دسته‌بندی نشده

آشنایی با معجزه ماست یک لبنیات تخمیر شده

درهر250 ميلی ليتر ماست تقريبا 14- 10 گرم پروتئين موجود می باشد ، که تقريبا برابر با 20 درصد نيازروزانه است .

ماست یکی از بهترین لبنیات و سرشار از کلسیم است. به همین دلیل متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند برای پیشگیری از ابتلا به پوکی‌استخوان، علاوه بر شیر و پنیر حتما روزی یکی، دو پیاله ماست کم‌چرب خورده شود…

آشنایی با معجزه ماست

نوشته های مشابه

آشنایی با معجزه ماست

تحقیقات انجام یافته در مصر اثبات کرد که استفاده از لبنیات تخمیر شده و ترش مثل ماست از سرطان كبد جلوگیری می کند. بر اساس این تحقیق فعالیت باکتری ها و بوجود آمدن اسید لاکتیک مکانیسم ویژگی ضدسرطانی ماست می باشد.

آشنایی با معجزه ماست

برای انجام این تحقیق به موش ها مواد سرطان زا تزریق شد و سپس در رژیم غذایی آنها از لبنیات تخمیر شده استفاده گردید. نتایج نشان داد که این موش ها تا حد زیادی از ابتلا به سرطان محافظت شده اند.‏

نکته جالب تر این بود که حتی در موش های مبتلا به سرطان، مصرف ماست از انتشار سرطان به دیگر بافت های بدن جلوگیری نمود.

آشنایی با معجزه ماست

ماست کم چرب، ماست پرچرب: معمولا شیر ۳ درصد چربی دارد، اگر قبل از تولید ماست، چربی آن گرفته شود، می توان از آن ماست کم چرب تهیه کرد. حالا اگر به شیر چربی اضافه کنیم و درصد چربی را به ۵، ۶ یا ۷ درصد برسانیم، ماستی که از آن به وجود می آید، پرچرب خواهد بود.

معمولا این نوع ماست مزه بهتری دارد، اما چون چربی ماست از نوع چربی حیوانی و اشباع است، برای سلامت مضر است و مصرف مداوم آن چاقی، اضافه وزن و چربی خون را در پی خواهد داشت.

آشنایی با معجزه ماست

ماست پروبیوتیک: به این نوع ماست علاوه بر باکتری هایی که معمولا در تهیه ماست وجود دارد، باکتری های دیگری هم اضافه می شود. البته تعداد این میکروارگانیسم ها باید در هر گرم یا مترمکعب ماست ۱۰۶ یا بیشتر از آن باشد تا وقتی آن را می خوریم، تعدادی از آنها به صورت زنده به روده ما برسد.

در این صورت روده ها می توانند میکروب ها ی زنده را تخمیر و از تخمیر آن ترکیب های مفیدی تولید کنند که می توانند از بیماری های قلبی عروقی، سرطان و… تا حدی پیشگیری کنند.

آشنایی با معجزه ماست

ماست های میوه ای: می توان به ماست معمولی، کم چرب و پرچرب میوه ها و سبزی های مختلفی اضافه کرد؛ از توت فرنگی، زردآلو، آلبالو و… گرفته تا اسفناج، خیار و… این میوه ها و سبزی ها گاهی به صورت له شده به ماست اضافه می شوند و گاهی به صورت سنتزی و مصنوعی، یعنی مثلا به جای توت فرنگی، رنگ صورتی و طعم توت فرنگی به ماست می زنند.

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا