقه حرارت دهید تا کمی پخته شود، سپس آن را داخل ظرفی که میخواهید سرو کنید، بریزید.
3 پس از آن سس مخصوص غذا را آماده کنید: برای این کار مایونز را با روغن کانولا و بقیه آبلیمو مخلوط کرده و پودر موسیر و زنجبیل را به آن اضافه کنید و آنقدر با چنگال بزنید تا سس کاملا صاف و یکنواخت شود.
مرحله پایانی: پس از اینکه سس مخصوص کونگ پائو فوتو آماده شد آن را روی غذا بریزید. به یاد داشته باشید وقتی سس را اضافه کنید که غذا کاملا سرد شده باشد چون این غذا در چین کلا سرد سرو و میل میشود.
گردآوری:مجله اینترنتی دلگرم