۳ طرز تهیه قارچ سوخاری یا شکم‌پر مجلسی با گوشت چرخکرده در فر و بدون فر

  • منتشر شده در ۰۵-۰۷-۹۸

  • 2528 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • مدت زمان تقریبی مطالعه : 5 دقیقه

     

    می‌دانستید ماه سپتامبر ماه جهانی «قارچ» است. یک نوع پروتئین سفید و اشتها برانگیز که به خصوص برای گیاهخواران یکی از منابع مهم تامین پروتئین مورد نیاز بدن است. اما به جز این قارچ در انواع و اقسام طبخ از جمله خوشمزه‌ترین خوراکی‌ها و پیش غذاهای رستورانی است. این خوراکی‌ها و پیش غذاها به راحتی در منزل هم قابل تهیه هستند. یکی از این پیش غذاها قارچ شکم پر و قارچ سوخاری است. ۳ طرز تهیه خوشمزه‌ترین قارچ سوخاری یا قارچ شکم‌پر مجلسی با گوشت چرخکرده و پنیز پیتزا به سبک پیتزایی و بدون گوشت با فر و بدون فر را در مجله کوروش بخوانید.

    جشنواره من اوکی ام

    طرز تهیه قارچ سوخاری یا قارچ شکم‌پر مجلسی با گوشت چرخکرده و بدون گوشت

     

    3 طرز تهیه قارچ شکم پر مجلسی و قارچ سوخاری با گوشت و بدون گوشت در فر و بدون فر

     

    مواد لازم

    قارچ بزرگ: ۱۵ عدد یا بیشتر

    گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم

    پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم

    سپند جام

    فلفل دلمه‌‌‌ای نگینی خرد شده: نصف یک عدد

    پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد کوچک

    ذرت: ۵۰ گرم

    رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق مرباخوری

    نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن: به مقدار لازم

     

    طرز تهیه

    برای درست کردن قارچ شکم پر با گوشت چرخکرده ابتدا قارچ‌ها را خوب بشورید، ساقه آن‌ها را جدا کنید و بگذارید قارچ‌ها خشک شوند. پیاز نگینی خرد شده را در تابه تفت دهید و وقتی سبک شد گوشت چرخکرده را اضافه کنید. وقتی رنگ گوشت برگشت ادویه و نمک را اضافه کنید. رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و ذرت را هم اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود.

    مایه گوشتی را داخل قارچ‌ها بریزید. کف یک ماهیتابه مناسب را کمی چرب کنید، قارچ‌ها را در ماهیتابه بچینید و پنیر پیتزا را هم روی قارچ‌ها به اندازه دلخواه بریزید. یک قاشق غذاخوری آب داخل ماهیتابه بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید تا روی شعله ملایم گاز آب قارچ‌ها کشیده شود و پنیر پیتزا آب شود.

    اگر فر دارید آن را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا پنیر روی قارچ آب و طلایی شود.

     

    طرز تهیه قارچ شکم پر مجلسی بدون گوشت چرخکرده

    3 طرز تهیه قارچ شکم پر و قارچ سوخاری با گوشت و بدون گوشت در فر و بدون فر

    مواد لازم

    قارچ بزرگ: ۳۰ تا ۴۰ عدد

    پنیر خامه‌ای: ۲۵۰ گرم

    پنیر پارمزان رنده شده: ۱ پیمانه

    اسفناج خرد شده: ۱ پیمانه

    پودر سیر: ½ قاشق چایخوری

    نمک: ½ قاشق چایخوری

    فلفل سیاه و فلفل قزمز: به مقدار دلخواه

     

    طرز تهیه

    فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. قارچ‌ها را خوب بشورید، ساقه قارچ‌ها را جدا کنید و اجازه دهید خشک شوند. در یک ظرف پنیر خامه‌ای، پارمزان، نمک، کمی فلفل قرمز و فلفل سیاه و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. اسفناج‌ها را بشورید و خرد کنید و به این مواد اضافه کنید. داخل قارچ‌ها را با مواد فوق پر کنید. کف سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید. قارچ‌ها را در سینی فر بچینید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا قارچ‌ها نرم و پنیر هم آب و طلایی شود. به مواد قارچ شکم پر مقداری سوسیس هم می‌توانید اضافه کنید.

    در طرز پخت قارچ شکم پر بدون فر، کف یک ماهیتابه را با روغن زیتون چرب کنید و طبق همان دستور بالا در ماهیتابه بپزید.

     

    روش درست کردن قارچ سوخاری

    3 طرز تهیه قارچ شکم پر و قارچ سوخاری با گوشت و بدون گوشت در فر و بدون فر

    مواد لازم

    قارچ کوچک: ۲۰ عدد

    تخم مرغ: ۴ عدد

    آرد سفید: ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

    آرد سوخاری معمولی یا پولکی: ۲ پیمانه

    فلفل سیاه و قرمز، فلفل پاپریکا، پودر سیر و نمک: به مقدار دلخواه

     

    طرز تهیه

    برای درست کردن قارچ سوخاری در ماهیتابه بهتر است قارچ‌ها را نشورید چون آب می‌اندازند. پس با یک پارچه مرطوب قارچ‌ها را خوب تمیز کنید و پوست قارچ را با یک چاقوی تیز خیلی نازک بگیرید. در یک بشقاب گود آرد سفید را بریزید و با ادویه مزه‌دار کنید. تخم مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه بزنید و خوب هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند. مقداری نمک و فلفل هم در تخم مرغ بریزید و کمی دیگر هم بزنید.

    قارچ‌ها را ابتدا در تخم مرغ بزنید سپس در آرد سفید بغلتانید. دوباره قارچ‌ها را به تخم مرغ آغشته کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. قارچ‌ها را در یک سینی بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا کمی خودشان را بگیرند. در یک ماهیتابه گود روغن بریزید و روغن را خوب داغ کنید. روی شعله ملایم گاز قارچ را سرخ کنید تا حسابی مغزپخت شوند و خام نمانند. کف یک دیس دستمال ضخیم کاغذی بگذارید و قارچ‌ها را روی آن قرار دهید تا روغن قارچ گرفته شود. قارچ سوخاری را با سس تارتار میل کنید. اگر می‌خواهید قارچ سوخاری را مثل میگو سوخاری با دلستر و ترکیب خمیر بنیه تهیه کنید اینجا را بخوانید.

     

     

    به این نوشته امتیاز بدهید

    [مجموع: ۷ میانگین: ۴.۳]

    جشنواره من اوکی ام

    این مطلب به شما کمک نکرد؟ اگر سوالی دارید از طریق پرسش و پاسخ سپند جام آن را مطرح کنید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا
    eskisehir escort - trbet.vip - cratosslot