دستهبندی نشده
۸ غذای دریایی فوق العاده خوشمزه با میگو + عکس
طرز تهیه انواع غذا خوشمزه با میگو
میگو از خوراک های دریایی خوشمزه و مقوی است که غذاهای بسیاری می توان با آن تهیه کرد. این نوع خوراک را به شکل های مختلفی می توان طبخ و تهیه کرد. در این مطلب روش های متفاوتی از تهیه غذا با میگو را به شما پیشنهاد می کنیم. با دلگرم همراه شوید.
آموزش آشپزی انواع خوراک با میگو
1 – طرز تهیه همبرگر میگو
مواد لازم برای 4 نفر:
- میگوی پوست کننده 500 گرم
- سیب زمینی 500 گرم
- نمک 15 گرم
- کاری 5 گرم
- فلفل 5 گرم
- پیاز 50 گرم
- روغن به اندازه لازم
طرز تهیه :
- میگو را همراه با پیاز چرخ میکنیم و به آن 15 گرم نمک ، 5 گرم کاری ، 5 گرم فلفل و سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط نموده تا بصورت خمیر درآید
- از خمیر بدست آمده به اندازه یک همبرگر خمیر را جدا نموده وروی یک محل صاف و تمیز به صورت دایره پهن می نماییم و آن را در روغن به مدت 5 دقیقه سرخ میکنیم .
2 – کوکتل میگو
مواد لازم :
- میگوی تمیز شده پخته شده 12 عدد
- کاهوی خرد شده بصورت باریک های بلند نصف فنجان
- آبلیمو یک قاشق
- مایونز آماده 2 قاشق
- سس گوجه فرنگی آماده یک قاشق چایخوری
- نمک به مقدارکافی
- درصورت تمایل کمی خلال بادام خرده شده
طرز تهیه :
- کاهوهای خرد شده را در یک لیوان بزرگ پایه دار بریزید ، میگوها را روی کاهو بچینید
- سس مایونز را با آبلیمو وسس گوجه فرنگی و نمک و کمی جعفری خرد شده مخلوط کرده و نیمی از آن را روی میگوها بریزید
- بقیه را در ظرف جداگانه سر سفره ببرید تاکسانی که مایل باشند مقدار بیشتری سس روی میگو بریزید( البته فرنگیها ،خامه ولیکور هم به این سس اضافه میکنند)
- خلال بادام را اگر میل دارید روی میگو بپاشید.
3 – کباب میگو
مواد لازم برای 4 نفر
- میگو بدون سر 1کیلوگرم
- روغن مایع ( مازولا- ذرت ) نصف استکان
- آب پیاز 4 قاشق غذاخوری
- زعفران آب شده 2 قاشق غذا خوری
- فلفل سفید 1 قاشق چایخوری
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه :
- میگو را پوست کنده و روده پشتی آن را خارج میکنیم . پس از شستن آن را در صافی گذاشته تا آب آن کم شود
- سپس آن را در ظرفی ریخته و 2 قاشق زعفران روی آن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم آنگاه روغن مایع ، فلفل ، آب پیاز ونمک به آن اضافه و مخلوط می نمایم و آن را درمحل خنکی به مدت 2 الی 3 ساعت نگهداری و سپس آن را به سیخ می کشیم .
- برای کشیدن سیخ ، اول بایستی سیخ ها را چرب نماییم و میگو را از قسمت خمیده به سیخ بکشیم و روی زغال گذاشته و موقع کباب نمودن روی میگوها را با کره آب شده چرب می نماییم تاموقعی که رنگ آنها طلایی شود
- پس از کباب شدن آنها را در دیس بصورت ششلیک کشیده و اطراف آن را با لیمو ترش ، مارچوبه ، خیار شور ، جعفری و نخود فرنگی تزئین می نماییم ، اکنون غذا حاضر است.
4 – سوپ میگو
مواد لازم :
- میگوی تمیز شده و پخته 200 گرم
- بامیه 200 گرم
- جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری
- پیاز 1 عدد
- گوجه فرنگی ریز شده 6 عدد
- فلفل سبز دلمه ای 4 عدد
- نمک وفلفل د رصورت تمایل
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
- پیاز را خرد کرده در کره سرخ کنید .تخم فلفل سبز را بگیرید و بعد آن را خرد کنید و روی پیاز بریزید و کمی تفت بدهید
- بامیه ها را در ظرف جداگانه و درکمی کره تفت بدهید و به پیاز و فلفل سبز اضافه کنید.
- میگو ، جعفری ، بامیه ، رب گوجه فرنگی های ریز شده ، فلفل سبز را با 7 لیوان آب( در صورت تمایل نصف لیوان برنج پخته شده ) در قابلمه بریزید
- نمک و فلفل اضافه کنید واین مواد را به مدت 15 دقیقه باحرارت ملایم بپزید ( اگر قارچ در دسترس داشتید درکره تفت بدهید و با بقیه مواد بپزید )
- اکنون غدا حاضراست.
5 – سالاد میگو ( روشی دیگر )
مواد لازم :
- میگوی تمیز کرده یا آب پز شده 200 گرم
- تخم مرغ آب پز 3 عدد
- زیتون 6 عدد
- خیار شور 4 عدد
- گوجه فرنگی 4 عدد
- کاهوی خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه :
- کاهوی خرد شده را ته ظرف سالاد طوری قرار دهید
- میگوها را 4 قسمت کرده 4 گوشه کاهوها قرار دهید ، در وسط کاهو گوجه فرنگی های 4 قاچ شده را قرار دهید، تخم مرغ های آبپز را هم ورقه کرده گوشه به گوشه روی سالاد بگذارید
- زیتونها را هم روی سالاد قرار دهید ، خیار شور حلقه حلقه کرده روی سالاد بگذارید ، در صورت تمایل میتوانید پیاز حلقه حلقه شده هم روی سالاد قرار دهید سس این سالاد به این ترتیب تهیه می شود.
- دوعدد زرده تخم مرغ ، سه قاشق روغن زیتون ، یک قاشق سرکه ، نصف قاشق غذا خوری خردل و کمی ترخون خرد شده راهمراه با کمی نمک و فلفل مخلوط کرده وخوب بهم بزنید تاکمی غلیظ شود
- نیمی از این سس را روی سالاد بریزید نیم دیگر را در ظرف مخصوص سس ریخته جداگانه سر سفره ببرید
- در صورت تمایل میتوانید کمی آبلیمو هم به این سس اضافه کنید، این سس برای سالاد فصل هم مناسب است .
بیشتر بخوانید :
دستور پخت میگو اسپایسی غذای دریایی محبوب
دستور پخت دوپیازه میگو غذای محبوب بوشهری + روش پاک کردن میگو
طرز تهیه میگو سوخاری با کلم بروکلی یک غذای کامل
6 – قلیه میگو
مواد لازم :
- میگوی پوست کنده تمیز شده 1 کیلوگرم
- گشنیز 100 گرم
- شنبلیله 100 گرم
- جعفری 50 گرم
- تمر هندی 150 گرم
- پیاز بزرگ 1 عدد
- رب گوچه فرنگی ربع فنجان
- آب 4 فنجان
- نمک وفلفل به مقدار کافی
- جوز هندی وفلفل سیاه هندی کمی
طرز تهیه :
- میگوها را در روغن یا کره تفت داده وکنار بگذارید ،پیاز ، گشنیز ، شنبلیه و جعفری راخرد کرده درماهیتابه تف دهید
- دقیقه های آخر میگوهای سرخ کرده رابه این سبزی ها اضافه کنید، ، تمرهندی را نیـم ساعت در 4 فنـجان آب بخیسانید و بعد هسته هایش را گرفته باهمان آب به موادی که سرخ کرده اید اضافه کنید
- رب گوجه فرنگی ، فلفل و نمک وادویه های هندی را هم اضافه کرده ، کلیه این مواد را به مدت 15 دقیقه باحرارت ملایم بپزید،
- این قلیه حتماً باید با پلویی که کمی کره درآن بکار رفته سرو شود.
7 – کتلت میگو
مواد لازم :
- میگو 250 گرم
- پیاز یک عدد
- نمک وفلفل به مقدارکافی
- پوره سیب زمینی یک فنجان ونیم
- زرده تخم مرغ 3 عدد
- گشنیز خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه :
- میگورا پوست کنده درکمی کره همراه با پیاز خرد کرده وگشنیز تفت بدهید ، این مواد را دوبار با چرخ گوشت ، چرخ کنید
- بعد با پوره سیب زمینی وزرده های تخم مرغ مخلوط کرده ، نمک و فلفل بپاشید و به صورت کتلت درآورید
- در پودر نان سوخاری بخوابانید و درکره سرخ کنید اگر در آشپزی مبتکر و با سلیقه باشید شخصاً میتوانید میگو را به طریق دیگر تهیه کرده و سرو کنید.
8 – میگو با برنج
مواد لازم :
- میگو پوست کنده یک سوم کیلو
- برنج یک فنجان بزرگ
- آب دو فنجان بزرگ
- روغن 4 قاشق سوپخوری
- پیاز ریز شده 1 عدد
- نمک وفلفل به میزان کافی
- زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه :
- پیاز و گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید
- میگوهای آماده را اضافه کنید و بعد آب را در آن بریزید ونمک و فلفل وزعفران را به آن اضافه نمایید و به مدت نیم ساعت آرام بجوشانید سپس برنج را بریزید و به مدت 25 دقیقه دیگر آن را بپزید
- اگر آب برنج کم شد مقداری اضافه کنید تا خوب برنج پخته شود سپس با یک جنگال میگوها را از برنج جداکنید
- برنج را در دیس بکشید میگوها راروی آن بگذارید وگرم سرو نمایید.