دسته‌بندی نشده

آیا همجنسگرایی در اسلام حرام است ؟

علت حرام بودن همجنسگرایی چیست ؟

در این روابط نادرست علاوه بر مساله کاهش نسل مضرات بسیار دیگری هم برای بشر به وجود می آید زیرا ما نتیجه لواط و همجنس گرایی را نه تنها کاهش نسل ، بلکه فساد نسل می دانیم و بحث فساد نسل تنها به معنی کاهش کمیت انسان ها نیست؛ بلکه به معنی فساد روحی ، فیزیولوژی ، اجتماعی و معنوی بشر نیز می باشد که در یک خانواده ناقص و شکل گرفته بر مبنای روابط جنسی و غیر طبیعی حاصل می شود .

به عبارت روشن تر با گسترش هم جنس گرایی ازدواج به عنوان یکی از مهم ترین اصول سعادت بشری متروک و مهجور می شود و نتایج منفی این امر دامن گیر جامعه می گردد.

چون ارضای غریزه جنسی و تامین نیازهای فیزیولوژیک انسان از آثار مثبت ازدواج است که با همجنس گرایی پاسخی نادرست به این نیاز داده می شود و زمینه و انگیزه ازدواج منتفی می شود ؛ ولی می‏توان فلسفه و حقیقت ازدواج از نظر اسلام را در سه امر جست و جو کرد: تکمیل، تسکین و تولید.

بیشتر بخوانید :

تشخیص افراد همجنسگرا و همجنس باز | چه افرادی مبدل پوشی می کنند؟

1- تکمیل

هیچ انسانی به تنهایی کامل نیست و پیوسته در جهت جبران کمبود خویش تلاش می‏کند. جوان در پی رسیدن به استقلال فکری است؛ برای جبران نواقص و تامین نیازهای بی شمار خود به سوی ازدواج سوق داده می‏شود و با گزینش همسری مناسب و شایسته موجبات رشد و تکامل خویش را فراهم می‏کند.

شهید مطهری در این باره می‏فرماید:

«تشکیل خانواده یعنی یک نوع علاقه‏مند شدن به سرنوشت دیگران…. و یکی از علل این که در اسلام ازدواج یک امر مقدس و عبادت تلقی شده است همین است…
ازدواج اولین مرحله خروج از خود طبیعی فردی و توسعه پیدا کردن شخصیت انسان است… پختگی که در پرتو ازدواج و تشکیل خانواده ایجاد می‏شود، در هیچ جای دیگر نمی‏توان به آن رسید و آن را فقط در ازدواج و تشکیل خانواده باید به دست آورد» .

بنا بر این، می‏توان ازدواج را مایه رشد و کمال یافتن انسان دانست. خداوند انسان را به گونه‏ای آفریده که بدون جنس مخالف ناقص است و با جنس مخالف کامل می‏شود. مرد به زن نیازمند است و زن به مرد.

هر کدام از دو جنس از نظر روحی و جسمی به هم وابسته ‏اند و با قرار گرفتن در کنار هم یکدیگر را تکمیل می‏کنند.

2- آرامش و احساس امنیت و آسودگی

مهم‏ترین نیازی که بر اثر ازدواج تامین می‏شود، آرامش و احساس امنیت و آسودگی است. این نیاز که در سرشت آدمی ریشه دارد، چنان مهم است که:

خداوند در بیان فلسفه ازدواج می‏فرماید:
«از آیات و نشانه ‏های خداوند این است که برای شما از جنس خودتان همسرانی قرار دادیم تا در کنار آنان آرامش یابید».

بنا بر این، همسر موجب آرامش و امنیت‏ خاطر و محیط خانه وسیله آرامش روحی زن و مرد قرار داده شده است. در اوایل جوانی احساس تنهایی، بیهودگی و نداشتن پناهگاه انسان را فرا می‏گیرد.

ازدواج و قرار گرفتن در کنار همسری شایسته و دلسوز این احساس را از بین می‏برد و او را به آرامش روحی می‏رساند. احساس آرامش به ثبات فکری و روحی، وقار، احساس ارزشمند بودن و لذت می‏انجامد.

دست آفرینش نوعی کشش درونی میان زن و مرد به ودیعت نهاده تا هر کدام در سنین خاص خواهان یکدیگر شوند و اضطراب و پریشانی‏شان از طریق ازدواج به آرامش تبدیل گردد.

دانشمندان علوم تجربی و انسانی نیز ارضای صحیح و به موقع غریزه جنسی و ترشح معتدل غدد جنسی را برای سلامت جسم و روان آدمی لازم دانسته، عدم آن را سبب پاره‏ای از بیماری‏های روانی و گاه جسمانی شمرده‏اند.

3- تولید و تکثیر نسل

یکی از ثمرات بزرگ ازدواج وجود فرزند و بقای نسل آدمی است. تولید و تکثیر نسل را نباید کوچک و بی اهمیت‏شمرد; زیرا هدف آفرینش جهان وجود انسان و پرورش و تکامل او است.

تولید و پرورش انسان‏های خدا پرست و موحد و نیکوکار و صالح، مطلوب خدای جهان آفرین است.

از دیدگاه اسلام، وجود فرزند صالح برای پدر و مادر یک عمل صالح شمرده می‏شود و در سعادت دنیا و آخرت آن‏ها مؤثر است‏،به همین جهت، معصومان تولید و تکثیر نسل را از اهداف ازدواج خوانده‏اند.

البته روشن است که در پرتو ازدواج یکی از مهم ترین نیازها و غرایز جدی انسان یعنی غریزه جنسی هم تامین و به روشی درست ارضا می‏شود و با تأمین این نیاز جسمانی، فرد از نظر روانی، ذهنی و اخلاقی به آرامش می‏رسد و مسیر بسیاری از انحرافات جنسی و اخلاقی و اجتماعی بسته می‏شود.

اما در اثر گرایش به عمل همجنس گرائی همه این نتایج از بین می رود و تنها نیاز جنسی آن هم با پیامدهای بسیار برآورده می شود .

ممکن است ادعا شود که به غیر از تولید نسل فوائد دیگر ذکر شده در بالا در ازدواج دو همجنس هم می تواند وجود داشته باشد.

اما حقیقت آن است که این نتایج مانند تسکین و تکمیل ، معلول شکل گیری کانون منسجم و همه جانبه خانواده است و خانواده متشکل از اعضائی با توانایی ها و ویژگی های متفاوت زنانه و مردانه به یک نهاد کامل مبدل می شود نه با در کنارهم قرار گرفتن دو مرد یا دو زن که دارای توانایی ها و تمایلات روحی و جنسی مشترک هستند و تنها می توانند نیازهای خاص یکدیگر را برطرف نمایند .

اما باید توجه داشت که همجنس گرایی و خصوصا رابطه جنسی دو همجنس حتی خارج از کانون خانواده و ازدواج ، خود دارای مضرات و نتایج سوء بسیاری است که بد نیست به برخی از مضرات ارتباط دو همجنس از نظر علمی اشاره نماییم :

از نظر پزشکی ثابت شده که رابطه دو همجنس مانند رابطه مرد با مرد یک رابطه پرخطر است و هیچ پزشکی چنین رابطه ای را توصیه نمی کند و مسلما هیچ نظریه ای مبنی بر سالم بودن و بی ضرر بودن این رابطه ارائه نگردیده، بر عکس، این رابطه همیشه از نظر پزشکی نقض گردیده است.

مشکلاتی مانند آسیب دیدگی اسفنکتر خارجی مقعد که باعث می شود که دریچه خروجی مقعد به درستی کار خود را انجام ندهد؛ یعنی فرد از قدرت ارادی خارج شود، یعنی به مرور زمان امکان ارادی خروج مدفوع یا نگه داشتن خود را از دست بدهد.

همچنین سایر بیمارهای عفونی، ویروسی همانند هپاتیت، ایدز، سفلیس و سایر بیماری های مقاربتی در روابط متداول هم جنس گرایان به وفور شایع است و بسیاری از این خطرات در روابط دو زن هم مطرح است .

علت اینکه اسلام با لواط شدیداً مخالف است چیست ؟

به طور کلی علت اینکه اسلام با لواط شدیداً مخالف است و وعده عذاب سنگین بر آن ها داده این است که انسان به صورت طبیعی و سالم تمایل جنسی به جنس مخالف دارد و هرگونه کاری که تمایل را از مسیر طبیعی­اش منحرف سازد، یک نوع بیماری و انحراف روانی در انسان ایجاد می‌کند.

مردی که تمایل به جنس موافق دارد و یا مردی که تن به چنین کاری می‌دهد ، هیچ کدام یک مرد کامل نیستند. ادامة این کار تمایلات جنسی را نسبت به جنس مخالف در انسان تدریجاً می‌کشد .

در مورد کسی که تن به این کار در می‌دهد، احساسات زنانه تدریجاً در او پیدا می‌شود، هر دو گرفتار ضعف مفرط جنسی و به اصطلاح سرد مزاجی می‌شوند، به طوری که بعد از مدتی قادر به آمیزش طبیعی (آمیزش با جنس مخالف) نخواهند بود.

این گونه اشخاص از نظر روانی غالباً سالم نیستند و در خود یک نوع بیگانگی از خویشتن و بیگانگی از جامعه ای که به آن تعلق دارند ،احساس می‌کنند. قدرت اراده را – که شرط هر نوع پیروزی است – تدریجاً از دست می‌دهند، و یک نوع سرگردانی و بی اعتنایی در روح آن ها لانه می‌کند.

در هر حال رابطه با همجنس حتی اگر برای نیار مقطعی جنسی تا زمان ازدواج انجام شود علاوه بر همه آثار و پیامدهای منفی روحی که ممکن است در فرد بگذارد ، از نظر دنیایی و ظاهری هم بسیار پر خطر بوده و اولا سلامت فرد را با تهدید جدی روبرو می سازد و ثانیا زمینه و تمایل و انگیزه فرد برای تلاش و کوشش جهت ازدواجی موفق و مناسب را از وی سلب می کند که این خود بدترین ضرر این نوع انحرافات جنسی است .

همجنس‌گرایی، جهالت و اسراف است. چون عامل به آن نه تنها راه درست و کامل لذت و ارضای شهوت را نمی‌داند و به خلافی عمل می‌کند که حتی این کار را حیوان نمی‌کند بلکه خلاف طبیعت خود و نظام خلقت حرکت می‌کند.پس این عمل او، صرفاً از روی شهوت نیست، بلکه در اصل از جهالت است.

به گزارش خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، یکی از احکام اسلامی که از سوی منتقدان این دین آسمانی مورد توجه و بعضا حمله قرار گرفته، مخالفت شدید اسلام با هم‌جنس‌گرایی است. آنها احکام اسلام در مورد هم‌جنس‌گرایی را غیرانسانی عنوان کرده و ضد آزادی می‌دانند.

به همین منظور به بررسی آیات قرآنی و احادیثی در مورد این موضوع و علل مخالفت اسلام با آن اشاره می‌کنیم:

  1. خداوند در آیه 7 سوره مومنون می‌فرماید: کسانی که برای اقناع غریزه جنسی خود راهی غیر از ازدواج طلب کنند، تجاوزگرند.
  2. همچنین در مذمّت لواط در قرآن از قول حضرت لوط به قومش آمده است: “آیا در میان جهانیان شما به سراغ جنس مرد می‌روید و همسرانی را که خدا برای شما آفریده است رها می‌کنید؟!‌ شما قوم تجاوزگری هستید”.
  3. این رابطه از نظر شرعی کاملا مردود است و هرگز نباید انجام گیرد چنان‌چه امام صادق (ع) در بیان فلسفه حرمت لواط می‌فرماید: اگر آمیزش با پسران حلال بود، مردان از زنان بی نیاز می‌شدند و این موجب قطع نسل بشر می‌شد و مفاسد زیاد اخلاقی و اجتماعی به بار می‌آورد.
  4. در حدیثی از امام رضا (ع) در فلسفه تحریم همجنس‌گرایی چنین آمده است: ” فلسفه تحریم مردان بر مردان و زنان بر زنان این است که این امر بر خلاف طبیعتی است که خداوند برای زن و مرد قرار داده (و مخالفت با این ساختمان فطری و طبیعی، سبب انحراف روح و جسم انسان خواهد شد) و به خاطر این است که اگر مردان و زنان همجنس‌گرا شوند، نسل بشر قطع می‌گردد، و تدبیر زندگی اجتماعی به فساد می‌گراید، و دنیا به ویرانی می‌کشد.”

از سوی دیگر باید توجه داشت هم‌جنس بازی و بخصوص لواط، عملی بر خلاف فطرت است و هر چه با فطرت هم خوانی ندارد، تأثیر سوء دارد و بر تحیر و سرگردانی و پریشانی آن‏ها افزوده می‌شود.

به همین دلیل روایات زیادی درباره مذمت هم جنس بازی نقل شده که بسیار تکان دهنده است. با مطالعه روایات می‌توان به زشت بودن این عمل پی برد.از نظر پزشکی نیز ثابت شده که رابطه همجنس با همجنس یک رابطه پرخطر است.

بیشتر بخوانید :

آیا شوهرم همجنسگراس؟! راه های مناسب برای تشخیص همجنس گرا بودن همسر

ازدواج با کسی که همجنس بازی میکند و یا استمنا انجام میدهد چه حکمی دارد ؟

علت همجنس گرایی در زنان چیست؟ + حکم همجنس گرایی در اسلام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا