دسته‌بندی نشده

آبگوشت بزباش | ۲ روش برای تهیه آبگوشت سنتی بزباش

طرز تهیه “آبگوشت بزباش” با نکات مورد نیاز طبخ

آبگوشت بزباش کمی با آبگوشت های دیگر متفاوت است. آبگوشت و دیزی را با نخود و لپه طبخ می کنند اما حبوبات اصلی “آبگوشت بزباش” لوبیا است. با دلگرم همراه شوید .

separator line

آبگوشت بزباش | ۲ روش برای تهیه آبگوشت سنتی بزباش

آموزش تهیه آبگوشت بزباش محلی

روش اول : آبگوشت بزباش با لوبیا قرمز

separator line

مواد لازم

  • گوشت گردن: نیم کیلو
  • تره، جعفری و شنبلیله: نیم کیلو (کارد زده)
  • لوبیا قرمز یا چشم بلبلی: ۱ لیوان
  • پیاز: ۱ عدد
  • لیمو عمانی: ۳ عدد
  • زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل: به میزان دلخواه
  • سیب زمینی: سه عدد

separator line

طرز تهیه

  1. لوبیا را از اول صبح خیس کنید تا نفاخ نباشد.
  2. پیاز را چند تکه کنید و با گوشت کمی تفت دهید. زردچوبه را هم اضافه کنید و گوشت را با 5-6 لیوان آب برای پخت روی اجاق بگذارید. بعد از جوش آمدن آب، در قابلمه را بسته و آن را روی حرارت بسیار ملایم بگذارید.
  3. یک ساعت بعد، لوبیا را در قابلمه بریزید و لیمو عمانی‌های سوراخ شده را هم به گوشت و لوبیا اضافه کنید.
  4. سبزی‌ها را در کمی روغن سرخ کنید و بعد از گذشتن یک ساعت از اضافه کردن لوبیاها، سبزی‌ها را هم در قابلمه بریزید.
  5. حدود یک ساعت و نیم بعد از اضافه کردن لوبیا، آبگوشت شما تقریبا آماده خواهد بود. سیب‌ زمینی‌ ها را پوست بگیرید، نصف کنید و در قابلمه بیندازید.
  6. اگر میزان آب قابلمه کم شده، مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید. حالا دیگر می‌توانید نمک و فلفل را هم به غذای درحال پخت اضافه کنید و حدود نیم ساعت دیگر پخت را ادامه دهید تا آبگوشت جا بیفتد.
  7. می‌توانید این آبگوشت را یکجا سرو کنید یا اینکه آب آن را جداگانه در کاسه بکشید و مواد داخلش را برای کوبیدن، یا سالم سر سفره گذاشتن، در ظرف دیگری بریزید.
  8. می‌توانید این غذا را بدون سیب‌ زمینی هم تهیه کنید و برای تزیین آن، از کمی کشک رقیق شده و پیاز داغ استفاده کنید.

separator line

آبگوشت بزباش | ۲ روش برای تهیه آبگوشت سنتی بزباش

روش دوم : طرز تهیه آبگوشت بزباش با لوبیا سفید

separator line

مواد لازم

  • گوشت با استخوان 300 گرم
  • نخود و لوبیا سفید 150 گرم
  • فلفل سبز دلمه ای 1 عدد
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • سیب زمینی متوسط 3 عدد
  • سبزی (تره، جعفری و شنبلیله) 300 گرم
  • لیمو عمانی 4 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • آبلیمو و روغن هم به میزان لازم

separator line

طرز پخت

  1. نخود و لوبیای لازم را از شب قبل خیس کنید و موقع طبخ غذا، گوشت را به قطعات مورد نظر خرد کرده و کمی در روغن تفت بدهید .
  2. سپس، 4 لیوان آب در قابلمه ریخته، گوشت را با حبوبات و پیاز روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
  3. وقتی محتویات داخل قابلمه نیم پز شد، فلفل سبز خرد شده را به آن اضافه کنید .
  4. سبزی ها را پس از پاک کردن، خوب بشویید و خرد کنید و کمی در روغن سرخ کرده و دقایقی بعد، همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و لیمو عمانی به آبگوشت بیافزایید.

separator line

نکته ی پایانی برای تهیه آبگوشت بزباش

آب این نوع آبگوشت نباید خیلی زیاد باشد. برای هر نفر یک ملاقه کافی است.

آبگوشت خوشمزه بزباش را نیز مانند آبگوشت معمولی می‌توان با سبزی خوردن، پیاز و ترشی صرف کرد.

separator line

بیشتر بخوانید :

دستور پخت آبگوشت خوشمزه به روش سنتی و سالم

آبگوشت قنبید | طرز تهیه غذای سنتی شهر قم ( آبگوشت کلم قمری )

طرز تهیه آبگوشت کشک | غذای محلی

آبگوشت بامیه | طرز تهیه آبگوشت با بامیه غذای محلی ایلام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا