دسته‌بندی نشده

آموزش پخت نان خامه ای در منزل

دستور پخت نان خامه ای (نارنجکی)

مواد لازم

  1. کره 50 گرم
  2. آب 200 میلی لیتر
  3. شکر1/2 قاشق مربا خوری
  4. وانیل1/2 قاشق مربا خوری
  5. بکینگ پودر1/2 قاشق مربا خوری
  6. آرد 125 گرم

طرز تهیه نان خامه ای

آب.کره.روغن.شکر را بزارید روی گاز تا کره آب شده و جوش بزند

وقتی 2 تا جوش ریز زد آرد را بلافاصله اضافه کنید

تند تند هم بزنید تا آرد جمع بشه(مثل حلوا)

نوشته های مشابه

خمیر درست شده را از روی شعله بردارید و در ظرف دیگر بگذارید

خمیر را باز کرده تا کاملا خنک شود

4 تا تخم مرغ را در ظرف دیگر بشکنید و با چنگال تخم مرغ ها را هم بزنید و به خمیر خنک شده اضافه کنید

خمیر را با تخم مرغ ها خوب ورز داده تا تخم مرغ ها خوب جذب خمیر شود

در این مرحله بکینگ پودر و وانیل را اضافه میکنیم

خمیر را خوب ورز میدهیم تا تمامی مواد جذب خمیر شود

خمیر را داخل قیف با ماسوره شکوفه یا بامیه بریزید

خمیر نان خامه ای براق و چسبنده است

درون سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و مواد را با فاصله 15 سانت توی سینی گذاشته

سینی را درون فر (قبلا داغ شده باشد) گذاشته

حرارت فر 200درجه و مدت پخت30تا 40 دقیقه

حجم نان خامه ای بعد از پخت 3 برابر شده و پوک و تو خالی هستن

مواد لازم برای تهیه خامه ی نان خامه ای

  • خامه 1 بسته
  • پودر قند 1/4 لیوان

آموزش پخت نان خامه ای در منزل

روش تهیه خامه ی نان خامه ای

ابتدا خامه را در ظرفی(فلزی) ریخته شکر را به آن اضافه کرده وبا چنگال آرام به هم بزنید

مواد را در فریزر قرار داده و هر 10 دقیقه از فریزر خارج کرده و از یک سمت با چنگال به هم میزنیم و دوباره در فریزر قرار میدهیم

و در مرحله آخر فریز کردن با هم زن برقی شروع به هم زدن خامه کنید(هر 5 دقیقه به خامه استراحت دهید ودوباره شروع به هم زدن کنید)

حدود 15 دقیقه بعد خامه فرم بگیرد

و در مرحله آخر با ماسوره خامه ها را درون نان ها تزریق میکنیم

divider

در این رایطه بیشتر بخوانید:

دسر کادایُف خوشمزه تبریز

آموزش تهیه شیرینی کشمشی

شیرینی باقلوای چیلی

divider

تهیه شده و گردآوری مجله دلگرم

مرضیه ملایری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا