دسته‌بندی نشده

ادویه مخصوص ماکارونی چیست و چگونه تهیه میشود ؟

ادویه ماکارونی چیست ؟

ادویه ماکارونی دستورالعمل مشخصی ندارد و هر کس بنا بر ذائقه خانواده خود ادویه جات مختلفی را در ماکارونی استفاده می کنند. اما بر اساس تجربیات اضافه کردن موادی نظیر ریحان خشک، مرزنجوش، رزماری، آویشن و فلفل قرمز می تواند طعم منحصر به فردی به غذای شما بدهد.

حال در ادامه میپردازیم به نظر اکثریت آشپزان حرفه ای و بین المللی برای تهیه و تدارک ادویه مخصوص ماکارونی .

Pasta | ادویه مخصوص ماکارونی

ادویه مخصوص ماکارونی

طرز تهیه ادویه مخصوص ماکارونی
مواد لازم مقدار مورد نیاز
تخم گشنیز 50 گرم
دارچین نصف قاشق غذاخوری
هل 2 قاشق چای خوری
میخک 4/1قاشق غذاخوری

زنجبیل

نصف قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و سیاه به میزان دلخواه
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
جوز هندی 1 عدد
گلپر 1 قاشق غذاخوری
هل سبز مقداری

ادویه کاری

میزان دلخواه
همه مواد را آسیاب کنید و خوب مخلوط نمائید. در هر وعده پخت ماکارونی می توانید از یک قاشق از آن استفاده کنید.

بهترین زمان ریختن ادویه در غذا

بهترین زمان ریختن ادویه در غذا زمانیست که گوشت در حال سرخ شدن میباشد.

این زمان زمان طلایی اضافه کردن ادویه به هر نوع غذای گوشتی میباشد زیرا بوی بد گوشت را گرفته و طعم لذیذ را به آن اضافه میکند .

Pasta | ادویه ماکارونی

مواد لازم برای پخت ماکارونی

  1. گوشت چرخ کرده 250 گرم
  2. روغن به میزان لازم
  3. ادویه مخصوص ماکارونی
  4. سیر 2 عدد
  5. کنسرو ذرت نصف لیوان
  6. کنسرو نخود فرنگی 1/2 لیوان
  7. پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
  8. قارچ 250 گرم
  9. رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری

ادویه مخصوص ماکارونی

دستور تهیه سس ماکارونی:

ماهیتابه مناسبی را انتخاب کنید. (ترجیحا لبه دار باشد) پیاز نگینی خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

سپس گوشت یا سویا را به آن اضافه کنید. کمی که سرخ شد فلفل دلمه ای، ادویه مخصوص ماکارونی را به آن اضافه کنید .( به ازای هر ۲۰۰ گرم گوشت یا سویا یک قاشق چایخوری پر از ادویه مخصوص ماکارونی اضافه کنید).

برای یک دقیقه دیگر مواد را تفت داده و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. (اگر دوست دارید که ماکارونی رنگ بیشتری داشته باشد میتوانید رب بیشتری اضافه کنید اما ممکن است طعم غذا از دست برود.)

پس از آنکه رب گوجه با مواد مخلوط شد، گوجه رنده شده را به آن اضافه کنید. یک لیوان آب نیز به سس اضافه کنید، زیر شعله را مقداری کم کرده و اجازه دهید تا دو سوم آب آن بخار شود. سس ماکارونی شما آماده است.

طرز تهیه ماکارونی

حال پس از آبکش کردن ماکارونی میتوانید سس ماکارونی را لایه لایه به آن اضافه کرده و بعد از 15 تا 20 دقیقه پخت آماده سرو میباشد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا