دسته‌بندی نشده

آلودگی گوشت ها را جدی بگیرید

Imageبطور کلی در دو دسته از موادغذایی امکان آلودگی و مسمومیت بیشتری وجود دارد، مانند; «گوشت» و «فرآورده های لبنی» که نسبت به دیگر موادغذایی از محیط مساعدتری برای آلودگی و مسمومیت برخوردار هستند. در این میان گوشت های چرخ کرده به دلیل ترکیبی از مواد مختلف، مستعدترین مواد غذایی برای آلودگی هستند.

بدترین شکل نگهداری گوشت چرخ کرده در فضای خارج از یخچال و بهترین نوع آن نگهداری در فریزر است. هر چند میکروب در یخچال رشد کندتری دارد، ولی این رشد متوقف نمی شود و گوشت تنها چند ساعت می تواند در یخچال سالم بماند.

متاسفانه باید گفت که بیشتر مسمومیت ها زمانی رخ می دهد که ظاهر گوشت به لحاظ طعم و رنگ کاملا طبیعی است، بنابراین تنها زمانی می توانیم مطمئن باشیم که فرض کنیم در همه گوشت ها احتمال آلودگی وجود دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا