آموزش درست کردن ۱۰ غذای مجردی ساده و خوشمزه + عکس
انواع غذاهای سریع و تنبلونه برای مجردها
آشپزی غذاهایی که سریع آماده میشوند و وقت کمی را برای آماده شدن از شما خواهند گرفت خیلی لذت بخشه . غذاهای مجردی نیز به همین صورت است خیلی سریع و فوری برای شام یا ناهار آماده میشود و میتوان میل نمود. با دلگرم همراه شوید.
غذاهای مجردی ساده و سه سوته ولی خوشمزه
1 – طرز تهیه غذای ساده سمبوسه بوشهر
مواد لازم :
- سیب زمینی 4 عدد متوسط
- تره خورد شده یک مشت
- پیاز یک عدد کوچک
- فلفل ادویه نمک به میزان دلخواه
- نان به میزان لازم
طرز تهیه:
- سیب زمینی ها را میشوییم و با مقدار آب کم آبپز میکنیم. (مقدار آب بسیار کم باشه تا ویتامین ها از بین نرن؛ فقط باید بیشتر حواستون بهش باشه)
- پیاز را خلال میبریم و توی مقداری روغن تفت میدهیم وقتی پیاز طلایی رنگ و سبک شد تره را اضافه مینماییم. 4-5 دقیقه تفت دادن کافیه.
- سیب زمینی ها را رنده میکنیم و به مخلوط پیاز و تره اضافه میکنیم.
- بعد از یک تفت 5 دقیقه ایی نمک و فلفل و مقداری زردچوبه اضافه میکنیم.
- نان ها را دایره میبریم و از مخلوط به دست آمده مقداری توی نان میگذاریم و نان را میپیچیم و توی روغن سرخ میکنیم.
- امیدوارم خوشتون اومده باشه. این سمبوسه را با سس تند میل نمایید.
2 – طرز تهیه خوراک ساده با نودل و تخم مرغ
مواد لازم :
- یک عدد نودل
- دو عدد تخم مرغ
- یه ریزه فلفل دلمه
- نمک نعناع خشک ترخون خشک بستگی به ذائقه تون داره.
طرز تهیه:
- نودل را توی آبجوش میپزیم. بعد از 5-6 دقیقه آبکش میکنیم. (الکی روش نوشته 3 دقیقه)
- دو عدد تخم مرغ رو هم میزنیم و نمک بهش میزنیم.
- نودل و تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم.
- ته ظرف رو روغن میریزیم. و مخلوط نودل و تخم مرغ را توی ظرف میریزیم.
- مقداری فلفل دلمه خورد شده آویشن نعناع خشک روی اون میریزیم و میگذاریم سرخ بشه و یا مثل من با درجه ماکرو 900 به مدت 4 دقیقه میگذاریم ماکروفر.
- در آخر نوش جان میکنیم.
3 – روش تهیه صندل کدو سبز
مواد لازم :
- کدو سبز به تعداد لازم
- سویا یک مشت
- پیاز یک عدد
- یک چهارم فلفل دلمه
- قارچ دو دونه
- آب غوره به میزان لازم
- نمک فلفل ادویه به میزان لازم
- پنیر سفید آمل کاله به میزان لازم
- ذرت یک قاشق
- نخود فرنگی یک قاشق
- رب گوجه یک قاشق
طرز تهیه :
- برای طعم دار کردن سویا و خوشمزه شدن سویا را توی آبغوره به مدت1 الی 2 ساعت خیس میکنیم.
- پیاز را خلالی میبریم و توی روغن سرخ میکنیم.
- سویایی که از قبل خیس کردیم را آبکش میکنیم و توی پیاز میریزیم و سرخ میکنیم.
- ادویه جات و قارچ را به مواد بالا اضافه میکنیم.
- ذرت و نخودفرنگی و رب گوجه را اضافه میکنیم و میگذاریم مواد ده دقیقه خوب با هم پخته بشن.
- کدوها را تمیز میشوییم از وسط قاچ میکنیم و توی آنرا خالی میکنیم.
- از مواد بالا دو سه قاشق بر میداریم و توی کدوها را پر میکنیم.
- پنیر را روی مواد میکشیم.(همه از پنیر پیتزا استفاده میکنن اما خب کالری بالایی داره من زیاد استفاده نمیکنم این خیلی خوشمزه تر و متفاوت تر هستش امتحان کنید)
- کدوها را توی فر با دمای 180 درجه یا ماکروفر سولاردم با درجه ماکرو 900 به مدتی میگذاریم که پنیر آب بشه نه بیشتر.
- آهان یادم رفت بگم روی پنیر هم یه مقدار کوچولو نعناع خشک پاشیدم.
4 – طرز تهیه خوراک مجردی میگو کریسپی
مواد لازم :
- میگو 250 گرم
- تخم مرغ یک عدد
- آرد دو تا سه قاشق غذاخوری
- شیر نصف استکان
- پودر فلفل قرمز دو قاشق مرباخوری
- پودر سیر یک قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- برد کرامب به میزان لازم
طرز تهیه:
- میگوها رو کمر میگیریم و تمیز میشوییم.
- تخم مرغ را با شیر آرد و پودر سیر و پودر فلفل قرمز و نمک مخلوط میکنیم و با چنگال هم میزنیم.
- میگوها را ده دقیقه توی مایع بالا میخوابونیم.
- میگوها را دانه دانه بیرون می آوریم و توی برد کرامب میغلتانیم.
- توی یک ظرف ته گود رو پر از روغن میکنیم و میگذاریم روغن داغ داغ بشه و میگوها رو دانه دانه توی روغن غوطه ور میکنیم و میگذاریم خوب سرخ بشه.
- غذای بسیار بسیار خوشمزه و ساده ما آماده س.
5 – طرز تهیه غذای آسان کشک بادمجان
مواد لازم :
- بادمجان 4 عدد
- پیاز بزرگ یک عدد
- گردو به میزان دلخواه
- نعناع تازه خورد شده یک و نیم قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- بادمجان ها را پوست میگیریم و برش میزنیم و مقداری نمک میپاشیم روی برش ها و میگذاریم 45 دقیقه بماند و بعد آن را میشوییم و میگذاریم آبش کاملا بره.
- پیاز رو خلال خلال برش میزنیم و سرخ میکنیم.
- بادمجان ها رو سرخ میکنیم و با گوشتکوب له میکنیم پیاز داغ و ادویه و گردو و نعناع رو به ظرف محتوی بادمجان اضافه میکنیم و ربع ساعتی میگذاریم.
- و در آخر توی ظرف سرو غذا رو میکشیم و با نعناع داغ و کشک تزیین میکنیم.
- این روش پخت کشک بادمجانی بود که من توی قلات خورده بودم و حسابی جاتون خالی لذت بردم
- امیدوارم بپزونید و لذتشو ببرید.
6 – روش تهیه غذای مجردی خوراک گوجه و سیب زمینی (هندی)
مواد لازم :
- ریحان (خورد شده) 2 ق غ
- سیب زمینی کوچک 1 عدد
- نمک به میزان دلخواه
- پیاز (حلقه شده) 1 عدد
- روغن گیاهی 1/4 ف
- فلفل سبز تند (ریز خورد شده) 3 عدد
- سیر (ریز خورد شده) 3 حبه
- زنجبیل (پوست کنده و ریز خورد شده) 2 ق غ
- زیره سبز 1 ق چ
- گشنیز 1/2 ق چ
- گوجه فرنگی بزرگ (پوست کنده) 1 عدد
- نعناع تازه (خورد شده) 1/4 ف
- تخم مرغ 6 عدد
تمام ادویه های ذکر شده در رسپی فقط برای چاشنی هستند و به دلخواه خودتون میتونید اونا رو حذف کنید
طرز تهیه :
- سیب زمینی رو توی آب نمک رو به مدت 20 دقیقه میپزیم . بعد پخته شدن آبکش میکنیم و میذاریم تا سرد بشه و بعد سیب زمینی رو به ضخامت 11 سانتی متر برش میدیم .
- روغن رو توی دیگ بزرگ روی حرارت متوسط به بالا میگذاریم ، و پیاز و میریزیم و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفتش میدیم.
- بعد فلفل ها رو میریزیم و 3 دقیقه تفت میدیم. زنجبیل، سیر، زیره سبز، گشنیز (و یا فلفل سیاه 20 گرم – هل سیاه 35 گرم – رازیانه15 گرم – هل سبز 20 گرم – تخم گشنیز 30 گرم – میخک 10 گرم – دارچین 25 گرم – زیره سیاه 20 گرم – گل سرخ 10 گرم -برگ بو 88 گرم – جوزهندی 2 عدد ) اضافه میکنیم و 11 دقیقه تفت بدید .
- گوجه رو با نمک هم بزنید و اونو روی حرارت متوسط به پایین بذارید ، گوجه رو با ی چنگال له کنید و سپس اونو با نعناع و ریحان طعم دار کنید و به مدت 155 دقیقه روی حرارت هم بزنید.
- فر رو روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم میکنیم و کف ظرفمون سیب زمینی ها رو میچینیم و روی اون از سس گوجه و پیاز و… که درست کردیم میریزیم .
- به مدت 20 دقیقه توی فر قرار میدیم. ظرفمونو از فر در میاریم و تخم مرغ و نمک و فلفل رو میریزیم روی موادمون و دوباره به مدت 8 تا 13 دقیقه توی فر قرار میدیم ، بستگی به پخته شدن مواد داره .
- تخم مرغ ها نباید سفت بشن باید یکم زردشون شل باشه.
7 – طرز تهیه خوراک قلوه و قارچ
مواد لازم :
- 25 گرم یا 2 قاشق سوپخوری کره
- یک عدد موسیر خشک
- 2 حبه سیر (ریز خرد شود)
- 115 گرم یا یک و نیم پیمانه قارچ (خرد شود)
- یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- یک قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی
- 8 عدد قلوه گوسفند (به صورت طولی نصف شود)
- 2 قاشق سوپخوری جعفری تازه خرده شده
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
- ابتدا موسیر را در آب خیس کنید تا نرم شود. سپس آن را ریز خرد کنید. حالا تابهای را آماده کرده و کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود.
- پس از آن موسیر خرد شده را به همراه سیر و قارچ حلقه حلقه شده به مدت 5 دقیقه در کره تفت دهید.
- حالا به آن فلفل و رب گوجه فرنگی اضافه کرده و یک دقیقه دیگر حرارت دهید.
- قلوه ها- که پیش از این پوسته نازک رویشان را کنده اید – را به این مخلوط اضافه کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه به همراه سیر و قارچ و موسیر تفت دهید.
- در پایان، جعفری خرد شده را روی آن بپاشید و میل کنید. در صورت تمایل میتوانید مقداری آب لیموترش نیز روی این خوراک بریزید تا کمی طعم ترشی بگیرد.
نکته 1: در صورتی که میخواهید قلوه ها مغزپخت تر شده و سرعت پخت آنها بالاتر رود، آنها را ریزتر خرد کنید.
نکته 2: هنگام پخت قلوهها در ظرف را بگذارید تا همزمان با تفت دادن بپزد.
نکته 3: در پایان و پیش از سرو، مقداری نمک نیز روی این خوراک بپاشید.
مدت زمان مورد نیاز برای پخت این غذا حدود یک ربع است.
8 – طرز تهیه غذای راحت املت خاتون
مواد لازم:
- گوجه فرنگی 2 تا 3عدد متوسط
- سیب زمینی 1عدد متوسط
- پیاز 1عدد کوچک
- فلفل دلمه ای مقداری
- تخم مرغ به تعداد افراد
- رب گوجه مقداری(درصورت تمایل)
- سیر یک حبه
- جعفری مقداری
- سوسیس 2عدد(در صورت تمایل)
- قارچ 3عدد متوسط
- نمک وفلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
- ابتدا سیب زمینی را پوست کنده و به صورت نگینی خورد کرده و خوب میشوریم و میگذاریم خوب آبش بره
- ماهیتابه رو روی گاز میگذایم تا گرم شود بعد روغن میریزیم تا داغ بشه…
- مواظب باشید سیب زمینی ها آب نداشته باشه چون به جای خوردن املت باید زنگ بزنید آتش نشانی
- سیب زمینی ها که سرخ شدن از روغن در بیارید و بذارید کنار
- بعد پیازو ریز خورد کنید یا رنده کنید و تفت دهید تا سبک شود
- بعد فلفل دلمه ای ها رو اضافه کنید و تفت دهید
- بعد گوجه ها رو رنده کنید داخل مواد قبلی بریزید خوب تفت دهید تا به روغن بیافده (آب گوجه ها کم شود)
- در این مرحله نمک، فلفل قرمز، پودر سیر یا سیر تازه رو اضافه میکنیم (بهتر زرد چوبه ریخته نشود)
- بعد رب و قارچ سرخ شده و اگر خواستید سوسیس سرخ شده رو به مواد اضافه میکنیم
- در آخر سیب زمینی و جعفری رو اضافه میکنیم و تخم مرغ ها رو دانه دانه روی مواد میشکنیم و میگذاریم تا خودشنو بگیرن
- بهتر تخم مرغ ها رو مخلوط نکنیم چون بد شکل میشه
- غذا آماده است
- میتونید با نون بربری و سبزی خوردن نوش جان کنید
9 – طرز تهیه سیبزمینی تنوری غذای محبوب مجرد ها
مواد لازم :
- ژامبون گوشت یا مرغ: 2برگ قطعهقطعه
- فلفلدلمهای رنگی: 4 برش
- سس مایونز: 2 قاشق مرباخوری
- جعفری خردشده: 2 قاشق غذاخوری
- هویج خردشده: یک عدد کوچک
- ذرت دانه: 2 قاشق غذاخوری
- سیبزمینی سایز بزرگ: یک عدد
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
- ابتدا سیبزمینی را داخل فر گذاشته و در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 20دقیقه پخته سپس سیبزمینی را از وسط نصف کرده و با قاشق گوشت آن را بگیرید.
- مابقی مواد را با هم مخلوط کرده و به شکل سالاد درآورده و روی سیبزمینی نصف شده قرار داده و به دلخواه تزئین میکنیم.
- این میان وعده بسیار راحت و در عین حال خوشمزه و قابل دسترس است که میتواند در بعضی موارد جای شام را هم برای شما بگیرد.
- این نوع عصرانه در کشور همسایه ترکیه بسیار در انواع و اقسام مختلف مشاهده میشود و توانایی عوض کردن مواد تشکیل دهنده بسیار دارد.
- نکته: با گوشت چرخکرده هم میشود به جای مخلوطی که روی سیب زمینی تنوری ما را گرفته است، میتوانید از مخلوطی شبیه به مایه ماکارونی هم استفاده کنید.
10 – روش تهیه غذای مجردی پاکوره
مواد لازم :
- سیب زمینی: ۴ عدد
- آرد گندم: ۲ پیمانه
- تخم مرغ: ۴ عدد
- تره و جعفری خردشده: ۲۰۰ گرم
- تمرهندی: یک بسته کوچک
- نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه دلخواه: به میزان لازم
- روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
طرز تهیه:
- سیب زمینی ها را بشویید و با پوست بپزید، سپس پوستش را بگیرید و رنده کنید. آرد گندم را در یک لیوان آب سرد حل کنید.
- مراقب باشید آب را تدریجی اضافه کنید تا گلوله نشود.
- تخم مرغ ها را به محلول آرد و آب اضافه و خوب مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.
- سبزی ها را با سیب زمینی مخلوط و نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مایه یکدست شود.
- تمرهندی را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کنید و از صافی بگذرانید. ۴ قاشق از شیره تمرهندی را همراه مخلوط سیب زمینی به مخلوط آرد و آب و تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- از مواد با قاشق غذاخوری بردارید و در روغن داغ سرخ کنید.
- باقیمانده شیره تمرهندی را با کمی روغن و فلفل قرمز تند و نمک بجوشانید تا سس غلیظی درست شود و همراه پاکوره سرو کنید.
نکته :
میتوانید از یک عدد فلفل تند خرد شده در این غذا بهره گیری کنید.
نکته سلامت: تمرهندی دارای مقدار زیادی کاروتن، ویتامین C و بعضی فلاونوییدهاست، بنابراین با شروع فصل سرما و بروز مریضی هایی همچون سرماخوردگی، میتوانید برای تسریع در امر درمان تمرهندی را در فاصله میان وعده های خوراکی میل کنید.
بیشتر بخوانید :
دستور پخت میگو اسپایسی غذای دریایی محبوب
۳مدل پیش غذا با نان تست راحت و خوشمزه