دسته‌بندی نشده

انواع مختلف کشمش را بشناسید!

آشنایی با انواع کشمش

انگور خشک شده را کشمش می نامند. کشمش میوه خشک کوچکی است که سرشار از مواد مغذی می‌باشد. انرژی بدن را زیاد می‌کند. این خوراکی سرشار از فیبر است. همانطور که گفته شد، کشمش همان انگور خشک است که به دو روش سنتی و صنعتی تهیه می شود. در روش سنتی، حبه های انگور را در یک سینی بزرگ می ریزند و جلوی آفتاب خشک می کنند؛ دقیقا همانطور که مادربزرگ های ما عادت داشتند تا این کار را انجام بدهند و کشمش را خودشان از انگور درست کنند.

تولید کشمش به روش صنعتی نیز به این شکل است که از بخار گوگرد یا غوطه ور کردن در تیزآب یا انواع دیگر روش ها برای تهیه کشمش استفاده می شود. در یک دسته بندی کلی، رایج ترین کشمش های مورد استفاده به 5 دسته تقسیم می شوند:

1- کشمش سبز که به صورت آجیل مصرف می شود و در آجیل فروشی ها یافت می شود.

آشنایی با انواع کشمش

2- کشمش سیاه یا قهوه ای که به خاطر کاربرد آن در بعضی پلوها مانند عدس پلو، به کشمش پلویی معروف است و اغلب در عطاری ها یا فروشگاه مواد غذایی موجود است.

3- مویز که مانند کشمش سبز به عنوان آجیل مورد استفاده قرار گرفته و حاصل خشک شدن انگور شاهانی است. البته مویز دارای مصارف دارویی نیز هست.

4- یکی دیگر از انواع کشمش ها کشمش آفتابی است. برای تهیه این نوع کشمش، از رقم پیکانی و رسمی استفاده می گردد. برای این کار، انگور را پس از برداشت در محلول تیزآب فرو برده و سپس آن در محلی تمیز و در معرف نور مستقیم آفتاب قرار می دهند و کشمش های آفتابیتولید می شوند.

5- کشمش تیغی، برای تهیه این نوع از کشمش ها، از ارقام مختلف انگور از جمله رقم سبزه مال و رزقی استفاده می شود کشمش تیغی همچون کشمش آفتابی در محلول تیزآب فرو می برند. تنها تفاوت آن با کشمش های آفتابی این است که به جای پهن کردن آنها در آفتاب، کشمش های تیغی را در سایه و روی بند خشک می کنند.

خواص بی نظیر کشمش

خواص بی نظیر کشمش

کاهش احتمال ابتلا به بیماری های دهان و لثه به دلیل وجود ویتامین C در کشمش
کمک به هضم عالی غذا و تاثیر در کاهش وزن به خاطر وجود مقدار زیاد فیبر خوراکی در آن
کنترل فشار خون بالا و کاهش خطر بروز سکته مغزی
کمک به کنترل دیابت

حتماً بخوانید:

کمک به پیشگیری از سرطان به دلیل وجود آنتی اکسیدان های زیاد در کشمش
افزایش قوای جنسی و میل جنسی برای روابط زناشویی
بسیار مناسب برای سلامت پوست به دلیل وجود ویتامین C

منبع : بهاران، هفت مغز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا