دسته‌بندی نشده

اموزش درست کردن فالوده شیرازی

اموزش درست کردن فالوده شیرازی

اموزش درست کردن فالوده شیرازی

مواد لازم:

نودل برنج ۱۰۰گرم

شکر ۱پیمانه

آب ۱پیمانه

گلاب ۲ق س

اموزش درست کردن فالوده شیرازی

ابتدا شکر وآب را داخل ظرفی ریخته وخوب آن را حل میکنیم بعد آن راروی گاز گذاشته وچندجوش که خورد خاموش کرده واجازه میدهیم آب شکر غلیظمان خنک شود

بعد گلاب رااضافه کرده وهم میزنیم وبرای مدت حدودا ۳ساعت درفریزرگذاشته بعد ازاینکه روی شربتمان یخ بست آن رابیرون می اوریم حالا نوبت به نودل های برنج است که با یک لیوان آب جوش میگذاریم

حسابی نرم شود حدود۱۰ دقیقه روی گاز بعد ازپختن نودل ها آنها را قیچی کرده وبه آب شکر اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم ودوباره برای مدت ۲ساعت درفریزر گذاشته تاخوب شکر وگلاب به خورد نودل ها برود بعد ازاین مدت درظرف مورد نظر ریخته ونوش جان میکنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا