دستهبندی نشده
اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل
مواد لازم :
سيب زميني 250 گرم
كره 2 قاشق سوپخوري
سير 2 عدد
گوشت گوسفند 100 گرم
قارچ 100 گرم
جعفري ساطوري شده 1 قاشق سوپخوري
ماهي كولي 4 عدد
زيتون سبز 12 عدد
پياز داغ عسلي 400 گرم
روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري
پنير پيتزا 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
پيازها را خرد کرده و در مقداري کره سرخ نمائيد سپس سيرها را خرد کرده با مقداري قيمه گوشت گوسفند و 100 گرم قارچ خرد شده و قدري جعفري ساطوري شده و چهار قطعه ماهي کولي و 12 عدد زيتون بي هسته مخلوطش کنيد
آنگاه در ظرف جداگانه 400 گرم اسپاگتي پخته شده را با روغن زيتون مخلوط کرده آنرا هم بزنيد و مخلوط فوق تاذکر را رويش بريزيد مطابق معمول چند قاشق پنير رنده شده رويش بريزيد و گرم گرم ميل کنيد