دسته‌بندی نشده

۳ روش متفاوت جهت تهیه راتا مرغ

طرز تهیه راتا مرغ : غذایی ساده و کم هزینه

دلگرم : راتا همون فینگر فود یا کاپ هست که به صورت لقمه های کوچک و آماده هستند و با نان تست تهیه می شوند.

یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین فینگر فودها برای میهمانی‌ راتا مرغ است. طرز تهیه راتا مرغ سخت نیست و می‌توانید آن را در مدت یک ساعت تهیه کرده و دیگران را از طعم بی‌نظیر آن شگفت‌زده کنید.

طرز تهیه راتا مرغ؛ فینگر فود فوری و خوشمزه

روش اول جهت تهیه راتای مرغ و گردو

مواد لازم :

  1. سینه مرغ پخته شده : یک عدد
  2. گردو نگینی شده : یک سوم پیمانه
  3. سیب زمینی پخته : یک عدد
  4. ساقه پیازچه : سه شاخه
  5. شوید تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری
  6. پنیر خامه ای و سس مایونز : به میزان لازم
  7. نمک ، فلفل سیاه و قرمز : به میزان لازم
  8. نان تست : چند عدد

طرز تهیه راتای مرغ و گردو

طرز تهیه راتای مرغ و گردو به این صورت است که ابتدا باید سینه مرغ را نگینی یا خرد کنید.

سیب زمینی و پیازچه را هم به همین شکل کاملا ریز می کنیم.

همه را با هم در ظرفی مخلوط کرده ، شوید، نمک، فلفل، پنیر و سس مایونز را اضافه می کنیم.

مواد را با هم مخلوط کرده و داخل یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شوند.

نان های تست را با قالبهای دلخواه برش بزنید.

اول نون رو کاتر میزنید سپس از مواد روی نون پهن و صاف می کنید.

با همین روش و جایگزین انواع مواد میتونید راتاهای خوشمزه آماده کنید و برای مهمونی ها و جشناتون استفاده کنید.

روش دوم جهت پخت راتای مرغ و شوید

مواد لازم جهت تهیه راتا مرغ

  1. سینه مرغ ۳ عدد
  2. پنیر لبنه 2 بسته
  3. سس مایونز خانگی یا بازاری ۶ الی ۸ قاشق غذاخوری
  4. نان تست ۱ بسته (به مقدار لازم)
  5. شوید خرد شده 4 قاشق غذاخوری
  6. فلفل به مقدار دلخواه

دستور تهیه و پخت راتا مرغ و شوید

برای درست کردن راتا مرغ، ابتدا سینه مرغ را با مقداری آب در یک قابلمه روی حرارت می گذاریم.

وقتی به جوش آمد و کف حاصل از جوشیدن مرغ روی آب جمع شد، آب مرغ را دور می ریزیم و دوباره به قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا مرغ پخته شود.

سپس چند حلقه هویج، یک عدد پیاز خرد شده و مقداری نمک به سینه مرغ اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سینه مرغ به خوبی بپزد.

۳ روش متفاوت جهت تهیه راتا مرغ

روش سوم جهت تهیه راتا مرغ و پسته

مواد لازم :

  1. یک عدد سینه مرغ آبپز
  2. ۲۵۰ گرم خیارشور
  3. ۲ قاشق روغن زیتون
  4. ۲ عدد سیب زمینی متوسط
  5. ۱۰۰ گرم ریحان تازه

طرز تهیه راتای مرغ و پسته

۱۰۰ گرم ریحان تازه را نگینی ریز ریز کنید

به آن ۲ قاشق روغن زیتون بزنید.

مایونز و پنیر خامه ایی را به نسبت یک به دو یعنی در ازای یک قاشق مایونز دو قاشق پنیر خامه ایی را با نمک و فلفل سیاه و کمی آب لیمو تازه مخلوط و به آن ۱۰۰ گرم پودر پسته اضافه کنید

هم بزنید و به مواد بالا اضافه کنید و به مدت دو ساعت در یخچال بذارید .

نان سفید ( تست) را کاتر بزنید و مواد راتا را روی آن بذارید.

ماسوره را در قیف یکبار مصرف بذارید و مخلوطی از پنیر خامه ایی و پودرپسته را در قیف بریزید و روی راتا را تزئین کنید.

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه ی فینگر فود الویه خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه ۴ مدل از بهترین و خوشمزه ترین فینگرفود های مجلسی

جامبو شلز پنیری | روش تهیه یک فینگر فود گرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا