دسته‌بندی نشده

آموزش تهیه شیرینی بادامی

آموزش تهیه شیرینی بادامی ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

آموزش تهیه شیرینی بادامی

آموزش تهیه شیرینی بادامی

طرز تهیه شیرینی بادامی

روغن جامد قنادی 150گرم
پودر شکر 50 گرم
زرده 2 عدد
پودر بادام 30 گرم
آرد300گرم
شکلات آب کرده و بادام درسته برای تزیین

روش تهیه

روغن و پودر قند رو با هم مخلوط کرده همزده تا یکنواخت شود.تخم مرغ ها و وانیل رو اضافه کرده و به همزدن ادامه میدهیم برای 2 دقیقه.سپس پودر بادام و آرد را اضافه کرده و ورز میدهیم.سپس با وردنه آن را باز کرده و قالب زده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم.بعد از خنک شدن با شکلات ذوب شده روکش کرده و با بادام درسته تزیین مینماییم.نوش جان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا