دسته‌بندی نشده

استفاده میوه به در طب سنتی

بوئیدن میوه ((به)) موجب نشاط و تقویت قلب و مغز می‌شود.

مصرف میوه «به» باعث رفع حالت تهوع می شود .

برای رفع بی‌خوابی و عصبانیت نیز کاربرد دارد.

خواص معجزه‌آسای - به - در طب سنتی - مصرف میوه «به» باعث رفع حالت تهوع شده و علاوه بر ا-خواص-معجزه-آسای-سنتی ، به ، خواص به ، پزشکی ، دکتر ، طب سنتی ، میوه ، علی حسینی

علی حسینی، متخصص طب سنتی گفت: میوه به در طب سنتی هم مصرف خوراکی دارد و هم بوئیدن آن، موجب نشاط و تقویت قلب و مغز می‏‌شود.

وی ادامه داد: بوئیدن میوه به باعث قطع حالت تهوع و استفراغ می‏‌شود؛ به همین دلیل برای زنان باردار بسیار توصیه شده است. همچنین مصرف آن معده را تقویت می‌کند و از صعود بخارهای معده به سمت مغز و ایجاد بدبویی دهان جلوگیری می‌کند.

این متخصص طب سنتی گفت: میوه به ادرارآور است، نرم کننده سینه، مقوی معده و دستگاه هاضمه است. خونریزی را بند می‌آورد و برای رفع تنگی نفس کاربرد دارد.

وی افزود: «به» ترش مسهل است، استفراغ را بند می‌آورد و چون دارای طبع سرد و خشک است عصاره آن در رفع تشنگی مفید است.

جوشانده برگ درخت به نیز برای رفع بی‌خوابی مفید است و بهترین راه فروکش کردن عصبانیت است

این متخصص طب سنتی گفت: «به» شیرین نیز طبع گرم و خشک دارد و باعث نشاط و تقویت قوای قلبی و مغزی می شود.

وی گفت: مصرف «به» برای زنان باردار توصیه شده چون علاوه بر این که طبق روایات باعث می شود کودک زیبا و خوش خلق شود به تقویت رحم زن کمک کرده و مانع سقط جنین می شود.

خواص معجزه‌آسای – به – در طب سنتی – مصرف میوه «به» باعث رفع حالت تهوع شده و علاوه بر ا-خواص-معجزه-آسای-سنتی ، به ، خواص به ، پزشکی ، دکتر ، طب سنتی ، میوه ، علی حسینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا