دسته‌بندی نشده

آموزش درست کردن اسپرینگ رول مرغ

طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت خوشمزه و مخصوص رستورانی

اسپرینگ رول مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که در کشورهای مختلف با نام های متنوعی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسپرینگ رول مرغ در ادامه با سایت دلگرم همراه باشید.اسپرینگ رول گوشت یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه بین المللی است که با طعم ها متنوعی تهیه می شود.

مواد لازم اسپرینگ رول مرغ

  • روغن زیتون : ۱ قاشق غذا خوری
  • فیله مرغ بدون پوست : ۲۰۰ گرم
  • قارچ : ۴ عدد
  • سس سویا : ۱ قاشق غذا خوری
  • ریشه زنجبیل رنده شده : ۱ قاشق غذا خوری
  • جوانه لوبیا : ۷۵ گرم
  • پیاز بزرگ : ۲ عدد
  • هویج کوچک : ۱ عدد
  • نمک دریایی و فلفل : به مقدار لازم
  • خمیر یوفکا : ۱۶ عدد
  • زرده تخم مرغ : ۱ عدد

دستور پخت اسپرینگ رول مرغ

طرز تهیه اسپرینگ رول مرغ

مرحله اول
برای تهیه اسپرینگ رول مرغ خوشمزه در ابتدای کار، قارچ ها را درون آب گرم به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم. سپس آن ها را آبکش کرده و ریز خرد می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم
هویج را هم شسته و به صورت نواری خرد می کنیم. یک ظرف پیرکس را روی حرارت قرار می دهیم و روغن زیتون را اضافه می کنیم. سپس قارچ و مرغ را اضافه می کنیم. این مخلوط را به مدت یک تا دو دقیقه تفت می دهیم.

حتماً بخوانید:

طرز تهیه ی اسپرینگ رول سبزیجات

طرز تهیه ی اسپرينگ رول سبزيجات

مواد لازم براي خمير • دو عدد تخم‌مرغ • دو پيمانه آرد • ¾ پيمانه شير • نصف قاشق چايخوري نمك مواد لازم براي لایه مياني • 500 گرم قارچ نگيني خرد و سرخ…

مرحله سوم
سپس سس سویا را اضافه می کنیم و هم می زنیم و از روی حرارت برمی داریم و به مدت ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا خنک شود. و مواد را از ظرف خارج کرده و در آخر ظرف را با کاغذ آشپزخانه تمیز می کنیم.اسپرینگ رول ها پیش غذاهای خوشمزه و متفاوتی هستند که با مواد اولیه کم و به آسانی در منزل تهیه می شوند.

مرحله چهارم
زنجبیل تازه را رنده می کنیم. لوبیا سبز خرد شده و پیاز و هویج را در یک کاسه می ریزیم. سپس مرغ و قارچ را به آن اضافه می کنیم. سس سویا، فلفل سفید و نمک دریایی را خوب مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.

چگونه اسپرینگ رول مرغ درست کنم؟

مرحله پنجم
حالا با خمیر نازک رول درست می کنیم. خمیر نازک را طوری پهن می کنیم که گوشه دار باشد. سپس از مخلوطی که درست کرده ایم، به اندازه دو قاشق غذاخوری پر برمی داریم و وسط خمیر می ریزیم.

مرحله ششم
لبه های خمیر را روی هم قرار می‌دهیم و با انگشت روی لب ها را کمی فشار می دهیم تا لبه ها به هم بچسبند. زرده تخم مرغ را هم می زنیم و کنار می گذاریم. با فرچه روی خمیر را با زرده تخم مرغ می پوشانیم و بقیه مواد را هم به همین ترتیب آماده می‌کنیم.

مرحله هفتم
ظرف را روی حرارت قرار می دهیم و یک چهارم آن را روغن زیتون پر می کنیم. حالا اجازه می دهیم تا به مدت ۱۵ ثانیه روغن داغ شود تا رنگ آن طلایی متمایل به قهوه ای بشود. حالا رول ها را به تدریج و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در روغن زیتون قرار می‌دهیم تا طلایی شوند.

مرحله هشتم
بعد با یک قاشق رول ها را بیرون می آوریم و روی یک کاغذ آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود. فینگر فود آماده سرو است و می توان در ظرف مناسب با زیتون و گوجه گیلاسی تزیین نمود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا