دسته‌بندی نشده

با کالری و ارزش غذایی فندق آشنا شوید

همه چیز درمورد فندق

فندق نوعی آجیل از درخت فندق است که در حال حاضر به یکی از آجیل های بسیار محبوب در سراسر جهان تبدیل شده است. فندق در کشورهای یونان، ایتالیا، انگلستان و نیمه ای از ایالات متحده بیشترین میزان تولید را دارد. اما، به طور عمده در ترکیه تولید می شود، زیرا این کشور تقریبا 75 درصد تولید جهانی فندق را دارد.

کالری و ارزش غذایی فندق

کالری و ارزش غذایی فندق خام

هر 100 گرم فندق خام حاوی 628 کالری می باشد.

مقدار 100 گرم
کالری 628
کربوهیدرات 16.70 گرم
پروتئین 14.95 گرم
چربی 60.75 گرم
آب 5.31 گرم
فیبر 9.70 گرم
قند 4.34 گرم
کلسترول 0.00 میلی گرم

فندق/کالری فندق/ارزش غذایی فندق/خواص فندق/فندق خام/کالری فندق خام/فندق بو داده/کالری فندق بو داده/ارزش غذایی فندق بو داده

کالری و ارزش غذایی فندق بو داده بدون نمک

هر 100 گرم فندق بوداده حاوی 646 کالری می باشد.

مقدار 100 گرم
کالری 646
کربوهیدرات 17.60 گرم
پروتئین 15.03 گرم
چربی 62.40 گرم
آب 2.52 گرم
فیبر 9.40 گرم
قند 4.89 گرم
کلسترول 0.00 میلی گرم

فندق/کالری فندق/ارزش غذایی فندق/خواص فندق/فندق خام/کالری فندق خام/فندق بو داده/کالری فندق بو داده/ارزش غذایی فندق بو داده

بیشتر بخوانید:

کالری بادام چقدر است ؟ کالری حاصل از بادام را چگونه بسوزانیم ؟

پسته چه مقدار کالری دارد ؟ آیا پسته چاق کننده است ؟

فندق/کالری فندق/ارزش غذایی فندق/خواص فندق/فندق خام/کالری فندق خام/فندق بو داده/کالری فندق بو داده/ارزش غذایی فندق بو داده

خواص فندق

1. فندق برای تنظیم فعالیت عضله و ماهیچه

منیزیم نقش مهمی در حفظ سطح مناسب کلسیم در بدن و سلول های بدن دارد. بنابراین، به انقباض عضلانی کمک می کند و از فشار بیش از حد در عضلات نیز جلوگیری می کند. این تاثیر باعث کاهش تنش عضلانی می شود و از خستگی عضلانی، اسپاسم، گرفتگی و درد جلوگیری می کند.

همچنین مطالعات نشان می دهند که دوز مناسب منیزیم می تواند به تقویت عضلات کمک کند و مقدار مناسب منیزیم نیز می تواند سلامت استخوان شما را بهبود بخشد.

2. فندق برای کمک به حفظ سلامت مفصل و استخوان

فندق حاوی مقادیر زیادی از منگنز است، منگنز برای بهبود تراکم استخوان مفید خواهد بود و همچنین در برابر بسیاری از بیماری ها مانند پوکی استخوان مبارزه می کند.

3. فندق برای حفظ سلامت دستگاه گوارش

منگنز، ماده ای معدنی است که نقش کلیدی در سنتز کلسترول و اسیدهای چرب دارد. این ماده ی معدنی همچنین یک ماده ی متابولیک کربوهیدرات و پروتئین ضروری است. هر چه سطح منگنز در سیستم بدن بالاتر باشد، سوخت و ساز پروتئین و کربوهیدرات نیز بهتر است.

این امر، به نوبه ی خود، سلامت دستگاه گوارش را بهبود می دهد. فیبر موجود در فندق، جذب مواد مغذی را افزایش می دهد و در عین حال کمک می کند تا مواد زائد و سمی از طریق مدفوع از بدن خارج شوند.

4. فندق برای بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن

ویتامین B6 یک ویتامین ضروری برای عملکرد مناسب اسیدهای آمینه در بدن است. این اسیدها نقش یک تنظیم کننده در حفظ سلامت سیستم عصبی را دارند. کمبود ویتامین B6 نیز مانع از سنتز غلاف میلین می شود و برای عملکرد درست سیستم عصبی ضروری است.

ویتامین B6 همچنین برای تولید مناسب انتقال دهنده های عصبی از جمله اپی نفرین، ملاتونین و سروتونین ضروری است.

5. فندق برای جلوگیری از سرطان

این احتمالا یکی از بزرگترین مزایای استفاده از فندق می باشد؛ فندق یک ماده بسیار خوب برای جلوگیری از انواع مختلف سرطان است. فندق به نسبت زیادی منگنز بدن شما را تامین می کند، که برای تحریک تولید آنزیم آنتی اکسیدانی در میتوکندری بسیار ضروری است و باعث جلوگیری از سرطان می شود.

همچنین، مطالعات بسیاری انجام شده است و نتیجه مطالعه نشان می دهد که فندق می تواند شما را از سرطان محافظت کند؛ فندق دارای اثر ضد انعقادی است، به این معنی است که می تواند سلول های سرطانی را مهار کند.

6. کمک به جلوگیری از پیری زودرس با فندق

فندق برای حفظ درخشندگی و طراوت پوست عالی است و کمک می کند که جوان تر از سن واقعی خود به نظر برسید.

فندق ترکیبی از ویتامین C و ویتامین E است که منبع قدرتمند آنتی اکسیدان می باشند، این آنتی اکسیدان ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از نشانه های پیری زودرس، که عمدتا توسط رادیکال های آزاد ایجاد می شود، جلوگیری می کند.

7. فندق مفید برای زنان باردار

فندق برای زنان باردار نیز بسیار مفید است، زیرا حاوی مقدار زیادی مواد مغذی است که برای تغذیه و رشد مناسب نوزادان ضروری می باشد. علاوه بر این، فندق حاوی اسید فولیک است که به طور گسترده ای از بروز نقص لوله ی عصبی برای جنین در دوران بارداری جلوگیری می کند.

فندق همچنین حاوی اسید فولیک است، که به رشد بافت جنین در دوران بارداری کمک می کند.

8. فندق گزینه ای عالی و مناسب برای گیاهخواران

فندق نیز یک منبع عالی غذایی برای افرادی است که گیاه خوار هستند. دلیل این انتخاب مقدار پروتئین موجد در فندق است. بنابراین، اساسا گیاهخوارها که غذاهای مبتنی بر حیوانات را نمی خورند، و پروتئین هم به طور عمده از غذاهای بر پایه حیوانات بدست می آید.

فندق می تواند راه حل کامل برای این مشکل باشد، زیرا فندق حاوی 15 گرم پروتئین در هر 100 گرم است.

9. فندق برای کمک به درمان بیماری های گرفتگی قائدگی

زنانی که در دوران قائدگی دچار گرفتگی، بخصوص در رحم می شوند، می توانند از فندق استفاده کنند. اگر در طول دوره قاعدگی اغلب از گرفتگی عضلات رنج می برید، باید فندق را در اسرع وقت مصرف کنید

زیرا حاوی مقادیر زیادی منیزیم، کلسیم و ویتامین E است، که می تواند درد ناشی از گرفتگی ها را کاهش دهد و این مواد مغذی نیز به شما کمک می کند تا چرخه قاعدگی بهتر و آسان تری داشته باشید.

10. فندق برای کمک به بهبود زخم

فندق یک ماده بسیار کارآمد برای زخم های باز شما خواهد بود. شما می توانید این مزایا را از روغن فندق دریافت کنید. می توانید آن را در منطقه زخم اعمال کنید و به سرعت شاهد بهبود زخم خواهید بود.

زیرا فندق دارای اثر قابض است که به طور گسترده ای برای بهبود بسیاری از زخم ها شناخته شده است. همچنین حاوی آرژنین است که یک اسید آمینه مفید برای درمان زخم محسوب می شود.

فندق/کالری فندق/ارزش غذایی فندق/خواص فندق/فندق خام/کالری فندق خام/فندق بو داده/کالری فندق بو داده/ارزش غذایی فندق بو داده

بیشتر بخوانید:

ماکادمیا (فندق استرالیایی) چیست و چه خواصی دارد ؟

شیر فندق چیست ؟ چه خواصی دارد و چگونه تهیه میشود ؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا