۳ روش متفاوت جهت تهیه راتا مرغ
طرز تهیه راتا مرغ : غذایی ساده و کم هزینه
دلگرم : راتا همون فینگر فود یا کاپ هست که به صورت لقمه های کوچک و آماده هستند و با نان تست تهیه می شوند.
یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین فینگر فودها برای میهمانی راتا مرغ است. طرز تهیه راتا مرغ سخت نیست و میتوانید آن را در مدت یک ساعت تهیه کرده و دیگران را از طعم بینظیر آن شگفتزده کنید.
طرز تهیه راتا مرغ؛ فینگر فود فوری و خوشمزه
روش اول جهت تهیه راتای مرغ و گردو
مواد لازم :
- سینه مرغ پخته شده : یک عدد
- گردو نگینی شده : یک سوم پیمانه
- سیب زمینی پخته : یک عدد
- ساقه پیازچه : سه شاخه
- شوید تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری
- پنیر خامه ای و سس مایونز : به میزان لازم
- نمک ، فلفل سیاه و قرمز : به میزان لازم
- نان تست : چند عدد
طرز تهیه راتای مرغ و گردو
طرز تهیه راتای مرغ و گردو به این صورت است که ابتدا باید سینه مرغ را نگینی یا خرد کنید.
سیب زمینی و پیازچه را هم به همین شکل کاملا ریز می کنیم.
همه را با هم در ظرفی مخلوط کرده ، شوید، نمک، فلفل، پنیر و سس مایونز را اضافه می کنیم.
مواد را با هم مخلوط کرده و داخل یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شوند.
نان های تست را با قالبهای دلخواه برش بزنید.
اول نون رو کاتر میزنید سپس از مواد روی نون پهن و صاف می کنید.
با همین روش و جایگزین انواع مواد میتونید راتاهای خوشمزه آماده کنید و برای مهمونی ها و جشناتون استفاده کنید.
روش دوم جهت پخت راتای مرغ و شوید
مواد لازم جهت تهیه راتا مرغ
- سینه مرغ ۳ عدد
- پنیر لبنه 2 بسته
- سس مایونز خانگی یا بازاری ۶ الی ۸ قاشق غذاخوری
- نان تست ۱ بسته (به مقدار لازم)
- شوید خرد شده 4 قاشق غذاخوری
- فلفل به مقدار دلخواه
دستور تهیه و پخت راتا مرغ و شوید
برای درست کردن راتا مرغ، ابتدا سینه مرغ را با مقداری آب در یک قابلمه روی حرارت می گذاریم.
وقتی به جوش آمد و کف حاصل از جوشیدن مرغ روی آب جمع شد، آب مرغ را دور می ریزیم و دوباره به قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا مرغ پخته شود.
سپس چند حلقه هویج، یک عدد پیاز خرد شده و مقداری نمک به سینه مرغ اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سینه مرغ به خوبی بپزد.
روش سوم جهت تهیه راتا مرغ و پسته
مواد لازم :
- یک عدد سینه مرغ آبپز
- ۲۵۰ گرم خیارشور
- ۲ قاشق روغن زیتون
- ۲ عدد سیب زمینی متوسط
- ۱۰۰ گرم ریحان تازه
طرز تهیه راتای مرغ و پسته
۱۰۰ گرم ریحان تازه را نگینی ریز ریز کنید
به آن ۲ قاشق روغن زیتون بزنید.
مایونز و پنیر خامه ایی را به نسبت یک به دو یعنی در ازای یک قاشق مایونز دو قاشق پنیر خامه ایی را با نمک و فلفل سیاه و کمی آب لیمو تازه مخلوط و به آن ۱۰۰ گرم پودر پسته اضافه کنید
هم بزنید و به مواد بالا اضافه کنید و به مدت دو ساعت در یخچال بذارید .
نان سفید ( تست) را کاتر بزنید و مواد راتا را روی آن بذارید.
ماسوره را در قیف یکبار مصرف بذارید و مخلوطی از پنیر خامه ایی و پودرپسته را در قیف بریزید و روی راتا را تزئین کنید.
بیشتر بخوانید :
طرز تهیه ی فینگر فود الویه خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه ۴ مدل از بهترین و خوشمزه ترین فینگرفود های مجلسی
جامبو شلز پنیری | روش تهیه یک فینگر فود گرم