دسته‌بندی نشده

آبگوشت غوره

Imageمواد لازم :
گوشت گوسفند 500 گرم
نخود 87.5 گرم
لوبيا 87.5 گرم
ادويه 1 قاشق مرباخوري
زردچوبه 1 قاشق مرباخوري
نمك قدري
غوره 200 گرم
پياز 1 عدد
سيب زميني 375 گرم
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :
گوشت گوسفند معمولا ماهيچه و گوشت سينه را با مقداري دنبه قطعه قطعه کرده با نخود و لوبيا و يک پياز در ديگ آبجوش بار کنيد . همينکه به اندازه کافي پخته شد ، کفهاي روي آبگوشت را جمع نموده و دور بريزيد .

سپس مقداري زرد چوبه و نمک در آبگوشت ريخته ، سيب زميني ها را پوست کنده در آن بريزيد . براي خوش طعم کردن آبگوشت 200 گرم غوره در آبگوشت بريزيد . بعد از 20 دقيقه به سر ميز ببريد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا