دسته‌بندی نشده

از ارزش غذایی و خواص شیرینی زنجبیلی بدانید + طرز تهیه

همه چیز درمورد شیرینی زنجبیلی

کالری شیرینی زنجبیلی و خواص آن موضوع مورد بحث ماست. این روزها در بازارهای میوه و تره بار، زنجبیل به وفور یافت می شود که به راحتی می توان آن را تهیه و می توان با آن نان شیرینی زنجبیلی درست کرد.

کالری و ارزش غذایی شیرینی زنجبیلی

هر ۱۰۰ گرم شیرینی زنجبیلی حاوی ۳۵۶ کالری می باشد.

مقدار ۱۰۰ گرم
کالری ۳۵۶
کربوهیدرات ۴۹٫۲۰ گرم
پروتئین ۳٫۹۰ گرم
چربی ۱۶٫۴۰ گرم
آب ۲۸٫۰۰ گرم
فیبر ۰٫۰۰ گرم
قند ۰٫۰۰ گرم
کلسترول ۳۲٫۰۰ میلی گرم
کلسیم ۷۱٫۰۰ میلی گرم
آهن ۲٫۸۸ میلی گرم
منیزیم ۷۰٫۰۰ میلی گرم
فسفر ۵۴٫۰۰ میلی گرم
پتاسیم ۴۳۹٫۰۰ میلی گرم
سدیم ۳۲۷٫۰۰ میلی گرم
روی ۰٫۳۹ میلی گرم
مس ۰٫۲۰ میلی گرم
منگنز ۰٫۶۸ میلی گرم
سلنیم ۱۶٫۳۰ میکروگرم

شیرینی/کالری شیرینی/ارزش غذایی شیرینی/خواص شیرینی/طرز تهیه شیرینی/شیرینی زنجبیلی/کالری شیرینی زنجبیلی/ارزش غذایی شیرینی زنجبیلی/خواص شیرینی زنجبیلی/طرز تهیه شیرینی زنجبیلی/کیک زنجبیلی/کالری کیک زنجبیلی/ارزش غذایی کیک زنجبیلی/خواص کیک زنجبیلی/طرز تهیه کیک زنجبیلی

شیرینی/کالری شیرینی/ارزش غذایی شیرینی/خواص شیرینی/طرز تهیه شیرینی/شیرینی زنجبیلی/کالری شیرینی زنجبیلی/ارزش غذایی شیرینی زنجبیلی/خواص شیرینی زنجبیلی/طرز تهیه شیرینی زنجبیلی/کیک زنجبیلی/کالری کیک زنجبیلی/ارزش غذایی کیک زنجبیلی/خواص کیک زنجبیلی/طرز تهیه کیک زنجبیلی

خواص شیرینی زنجبیلی

خواص شیرینی زنجبیلی: زنجبیل یکی از گیاهان درمانی است که به آن گیاه قرآنی هم می گویند. زنجبیل اصالتاً یک گیاه چینی و هندی است و در این کشورها در طول بیشتر از ۴۰۰۰ سال قدمت دارد.

در مورد خواص دارویی زنجبیل عنوان شده است:

این گیاه همراه با گیاهان دیگر به عنوان تقویت کننده معده و بدن و ضدنفخ به کار می رود. همچنین پزشکان به تازگی کشف کرده اند که شربت زنجبیل بهترین دارو برای معالجه زخم معده است. مبتلایان به زخم معده باید هر روز قبل از غذا یک قاشق چایخوری از این شربت را همراه با کمی آب بنوشند.

زخم معده آن ها پس از مدتی التیام خواهد یافت. زنجبیل تازه و شربت زنجبیل با چای زنجبیل در بدن گرما تولید می کند و بدین وسیله مواد سمی و زائد بدن را به صورت عرق از بدن خارج می سازد.

زنجبیل بهترین داروی سرماخوردگی و گلودرد است. هنگامی که حس کردید دچار سرماخوردگی شده اید، چند بار چای زنجبیل بنوشید و اگر گلو درد دارید، علاوه بر آن که چای آن را میل می‌نمایید، آن را نیز قرقره کنید.

زنجبیل را حتی برای کمپرس نیز می توان استفاده کرد که سموم بدن را خارج می سازد. برای این منظور ابتدا چای زنجبیل استفاده کنید و دستمالی را با آن آغشته کنید و آب اضافی آن را فشار داده، در محل زخم یا درد بگذارید.

زنجبیل محرک جهاز هاضمه و برای هضم غذا بسیار مفید است. زنجبیل برای درمان سوءهاضمه، نفخ، قولنج، استفراغ، تشنج موضعی، حالت های دردناک معده و تنگی نفس بسیار مؤثر است. عصاره زنجبیل همراه با آبلیمو و نمک طعام اگر قبل از غذا خورده شود، برای بی اشتهایی سودمند است.

همچنین در مورد صفرا و سرسام تجویز می شود. در مورد سوزش گلو و گرفتگی سینه و صدا یک تکه زنجبیل را میجوند تا بزاق خوب ترشح شود. عصاره زنجبیل برای درمان دیابت و روماتیسم مزمن مفید است.

دندان درد و سردردهای عصبی با خمیری از زنجبیل خشک و آب تسکین می یابد. ابن سینا خواص تقویتی بسیاری علاوه بر این خواص برشمرده است. جالینوس استفاده از زنجبیل را در مورد فلج و همه بیماری های ناشی از سردی تجویز می‌کند.

به دلیل اینکه زنجبیل یکی از مواد تشکیل دهنده اصلی شیرینی زنجبیلی است پس می توان موارد ذکر شده را جزو خواص شیرینی زنجبیلی محسوب نمود. اما به شرطی که این شیرینی زیاد مصرف نشود چون موجب افزایش قند خون و افزایش وزن می شود.

شیرینی/کالری شیرینی/ارزش غذایی شیرینی/خواص شیرینی/طرز تهیه شیرینی/شیرینی زنجبیلی/کالری شیرینی زنجبیلی/ارزش غذایی شیرینی زنجبیلی/خواص شیرینی زنجبیلی/طرز تهیه شیرینی زنجبیلی/کیک زنجبیلی/کالری کیک زنجبیلی/ارزش غذایی کیک زنجبیلی/خواص کیک زنجبیلی/طرز تهیه کیک زنجبیلی

شیرینی/کالری شیرینی/ارزش غذایی شیرینی/خواص شیرینی/طرز تهیه شیرینی/شیرینی زنجبیلی/کالری شیرینی زنجبیلی/ارزش غذایی شیرینی زنجبیلی/خواص شیرینی زنجبیلی/طرز تهیه شیرینی زنجبیلی/کیک زنجبیلی/کالری کیک زنجبیلی/ارزش غذایی کیک زنجبیلی/خواص کیک زنجبیلی/طرز تهیه کیک زنجبیلی

روش تهیه نان شیرینی زنجبیلی

این روزها در بازارهای میوه و تره بار، زنجبیل به وفور یافت می شود که به راحتی می توان آن را تهیه و می توان با آن نان شیرینی زنجبیلی درست کرد.

مواد لازم جهت تهیه شیرینی زنجبیلی:

  1. زنجبیل: ۲ قاشق مرباخوری
  2. تخم‌ مرغ: ‌یک عدد
  3. پودر قند: یک پیمانه
  4. آرد سفید گندم: یک پیمانه
  5. کره: دو سوم پیمانه
  6. بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری
  7. وانیل: یک‌ چهارم قاشق مربا خوری
  8. پودر پسته: به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی:

ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد حرارت دهید. کره و پودر قند را ترجیحا با همزن برقی آن قدر هم بزنید تا سفید و بی‌ رنگ شود. زرده تخم‌ مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و آن قدر هم بزنید که سفید و کشدار شود.

به این مایع، آرد، بیکینگ پودر و زنجبیل را اضافه کرده و آن قدر آن را ورز دهید تا به شکل خمیر درآید. خمیر را به یک سطح آردی منتقل کنید و با وردنه آن را باز کرده و قالب زنید.

شیرینی‌ های قالب زده را روی سینی فر با رعایت فاصله بچینید و روی هر کدام از آن‌ها را با قلم مو، سفیده تخم‌ مرغ بمالید و روی آن، مقداری پوست پسته بپاشید و آن‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر حرارت دهید.

شیرینی/کالری شیرینی/ارزش غذایی شیرینی/خواص شیرینی/طرز تهیه شیرینی/شیرینی زنجبیلی/کالری شیرینی زنجبیلی/ارزش غذایی شیرینی زنجبیلی/خواص شیرینی زنجبیلی/طرز تهیه شیرینی زنجبیلی/کیک زنجبیلی/کالری کیک زنجبیلی/ارزش غذایی کیک زنجبیلی/خواص کیک زنجبیلی/طرز تهیه کیک زنجبیلی

بیشتر بخوانید:

کیک زنجبیلی | روش طبخ کیک زنجبیلی با ۵ روش + عکس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا