دسته‌بندی نشده

برویشین ترش یا بلغور ترش (غذای محلی کردستان)

برویشین ترش (بلغور ترش)

برویشین ترش(بلغور ترش) یکی از غذاهای سنتی استان کردستان است که در اصل نوعی آش به شمار می رود. برویشین ترش را هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا می توان آن را سرو کرد.

مواد لازم :

بلغور : 1 پیمانه زردآلوی خشک : ⅔ لیوان
نخود : ⅔ لیوان
گردو : 10-12 عدد
کشمش : ⅓ پیمانه
پیاز متوسط : 1 عدد
آبلیمو (یا سرکه) : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم

نوشته های مشابه

برویشین ترش

مراحل پخت :

گام 1 پیاز را خرد کرده تفت می دهیم.

حتماً بخوانید:

گام 2 نخود و بلغور را که خیس خورده همراه با آب اضافه کرده روی شعله حرارت می دهیم.
گام 3 بعد از مدتی مغز گردو و کشمش و برگه زردآلو را اضافه می کنیم.
گام 4 در نهایت آبلیمو ، نمک و زردچوبه را به غذا اضافه می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا