دسته‌بندی نشده

ارزش غذایی و خواص مربا سیب + طرز تهیه مربا سیب

همه چیز درمورد مربای سیب

کالری مربای سیب و خواص آن موضوع مورد بحث ماست. مربای سیب دارای خواص بسیاری می باشد اما باید در مصرف آن حد تعادل رعایت شود زیرا این مربا دارای شکر بوده و مصرف بیش از حد آن موجب دیابت و اضافه وزن می شود.

کالری و ارزش غذایی مربا سیب

هر ۱۰۰ گرم مربای سیب حاوی ۱۴۶ کالری می باشد.

مقدار ۱۰۰ گرم
کالری ۱۴۶
کربوهیدرات ۳۷٫۵۹ گرم
پروتئین ۰٫۰۸ گرم
چربی ۰٫۱۱ گرم
آب ۲۶٫۷۱ گرم
فیبر ۰٫۷۵ گرم
قند ۳۶٫۷۱ گرم
کلسترول ۰٫۰۰ میلی گرم
کلسیم ۱٫۹۰ میلی گرم
آهن ۰٫۰۸ میلی گرم
منیزیم ۰٫۹۴ میلی گرم
فسفر ۲٫۵۰ میلی گرم
پتاسیم ۲۸٫۱۶ میلی گرم
سدیم ۰٫۶۵ میلی گرم
روی ۰٫۰۲ میلی گرم
مس ۰٫۰۱ میلی گرم
منگنز ۰٫۰۴ میلی گرم
سلنیم ۰٫۲۹ میکروگرم

مربا سیب/کالری مربا سیب/ارزش غذایی مربا سیب/خواص مربا سیب/طرز تهیه مربا سیب/مربا/کالری مربا/ارزش غذایی مربا/خواص مربا/طرز تهیه مربا

مربا سیب/کالری مربا سیب/ارزش غذایی مربا سیب/خواص مربا سیب/طرز تهیه مربا سیب/مربا/کالری مربا/ارزش غذایی مربا/خواص مربا/طرز تهیه مربا

خواص مربا سیب

۱٫ خواص مربا سیب و سیب برای شادابی پوست

با استفاده از سیب می‌ توان ناراحتی‌ های شایعی مانند خشکی پوست، ترک خوردگی پوست، رنگ پریدگی و بسیاری از بیماری‌ های پوستی طولانی و مزمن را از بین برد یا نشانه‌ های آن‌ها را کاهش داد.

لازم به ذکر است که این قابلیت سیب به دلیل وجود ریبوفلاوین (ویتامین B۲)، ویتامین C و A ، مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، کلسیم و پتاسیم می‌باشد.

۲٫ خواص مربا سیب و سیب برای نقرس و درد مفاصل

یکی از بیماری‌ هایی که به‌ طور مشخص به علت پرخوری و مصرف مداوم منابع حیوانی (گوشت قرمز و چربی) و الکل بروز می کند، درد مفاصل و نقرس است. البته آمادگی ابتلا به این بیماری ارثی است.

در موارد شدید، بیمار با دارو و کمپرس سرد درمان می‌شود. برای جلوگیری از گسترش و طولانی شدن بیماری پیروی از برنامه‌ی غذایی فاقد گوشت و چربی، لازم است. هم‌چنین سیب میوه‌ای بسیار باارزش است؛ چرا که هم‌ چربی چندانی ندارد و هم موجب کاهش اوره می‌گردد.

سیب خام یا پخته مانع تشکیل اسید اوریک در بدن می‌شود و پس از مصرف آن مقدار کلی اسیدهای ادرار، به ویژه اسید فرمیک افزایش می‌ یابد. از این رو مصرف آن برای مبتلایان به درد مفاصل و نقرس توصیه می‌گردد.

بیشتر بخوانید: علائم نقرس پا چیست و چگونه درمان میشود ؟

۳٫ فواید سیب و مربا سیب برای حافظه و مغز

یکی از خواص مربا سیب و سیب این است که مقوی برای مغز است. به همین جهت برای کسانی که کارهای فکری انجام می‌دهند مفید می‌ باشد. به طور کلی سیب به علت داشتن فسفر، اعصاب و مغز را تقویت می‌کند.

۴٫ خاصیت سیب و مربا سیب برای دندان‌ ها و لثه‌ ها

اسیدهای موجود در سیب، هنگام جویدن باکتری‌ های دهان را از بین برده و دندان‌ ها و لثه‌ ها را تمیز می‌ کنند. جویدن یک سیب مانند این است که از یک مسواک طبیعی استفاده کنیم. مطالعات نشان می‌دهند که سیب قادر است ذرات غذایی باقی مانده در پشت دندان‌ها و لثه‌ ها را پاک کرده و فساد دندان و بیماری‌ های لثه را از شما دور سازد.

حتی کسانی که در گذشته از بیماری‌ های لثه رنج برده‌ اند، خواهند توانست از فواید ناشی از غنی بودن سیب از ویتامین C بهره‌مند شوند. مواد مغذی موجود در سیب باعث تقویت ساختار دندان‌ها می‌گردد.

مینای دندان را محکم‌ تر می‌سازد و از جرم گرفتن دندان‌ها پیشگیری می‌ کند. اسیدهای موجود در سیب، اثر ضدالتهاب و باکتری‌کش بر دندان‌ها و لثه دارند. پژوهش‌های علمی نشان داده است که یک ربع ساعت پس از خوردن آهسته‌ ی یک عدد سیب‌ ترش حدود ۹۰ درصد و بعد از یک ساعت تقریباً تمامی ذرات میکروبی موجود در دهان از بین می‌روند.

جویدن سیب، عضلات فک را قوی‌ تر می‌سازد. آب سیب تازه بدون هر مکملی به دلیل اثرات ضد التهاب مواد موجود در آن، دهان شویه‌ ای ساده و طبیعی محسوب می‌ شود.

۵٫ خواص سیب و مربا سیب در عفونت ها

بررسی نشان می دهد آن هایی که بیشتر سیب می خورند کمتر دچار سرما خوردگی یا عفونت های قسمت های فوقانی دستگاه تنفسی شده و عموماً کمتر بیمار می شوند. برخی بر این باورند که آب سیب ویروس های عفونت زا را می کشد.

مربا سیب/کالری مربا سیب/ارزش غذایی مربا سیب/خواص مربا سیب/طرز تهیه مربا سیب/مربا/کالری مربا/ارزش غذایی مربا/خواص مربا/طرز تهیه مربا

مربا سیب/کالری مربا سیب/ارزش غذایی مربا سیب/خواص مربا سیب/طرز تهیه مربا سیب/مربا/کالری مربا/ارزش غذایی مربا/خواص مربا/طرز تهیه مربا

طرز تهیه مربا سیب

مواد لازم جهت تهیه مربای سیب برای ۱ نفر:

  1. سیب ۵۰۰ گرم
  2. شکر ۵۰۰ گرم
  3. گلاب ۵ قاشق غذا خوری
  4. آبلیمو ۱٫۵قاشق غذا خوری
  5. هل ۴ عدد

طرز تهیه مربای سیب:

برای پخت مربای سیب ابتدا سیب را تمیز بشویید و پوست آن را جدا کنید و آن را ۲ نیم کرده و مواد داخل و دانه و چوب سر آن را جدا کنید و به شکل دلخواه خرد کنید.

۲ لیوان آب را روی حرات قرار دهید تا به جوش بیاید سپس سیب را به آن افزوده و اجازه دهید نرم شود.سیب های نرم شده را در صافی بریزید و پس از اینکه آب اضافی شان خارج شد کنار بگذارید.

آبی که سیب ها را در آن پخته بودید با شکر مخلوط کنید و به همراه هل روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد، پس از اینکه شکر درون آب حل شد و چند قل زد سیب ها را اضافه کنید و اجازه دهید مربا غلیظ شود.

پس از آنکه غلظت مربا مناسب شد گلاب و آبلیمو را اضافه کنید، چند دقیقه دیگر نیز بگذارید مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و اجازه هید کاملا خنک شود.

حتما گلاب را قبل از مصرف بچشید تا تلخ نباشد. در صورت تمایل از گلاب و هل بیشتری در مربا استفاده کنید. اگر نمی خواهید رنگ سیب ها تیره شود باید در زمان پوست کردن سیب ها را داخل ظرفی که با مقداری آب و سرکه مخلوط شده است قرار دهید و سیب ها را درون آن پوست بگیرید و خرد کنید.

مربا سیب/کالری مربا سیب/ارزش غذایی مربا سیب/خواص مربا سیب/طرز تهیه مربا سیب/مربا/کالری مربا/ارزش غذایی مربا/خواص مربا/طرز تهیه مربا

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مربا سیب مجلسی و خوشمزه در منزل – مرحله به مرحله

مربای سیب گلاب

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا