دسته‌بندی نشده

آیت الله ادریسی طراح ازدواج اجباری کیست

ازدواج اجباری

طرح ازدواج اجباری جوانان توسط آیت الله محمد ادریسی به مجلس ارائه شد و سر و صدای زیادی به پا کرد

اظهارات چندی پیش حجت‌الاسلام محمد ادریسی و پیشنهاد قوانینی به مجلس جهت تسریع در امور ازدواج جوانان، باعث ایجاد بحث‌ها و اظهار نظر‌های متفاوتی نسبت به این موضوع شد.

ازدواج مساله‌ای پیچیده در ایران شده، از طرفی برخی بنا دارند با دستور و توصیه جوانان را ترغیب به ازدواج زودهنگام کنند، از طرفی متغیرهای تاثیرگذاری چون اقتصاد راه را برای ازدواج زودهنگام بسته است.

تغییرات اجتماعی و گسترش سبک‌های جدیدی از زندگی مقل ازدواج سفید، کمی فضا را مخدوش‌تر از پیش کرده، امامحمد ادریسی طراح ازدواج اجباری کیست ؟

محمد ادریسی ، ازدواج اجباری

محمد ادریسی کیست

حجت الاسلام محمد ادریسی روحانی و سخنران و واعظ مسائل دینی ، سیاسی و مذهبی در مجلس است . محمد ادریسی این روزها طراح ازدواج اجباری جوانان لقب گرفته است

چرا که او در مجلس پیشنهاد طرح ازدواج جوانان را داده است که این طرح جنجال های زیادی در پی داشته است

محمد ادریسی ، ازدواج اجباری

ایده ازدواج اجباری

ایده ازدواج اجباری توسط آیت الله محمد ادریسی به تازگی روانه ی مجلس شده است . ادریسی در این طرح پیشنهاد اجباری شدن ازدواج جوانان کشور تا سن 28 سالگی را ارائه داده است . هدف از این طرح پیشگیری از مجرد ماندن جوانان کشور بوده است اما این طرح واکنش های زیادی در میان مردم به دنبال داشته است

محمد ادریسی ، ازدواج اجباری

بیوگرافی حجت الاسلام محمد ادریسی

در مورد بیوگرافی محمد ادریسی ، زندگی شخصی و اینکه آیا در فضای مجازی فعالیتی دارد یا نه اطلاعاتی در دست نیست

حجت الاسلام محمد ادریسی پژوهشگر و نویسنده حوزه است و تحصیلات حجت الاسلام محمد ادریسی حوزوی بوده .

از محمد ادریسی سخنرانی ها و فعالیت های زیادی در برخی سایت های اینترنتی دیده می شود که آنها نیز به نوع خود جالب هستند .

محمد ادریسی ، ازدواج اجباری

عناوین برخی از یادداشت های محمد ادریسی را در ادامه مشاهده می کنید

  • اول دستگیری کن سپس نصیحت کن!
  • مثل اسرائیلی ها نباشیم
  • حجاب خدا نمایی است
  • حفظ قلعه از درون برتر از این هیچ نیست
  • دنیا بد نیست، بلکه کم است
  • وظیفه حفظ حکومت ها به عهده کیست؟
  • بیست نکته کوتاه درباره خطا و خطاکاران
  • نسل جدید بی رزومه است اما این نسل موفق است

محمد ادریسی ، ازدواج اجباری

اینستاگرام محمد ادریسی

گفتنی است از این روحانی اطلاعات دقیق تری در دست نیست ، به نظر می رسد محمد ادریسی در اینستاگرام فعالیتی نداشته و از این رو اینستاگرام محمد ادریسی برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد او وجود ندارد اما در صورت کسب اطلاعات بیشتر این مطلب به روز خواهد شد

اما در مورد جزئیات طرح ازدواج اجباری بیشتر بدانید

محمد ادریسی ، ازدواج اجباری

قوانین ازدواج اجباری

قوانین قانون دوازده گانه ازدواج برای تسریع و شتاب ازدواج :

  1. قانون اول: ابتدای دوره ازدواج اختیاری ۱۷ سال و انتهای آن ۲۸ است و اگر کسی ازدواج نکرد باید ازدواج اجباری داشته باشد.
  2. قانون دوم: اگر کسی بعد از سن ۲۸ سالگی از ازدواج امتناع کرد از او ربع درآمد کسب و کار و صنعت یا مالیات از تجارت او گرفته می‌شود و به آن‌ها که می‌خواهند ازدواج کنند و گرفتار فقر هستند داده می‌شود.
  3. قانون سوم: اگر فرد در این دوره سنی ازدواج نکرد اگر بیمار بود، معالجه او مجانی است و اگر بیماری بدون علاج داشت از ازدواج او امتناع شود و اگر بیماری او معالجه شد و ازدواج نکرد باید تمام هزینه‌های ازدواج یک زوج را پرداخت کند.
  4. قانون چهارم: اگر پس از دوره ازدواج اختیاری فرد ازدواج نکرد از او در مناصب مدریتی و تدریس و عضویت در هیئت علمی و کار‌های کلیدی هرگز استفاده نمی‌شود.
  5. قانون پنجم: اگر صاحبان مشاغل و کسب و کار به تعداد تعیین شده از جوانان که در دوره ازداوج اختیاری هستند چه دختر باشد و چه پسر وام خودکفایی و ازدواج بدهند از دو تا سه سال معاف از هرگونه مالیات و عوارض می‌شوند.
  6. قانون ششم: کسی که سن او بالایی چهل سال است و فرزندی ندارد اگر به لحاظ جسمی و مالی، شرایط اش را داشته باشد موظف است که باتوجه به توانایی‌های او از یک تا چهار یتیم از کودکان کار یا شیرخوارگاه یا یتیم‌خانه‌های کشور فرزند تقبل کند.
  7. قانون هفتم: هرکس در این دوره ازدواج کرد و برادر بزرگ‌تری ندارد که به والدینش خدمت کند استخدام رسمی ادارات دولتی می‌شود و همچنین یک دختر اگر برادر بزرگ‌تر ندارد که از والدینش مراقبت کند شوهر او معاف از مالیات و سربازی تا زمان پایان حیات والدین است.
  8. قانون هشتم: کسی که در دوره ازدواج اختیاری ازدواج کرد اگر فقیر بود به او در نزدیک‌ترین محل سکونت والدین در شهر خود زمینی یا منزل مسکونی یا مغازه‌ای برای کسب و کار که قابل برگشت باشد از طرف دولت‌ها و حکومت داده می‌شود.
  9. قانون نهم: کسی که در دوره ازدواج اختیاری و قبل از ۲۸ سالگی ازدواج کرد و صاحب چهار فرزند شد از سربازی معاف می‌شود و یارانه بیشتری از دولت‌ها دریافت می‌کند.
  10. قانون دهم: کسی که بدون ازدواج به سفر‌های خارجی غیر زیارتی و علمی می‌رود عوارض خروج بیشتری باید بدهد واگر بدون عذر معقول همسر خود را با خود نبرد یا در خارج ازدواج کند نصف دارایی‌های او برای همسر اول و فرزندان است.
  11. قانون یازدهم: دانشجویان و طلاب تنها به دلیل تحصیل علم در داخل یا خارج از کشور تنها دو سال می‌توانند تاخیر در ازدواج داشته باشند.
  12. قانون دوازدهم: گواهی گذراندن حداقل دو دوره رایگان «حقوق متقابل و مترابط زن و شوهر» و «روش تعامل و آموزش تربیت فرزندان» قبل از ازدواج اختیاری یا ازدواج اجباری باید توسط دختر و پسر ارائه گردد تا پنج درصد به وام ازدواج آن‌ها اضافه شود.

اما شنیده‌ها حاکی از این است که این موضوع نه تنها طرح مجلس یازدهم برای موضوع تشویق ازدواج و افزایش جمعیت نیست بلکه هیچ پیشنهاد هیچ مسئول و یا کارشناس خبره‌ حوزه خانواده هم نیست بلکه متنی است که اولین بار در سال ۹۷ سایت پارسینه با عنوان «قانون دوازده گانه برای تسریع و شتاب ازدواج» منتشر کرده بود.

محمد ادریسی ، ازدواج اجباری

واکنش ها به طرح ازدواج اجباری

قوانین عجیب و غریب آن از روز گذشته بازتاب گسترده‌ای را در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشت. این طرح که با عنوان «ازدواج اجباری» مطرح شده است، باعث شد تا کاربران و فعالان فضای مجازی با داغ کردن هشتگ آن، انتقادات و واکنش‌های طنزی را در توئیتر با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

محمد ادریسی ، ازدواج اجباری

محمد ادریسی ، ازدواج اجباری

محمد ادریسی ، ازدواج اجباری

محمد ادریسی ، ازدواج اجباری

محمد ادریسی ، ازدواج اجباری

محمد ادریسی ، ازدواج اجباری

محمد ادریسی ، ازدواج اجباری

محمد ادریسی ، ازدواج اجباری

ابهری، روانپزشک و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در این باره می‌گوید:

* یکی از بحث‌های داغی که این روزها نقل بعضی از محافل شده و نسبت به آن اظهارنظرهای متفاوتی می‌شود، محدوده سنی ازدواج جوانان است.

* سن ازدواج باید مبتنی بر سه اصل بلوغ جسمانی، بلوغ روانی و بلوغ اجتماعی باشد. منظور از بلوغ جسمانی دوران توانمندی فرد از نظر تولید مثل است. بلوغ روانی، عنوانی است که روان‌پزشکان از آن تحت عنوان رشد شخصیت نام می‌برند. از لحاظ حقوقی نیز بلوغ روانی با عنوان رشد شناخته می‌شود. اما اختلافی که ما با حقوقدانان در این زمینه داریم این است که حقوقدان‌ها به حداقل کفایت می‌کنند و معتقدند فقط کافی است فرد توان تشخیص مصالح خود را داشته باشد ولی عقیده روان‌پزشکان و اصولا مکاتب روان‌شناختی بر این است که فرد باید از لحاظ شخصیتی، توانمندی، پختگی و رشد به مرحله‌ای برسد که نه تنها نسبت به خود شناخت کافی پیدا ‌کند و بتواند مصالح خود را تشخیص بدهد بلکه نسبت به فردی که در نظر دارد با او ازدواج کند نیز شناخت کافی به‌دست آورد.

*بلوغ اجتماعی به معنی توانمندی لازم برای اداره امور خانواده، همسر و فرزندان است. این امر، مستلزم برآورده‌شدن نیازهای اقتصادی، بهداشتی،‌ علمی، آموزشی و… برای گذراندن زندگی است تا فرد بتواند با آن، مسکن و حداقل نیازهای خانواده را تامین کند.

*یک فرد ممکن است در سن 20 سالگی زمینه‌های فوق را یکجا و کامل پیدا کند. در حالی که فردی دیگر در سنین بالاتر هم نتواند به آنها دست یابد. در مورد خانم‌ها هم به همین شکل است. یک دختر جوان ممکن است در سن مشخصی به رشد کامل جسمانی رسیده باشد اما رشد روانی و شخصیتی او کامل نشده و توانایی ایجاد یک رابطه درست با همسر، فرزند، اطرافیان خود و از جمله خانواده جدیدی که با او پیوند می‌خورد یعنی خانواده شوهر را نداشته باشد. در این صورت تبعات آن نه تنها به فرد و خانواده بلکه به جامعه هم کشیده می‌شود. جامعه‌ای که نیازمند افراد فعال، آگاه، پخته و توانمند است.

نظر شما در رابطه با اجرا شدن این طرح چیست؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

منابع: روزنامه همشهری، مشرق‌نیوز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا