دسته‌بندی نشده

اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل

Imageمواد لازم :

سيب زميني 250 گرم

كره 2 قاشق سوپخوري

سير 2 عدد

گوشت گوسفند 100 گرم

قارچ 100 گرم

جعفري ساطوري شده 1 قاشق سوپخوري

ماهي كولي 4 عدد

زيتون سبز 12 عدد

پياز داغ عسلي 400 گرم

روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري

پنير پيتزا 1 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

پيازها را خرد کرده و در مقداري کره سرخ نمائيد سپس سيرها را خرد کرده با مقداري قيمه گوشت گوسفند و 100 گرم قارچ خرد شده و قدري جعفري ساطوري شده و چهار قطعه ماهي کولي و 12 عدد زيتون بي هسته مخلوطش کنيد

آنگاه در ظرف جداگانه 400 گرم اسپاگتي پخته شده را با روغن زيتون مخلوط کرده آنرا هم بزنيد و مخلوط فوق تاذکر را رويش بريزيد مطابق معمول چند قاشق پنير رنده شده رويش بريزيد و گرم گرم ميل کنيد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا