دسته‌بندی نشده

آموزش طبخ حلیم طالقان با مواد اولیه ساده

طرز تهیه حلیم طالقان

این غذا به دلیل وجود لوبیا (پروتئین گیاهی ) و گوشت (پروتئین حیوانی ) منبع خوبی از پروتئین می باشد. در نتیجه برای کودکان در حال رشد ، نوجوانان در سنین بلوغ و زنان باردار و شیرده مناسب است.

مواد لازم:

لوبیا چیتی : 1 پیمانه
بلغور گندم : 2 پیمانه
گوشت گوسفندی با استخوان : 500 گرم
نمک : به مقدار لازم
ادویه : به مقدار لازم
پیاز : 2 عدد

طرز تهیه حلیم طالقان

مراحل تهیه :

گام 1 گندم و لوبیا را از شب قبل خیس می کنیم، تا نفخ آن گرفته شود.
گام 2 گندم و لوبیای خیس شده را با گوشت و 1 عدد پیاز کوچک در 2 لیتر آب می پزیم.
گام 3 3 الی 4 ساعت طول می کشد که گوشت و گندم و لوبیا خوب پخته شود.

حتماً بخوانید:

گام 4 بعد از پخت ، مقداری پیاز داغ ، نمک ، فلفل و کمی دارچین به آن اضافه می کنیم.
گام 5 این حلیم به صورت نیمه دون(نیمه کوبیده )، با آبلیمو و نمک یا شکر و دارچین مصرف می شود.

منبع : غذالند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا