دسته‌بندی نشده

آرد بادام و ۵ خاصیت استثنایی آن در سلامت بدن

آرد بادام چیست ؟

بادام میوه نوعی درخت به اسم Prunus dulcis می‌باشد که با نام‌هایی مانند ارژن و واتام نیز شناخته می‌شود.

این گونه از درخت که به خانواده گلسرخیان تعلق دارد، بومی کشوهای خاورمیانه و مرکزی آسیا است.

بادام در بسیاری از کشورهای دنیا یافت می‌شود به طوری که از اسپانیا و ایالات متحده به عنوان مهم‌ترین تولید کنندگان این میوه یاد می‌شود.

کارشناسان باور دارند که استفاده از این میوه به دلیل ترکیبات بی نظیرش می‌تواند به شما در بسیاری از موارد کمک کند.

از جمله مهم‌ترین محصولات این میوه می‌توان به آرد بادام و روغن بادام اشاره کرد. اگر دوست دارید با برخی از خواص و فواید آرد بادام بیشتر آشنا شوید، با مجله دلگرم همراه باشید .

چگونگی استفاده از آرد بادام

استفاده از آرد بادام برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک که به گلوتن حساس هستند بهترین گزینه است.

همچنین افرادی که به علت رژیم غذایی خود نمی توانند آرد مصرف کنند می توانند برای تهیه کیک آرد بادام را جایگزین آرد سفید کنند.

میزان مصرف آرد بادام به اندازه ی آرد گندم است. هرچند آرد بادام کمی از آرد گندم سنگین تر می باشد لذا اگر ممانعتی در مصرف آرد گندم ندارید می توانید در دستورها به میزان نصف نصف از این دو آرد به همراه هم استفاده کنید.

آرد بادام درختی بسیار پر کاربرد بوده و می توان از آن نه تنها در شیرینی پزی و کیک پزی بلکه در پخت و پز و آشپزی نیز استفاده کرد.

اگرچه قیمت آرد بادام نسبت به سایر آرد ها گران تر است اما اگر به دنبال آرد سالم و در عین حال مقوی هستید بهترین انتخاب، تهیه آرد بادام است.

آرد بادام

خواص آرد بادام

کارشناسان تغذیه بر روی این ماده تحقیقات گسترده‌ای انجام داده‌اند.

بررسی نتایج به دست آمده نشان می‌دهد که در آرد بادام می‌توانید با چربی‌های سالم، فیبر غذایی و پروتئین آشنا شوید.

آنها بر این باور هستند که 100 گرم از این ماده قادر است بیش از 14 درصد از نیاز روزانه شما به پروتئین و 10 درصد به فیبر را فراهم کند.

آرد بادام همچنین یک منبع عالی از کربوهیدرات‌ها، به ویژه برای افرادی است که از آرد گندم در رژیم غذایی خود استفاده نمی‌کنند، به شمار می‌رود.

آهن، ریبوفلاوین، کلسیم، پتاسیم و منیزیم از دیگر ترکیبات این آرد محسوب می‌شوند.

1. آرد بادام برای تقویت سلامت قلب

یکی از مهم‌ترین خواصی که به مصرف آرد بادام نسبت می‌دهند تقویت سلامت قلب می‌باشد. همان گونه که اشاره شد آرد بادام به عنوان یکی از منابع مهم فیبر به شمار می‌رود.

فیبرها قادر هستند به صورت قابل توجه ای کلسترول بد بدن یا همان LDL را کاهش بدهند.

سطح کلسترول رابطه مستقیم با سلامت قلب دارد و به همین دلیل هر چه پایین‌تر باشد، شانس ابتلا به بیماری‌هایی مانند تصلب شرایین، سکته مغزی و حملات قلبی کاهش پیدا می‌کند.

چگونه تپش قلب شدید را در خانه با داروهای گیاهی درمان کنیم ؟

سلامت قلب با آرد بادام

2. آرد بادام برای جلوگیری از سرطان

استفاده از آرد بادام می‌تواند به شما در پیشگیری از طیف گسترده‌ای از انواع سرطان کمک کند.

همان طور که اشاره شد آرد بادام دارای فیبر می‌باشد. دانشمندان باور دارند که فیبرها قادر هستند به شما در برابر بیماری‌هایی مانند کولون، سرطان معده و سرطان مری کمک کنند.

علاوه بر این، جالب است بدانید که در بادام انواع آنتی اکسیدان های قدرتمند وجود دارد.

آنتی اکسیدان ها می‌توانند با خنثی کردن اثرات منفی رادیکال‌های آزاد از جهش‌های سلولی و اکسیداسیون بافت‌های سالم بدن جلوگیری کنند. این امر نیز در مبارزه با سرطان تأثیر دارد.

آشنایی با 17 ماده غذایی سرشار از سلنیوم برای جلوگیری از سرطان

جلوگیری از سرطان با آرد بادام

3. نقش آرد بادام در کاهش وزن

اگر به دنبال تنظیم یک رژیم غذایی مناسب برای کاهش وزن هستید، توصیه می‌کنیم که استفاده از آرد بادام را در دستور کار خود قرار دهید چرا که این ماده سرشار از فیبر می‌باشد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که هضم فیبرها به شدت زمان بر است و به همین دلیل مصرف آنها می‌تواند شما را تا ساعت‌ها سیر نگه دارد.

این امر یک خبر عالی برای کسانی است که قصد دارند وزن خود را کاهش بدهند.

علاوه بر این، تحقیقات اخیر حاکی از این است که مصرف این آرد در افزایش متابولیسم یا سوخت ساز نیز تأثیر دارد.

این موضوع باعث می‌شود که فرایند چربی سوزی در بدن شما با سرعت بیشتری انجام شود.

۲۰ خوراکی باور نکردنی برای کاهش وزن

لاغری با آرد گندم

4. آرد بادام در پیشگیری و کنترل دیابت

از دیگر خواص بی نظیر آرد بادام می‌توان به پیشگیری و کنترل دیابت اشاره کرد. این موضوع بسیار با اهمیت است چرا که نرخ این بیماری در سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته است.

دانشمندان باور دارند که فیبرها قادر هستند به صورت مؤثری سطح قند خون را کاهش بدهند.

این موضوع می‌تواند به بیماران دیابتی کمک شایانی کند چرا که این گونه افراد به دلیل مقاومت بدنشان به انسولین نمی‌توانند سطح قند خون را کنترل کنند.

بسیاری باور دارند که استفاده از این آرد می‌تواند یک راه عالی برای جلوگیری از دیابت باشد.

تزریق انسولین در بارداری و راههای پیشگیری از دیابت بارداری

دیابت و رمان آن با آرد گندم

5. آردبادام و تقویت سلامت استخوان‌ها

اگر یک بار دیگر به عناصری که در آرد بادام وجود دارند نگاه بیندازیم، با مواردی مانند منیزیم، آهن، پتاسیم و کلسیم رو به رو می‌شوید.

تمام این عناصر در تقویت استحکام تراکنش استخوانی نقش دارند و به همین دلیل استفاده از آنها می‌تواند سلامت استخوان را تقویت کند.

این موضوع همچنین با کاهش خطر ابتلا به یکی از شایع‌ترین مشکلات استخوانی یعنی پوکی استخوان رابطه مستقیم دارد.

هر چه میزان عناصر فوق در استخوان‌های شما بیشتر باشد، خطر این که با پوکی استخوان دست و پنجه نرم کنید کمتر می‌شود.

آشنایی با فواید بی نظیر شیر برای سلامت و تحکیم استخوان های بدن

سلامت استخوان‌ها با آرد گندم

طرز تهیه آرد بادام خانگی

اگرچه می توان آرد بادام آماده را از بسیاری از فروشگاه ها تهیه کرد اما اگر به آن دسترسی ندارید می توانید خود در منزل به راحتی آرد بادام خانگی درست کنید.

کافی است برای طرز تهیه آرد بادام خانگی مقداری بادام را در ظرف آب جوش بریزید و بعد از 4-5 ساعت که بادام ها خوب خیس خوردند آن ها را درآورده و پوستشان را جدا کنید.

سپس بادام ها را روی سینی پهن کنید تا به مدت 2 روز خشک شوند. سپس آن ها را در مخلوط کن ریخته و به آرد بادام تبدیل کنید.

می توانید آرد یا پودر بادام را در غذاها، شیرینی ها، دسر ها و کیک های خود استفاده کنید. آرد بادام سرشار از مواد مغذی است و استفاده از آن برای افراد توصیه می شود.

موارد استفاده از آرد بادام

همانطور که گفته شد بیشترین موارد استفاده از آرد بادام به عنوان جایگزین آرد گندم در انواع شیرینی و کیک و دسر است.

همچنین می توانید در انواع غذاها مانند سوپ و … نیز از این آرد استفاده کنید. علاوه بر موارد ذکر شده در طرز تهیه بسیاری از خمیرها نیز از این آرد استفاده می شود.

خمیری به نام خمیر مارزیپان وجود دارد که مانند خمیر فوندانت از آن به عنوان روکش کیک استفاده می شود. در طرز تهیه خمیر مارسیپان از آرد بادام استفاده می شود.

همچنین با استفاده از آرد بادام می توان خمیری به نام خمیر بادام درست کرده و در شیرینی هایی مانند ماکارون یا قرابیه از آن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید :

چاودار چیست ؟ تفاوت آرد چاودار و آرد گندم در چیست ؟

از کجا بفهمیم آرد خراب شده ؟

طرز تهیه ی آرد سوخاری خوشمزه و سالم در منزل

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا