دستهبندی نشده
بستنی بادام | آموزش تهیه ۴ مدل بستنی بادام خوشمزه و خانگی + عکس
طرز تهیه بستنی بادام مرحله به مرحله
بستنی از جمله خوراکی هایی است که در تمام فصول طرفداران خود را دارد. “بستنی بادام” جزو خوشمزه ترین ها است . با دلگرم همراه شوید.
آموزش تهیه “بستنی بادام” به روشی حرفه ای
1 – طرز تهیه بستنی بادام با قهوه
مواد لازم :
- قهوه -2 قاشق سوپخوری
- شکر-200 گرم (1 لیوان)
- زرده تخم مرغ -8 عدد
- خامه – 500 گرم
- شیر- نصف لیوان
- بادام ورقه شده یا خلال بادام بوداده – 50 گرم
طرز تهیه :
- قهوه را در شیر حل کرده ،می گذاریم بجوشد. زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا کاملا سفت و کشدار شود.
- قهوه جوشیده را کم کم داخل زرده می ریزیم و هم می زنیم.
- ظرف خامه را روی یخ گذاشته، می زنیم تا سفت شده، فرم بگیرد.
- وقتی قهوه و زرده تخم مرغ کاملا سرد شد ،کم کم آنها را داخل خامه ریخته و هم می زنیم.
- با یک ورقه کاغذ روغنی کف قالب را که گرد و گود باشد می پوشانیم، مایه خامه و زرده را در قالب می ریزیم و در فریزر یا جایخی یخچال قرار می دهیم که 5 تا 6 ساعت بماند. بهتر است قبلا این بستنی را آماده کنیم. بستنی باید کاملا سفت شود.
- بعد قالب را بیرون آورده، با کارد اطراف مایه را از قالب جدا می کنیم.
- ظرف قشنگی را روی دهانه قالب می گذاریم و بستنی را در ظرف برمی گردانیم. کاغذ را از روی بستنی برمی داریم.
- در صورتی که کاغذ روغنی در اختیار نداشته باشیم ،می توانیم یک لحظه قالب را در آب نیم گرم گذاشته، بعد در ظرف برگردانیم.
- بادام بو داده را در سطح و اطراف بستنی می پاشیم.
2 – طرز تهیه بستنی بادام با پوست پرتقال
مواد لازم :
- تخم مرغ : ۲ عدد
- آرد سفید : ۲ قاشق سوپخوری
- نمک : ۲ قاشق سوپخوری
- بادام : ۱ فنجان
- شکر : ۲ فنجان
- شیر هموژنیزه : ۳ فنجان
- خامه : ۳ فنجان
- پوست پرتقال : ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
- شکر و آرد و نمک و تخم مرغ را خوب هم زده شیر را در آن ریخته باز هم آن را هم بزنید.
- مخلوط فوق را در ظرفی ریخته روی آب داغ مدت ۳۰ دقیقه بگذارید و در طی این مدت مرتب آن را هم بزنید.
- وقتی که سرد شد، سه فنجان خامه و بادام کوبیده و اسانس پرتقال را با آن مخلوط کرده، مایه را در ظرف بستنی سازی ریخته و بچرخانید تا بسته شود.
3 – طرز تهیه بستنی بادام با موز
مواد لازم :
- 6 عدد موز کوچک
- 50 گرم یا یک چهارم پیمانه کره
- تخم داخل 4 عدد هل (کوبیده شده)
- 50 گرم یا یک دوم پیمانه بادام پرک پوستکنده
- آب و پوست رنده شده یک عدد لیموترش کوچک
- 50 گرم یا یک سوم پیمانه پودر قند
- 2 قاشق سوپخوری آب پرتقال یا آب آناناس
- بستنی وانیلی
طرز تهیه:
- موزها را پوست کنده و به صورت طولی به 2 نیم ببرید، سپس نصف مقدار کره را در تابهای بزرگ بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب شود.
- پس از آن، نیمی از موزها را داخل کره ریخته و تا اندازهای سرخ کنید که طلایی رنگ شوند. حالا موزها را برگردانده و طرف دیگر آنها را نیز سرخ کنید.
- وقتی موزها پخت، جای آنها را به موزهای خام داده و آنها را نیز به همین طریق سرخ کنید.
- نکته: مراقب باشید موزها را آن قدر سرخ نکنید که له شوند؛ در ضمن از موزهای له و خیلی رسیده استفاده نکنید زیرا ممکن است در مرحله سرخ کردن، له شده و شکل ظاهری شان تغییر کند.
- باقیمانده کره را در تابه دیگری ریخته و روی شعله اجاق گاز آب کنید.
- سپس دانههای هل و بادام را به آن اضافه کرده و تفت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا طلایی رنگ شود.
- پوست رنده شده لیموترش را همراه پودر قند و آب پرتقال یا آب آناناس به آنها اضافه کرده و مقداری حرارت دهید تا کمی غلیظ شود. این، در واقع سس این دسر است.
- در پایان، موزهای سرخ شده را داخل ظرفی چیده و سس را روی آن بریزید و با بستنی سرو کنید.
4 – طرز تهیه بستنی بادام ساده
مواد لازم:
- تخم مرغ 2 عدد
- شکر 4 فنجان
- بادام 4 عدد
- خامه 5 عدد
- آرد 4 قاشق غذاخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
- برای آماده کردن این بستنی خوش طعم در ابتدا شکر، آرد، نمک و تخم مرغ را به خوبی با هم مخلوط کرده و هم بزنید.
- سپس شیر را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. در ادامه مواد را در ظرف مناسب ریخته و به مدت زمان 30 دقیقه در آب جوش و داغ قرار داده و مرتب و بدون وقفه با قاشق آن را هم بزنید.
- پس از طی این مدت مایع را در جای مناسب به حال خود گذاشته تا سرد شود.
- خامه، بادام خرد شده و اسانس پرتقالی را به آن افزوده و به خوبی با هم مخلوط کرده تا بسته شود.
بیشتر بخوانید :
طرز تهیه بستنی زمستانی با طعم شکلات عالی و خوشمزه
طرز تهیه ۱۰ مدل بستنی خوشمزه خانگی + عکس
راحت ترین روش تهیه « بستنی ایتالیایی »
طرز تهیه ی بستنی خوشمزه ی زمستانه