دسته‌بندی نشده

باقلی پلو با ماهیچه

غذا

باقلی پلو با ماهیچه

مواد لازم:

-*-برنج: 4 پیمانه
-*-باقالی: 3 پیمانه
-*-شوید: 2 پیمانه
-*-ماهیچه گوسفندی یک کیلو
-*-پیاز: 2 عدد متوسط
-*-زعفران دم کرده: یک پیمانه
-*-روغن و فلفل و نمک، زردچوبه و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه:

اول از همه از گوشت شروع میکنیم. پیاز رو خلالی کنید و توی قابلمه بریزید، ماهیچه ها رو روی پیاز ها بذارید و اجازه بدید تا باشعله کم، خوب سرخ بشن.
بعد زردچوبه و ادویه و کمی فلفل بزنید و آب بریزید و اجازه بدید تا خوب بپزه. 2 تا 3 ساعت زمان براش در نظر بگیرید. اواخر پخت هم نمک و کمی آبلیمو(دلخواه) اضافه کنید. در آخر پخت ماهیچه باید آب خیلی کمی داشته باشه تا حسابی جا افتاده باشه.

برای برنجتان، اول کمی آب توی قابلمه بریزید، وقتی جوش اومد، باقالیها رو اضافه کنید و بذارید تا بپزه، اواسط پخت باقالی، شوید رو اضافه کنید.
وقتی باقالی و شوید پخت، باید آب کمی داشته باشه، اندازه ای که وقتی برنج (که از قبل خیس کردید)رو توی قابلمه میریزید، اندازه یه بند انگشت آب روش باشه. (به بحث زرشک پلو با مرغ برید تا دقیقا طرز تهیه برنج کته رو بدونید.)

به قابلمه برنج، نمک و روغن اضافه کنید و بذارید تا دم بکشه.

***نکات:

*زمان پخت باقالی، بستگی به نوع باقالی و نوعی که اونو فریز کردید داره( به آلبوم کدبانوها میدانند و روش بلانچ کردن باقالی رجوع کنید.)

*میتونید از شوید خشک هم استفاده کنید ولی قبلش اونو 1 ساعت در آب ولرم خیس کنید. البته کیفیت شوید تازه چیز دیگست!

*گوشت های مناسب برای باقالی پلو، گوشت سردست یا ماهیچه بره یا گوسفند یا مرغ یا قلوه گاه گوساله است.

*درمورد باقالی خشک، هر 3 پیمانه رو با 6 پیمانه آب و کمی نمک به مدت 15 دقیقه روی حرارت بذارید و بعد آبکش کنید.

*کمی ادویه کاری هم طعم گوشت رو خوب میکنه!

*میتونید برنج رو به روش آبکش هم درست کنید. در این صورت باقالی و شوید رو جدا بپزیدو بعد توی آبکش با برنج مخلوط کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا