دسته‌بندی نشده

۳ روش عالی جهت تهیه ترشی کلم بنفش ( کلم قرمز ) + نکات کلیدی

طرز تهیه ترشی کلم بنفش خانگی مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه ترشی کلم قرمز از ترشی ها ی بی نظیر و خوشرنگی که خود به تنهایی تزیینی عالی برای سفره شماست کلم ها فواید بسیاری دارند کلم قرمز نیست از آن دسته است در ادامه این مقاله از دلگرم مراحل تهیه ترشی کلم بنفش رو با جزییات برای شما قرار داده ایم.

طرز تهیه “ترشی کلم بنفش” با ترفند خوشمزه کردن ترشی کلم

روش اول : طرز تهیه ترشی کلم بنفش با سرکه قرمز

مواد لازم :

  1. کلم بنفش (کلم قرمز)
  2. سرکه قرمز
  3. نمک
  4. شکر

طرز تهیه ترشی کلم بنفش

ابتدا کلم رو خوب شسته و در آبکش قرار میدیم تا آب اضافه،حسابی خارج بشه و با پارچه تمیز،خشک میکنیم.

سپس به صورت خلالهای نسبتا باریک برش میزنیم (اگه دوست داشتین میتونین رنده کنین)

اگر کلم ها کمی رطوبت دارن میتونین روی پارچه تمیز بریزین تا رطوبتش از بین بره.

کلم های خرد شده رو توی قابلمه بریزین و مقداری سرکه (من سرکه قرمز استفاده کردم) و نمک و کمی شکر روی کلم ها، بریزین.

سرکه در حدی باشه که کمی روی کلم ها رو بپوشونه. میتونین شکر رو حذف کنین اما کمی شکر، طعم بهتری بهش میده. (مثلا به ازای دو قاشق چایخوری نمک، یک قاشق غذاخوری شکر اضافه کنین.)

قابلمه رو روی حرارت متوسط گذاشته و وقتی کلم و سرکه ,شروع به بالا اومدن و جوشیدن کردن،شعله رو خاموش کنین و اجازه بدین تا کاملا سرد بشه (میتونین بیشتر هم بپزید تا کاملا نرم بشه اما من تا جوش بیاد،شعله رو خاموش میکنم)

بعد از اینکه کاملا خنک شد، توی شیشه مناسب دردار ریخته( حتما سرکه به اندازه ای باشه که روی کلم ها رو بپوشونه) و در یخچال نگهداری میکنیم.

این ترشی خیلی سریع آماده میشه و بعد از سرد شدن قابل مصرف ، اما اگه بیشتر بمونه مسلما بیشتر جا میفته و طعم بهتری پیدا میکنه .

چنان چه دوست داشتین از سیر و فلفل و سبزیجات معطر هم می تونین برای این ترشی استفاده کنین ولی من نمیزنم.

نکته قابل توجه جهت تهیه ترشی کلم بنفش

فقط حتما توی یخچال نگهداری کنین تا رنگ زیبای کلم، حفظ بشه اگه جای گرم باشه ،دیگه خوشرنگ باقی نمیمونه.

۳ روش عالی جهت تهیه ترشی کلم بنفش ( کلم قرمز ) + نکات کلیدی

روش دوم : طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید

مواد لازم:

  1. کلم‌قرمز یک عدد
  2. نمک سه قاشق غذاخوری
  3. سرکه سفید به میزان لازم

طرز تهیه :

کلم‌قرمز را در اندازه‌های دلخواه خرد کرده و در آبکش می‌ریزیم.

نمک را روی کلم‌ها پاشیده و آنها را کمی هم می‌زنیم تا نمک‌ها حل شوند و مواد را به مدت یک ساعت به همین صورت می‌گذاریم بماند

سپس کلم‌ها را آبکشی کرده، کمی که آب آن رفت در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با سرکه پر می‌کنیم.

این ترشی را می‌توان در کنار غذاهای گوشتی سرو کرد یا سرکه آن را که بسیار خوشرنگ است با مایونز ترکیب کرده و می‌توانیم از آن برای سالاد استفاده کنیم

برای این که ترشی زیاد سرکه را از بین ببریم بهتر است دو قاشق شکر به مایونز اضافه کنیم.

روش سوم : طرز تهیه ترشی کلم قرمز فلفلی

مواد لازم:

  1. سرکه : به میزان کافی
  2. کلم قرمز : به میزان دلخواه
  3. نمک : به میزان کافی
  4. پودر فلفل قرمز : به میزان کافی

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

برای تهیه ترشی کلم قرمز ابتدا کلم قرمز را بشورید و بعد با چاقو آن را نصف کنید و در آبکش بگذارید تا آب اضافه آن از بین برود و سپس روی تخته بگذارید و ریز خرد کنید و در شیشه یا دبه بریزید

در کاسه ای مقداری از سرکه را بریزید و نمک و پودر فلفل را نیز بیفزایید و هم بزنید تا در سرکه نمک و پودر فلفل حل شوند و سپس در دبه یا شیشه بریزید و باقی سرکه را نیز بروی کلم ها بریزید

تا روی کلم کاملا سرکه بیاید سپس در دبه یا شیشه را بگذارید و محکم ببندید و در یخچال یا در جای خنک وسرد قرار دهید.

بعداز گذشت 4الی 7روز اگر در آن را بردارید میبینید که کلم ها نرم شده اند و رنگ سرکه نیز قرمز شده است.

اگر دوست دارید سریع تر این ترشی را تهیه کنید میتوانید پس از خرد کردن کلم آن را در قابلمه ای بریزید و آب روی آن بگیرید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش آید و کلم ها سریع نرم شوند و سپس در شیشه بریزید و باقی مراحل را انجام دهید.

از ترشی کلم قرمز برای تزیین سالاد کاهو یا سالاد فصل نیز استفاده میشود.

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه ی ترشی گل کلم و لبو با طعمی فوق العاده

روشی خاص برای تهیه کلم شور خانگی + نکات کلیدی

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با ۳ روش متفاوت + عکس

نکته های کلیدی برای تهیه ترشی کلم قرمز

ظرف های شیشه ای بهترین گزینه برای نگهداری انواع ترشی است. به هیچ وجه از ظرف های پلاستیکی استفاده نکنید.

می توان یک قاشق غذا خوری(25 گرم) شکر به کلم قرمز افزود تا ترشی سرکه را تعدیل کند و یا اینکه سرکه را با مقداری آب جوشیده و سرد شده مخلوط کنید.

برخی افراد برای نرم شدن کلم قرمز با مقدار کمی آب آن را حرارت می دهند ولی این شیوه رنگ و مزه کلم را تغییر می دهد و از کیفیت ظاهری ترشی کلم می کاهد.

می توانید به ترشی مقدار کمی فلفل و سیر بیافزایید اما در این صورت طعم خاص و نوستالژی آن از بین خواهد رفت.

این مقدار مواد اولیه برای یک ظرف یک لیتری کافی است.

ترشی کلم قرمز در عرض 5-4 روز در محیط آشپزخانه آماده می شود. پس از آماده شدن، آن را در یخچال نگهداری کنید.

اگر به دنبال تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی و خوش رنگ هستید بهتر است هر بار مقدار کمی ترشی درست کنید (به اندازه مصرف یک هفته) چون این ترشی با ماندن به تدریج رنگش را از دست میدهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا