دسته‌بندی نشده

۲ روش برای تهیه ترشی هویج مرحله به مرحله

آموزش طرز تهیه ترشی هویج و اصول تهیه ترشی هویج مجلسی

از هویج در غذاهای مختلف و سوپ ها و سالاد ها استفاده میشود هم چنین میتوانید از آن ترشی تهیه کرده و نوش جان کنید . با دلگرم همراه شوید .

۲ روش برای تهیه ترشی هویج مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی پیاز و هویج

روش اول : مواد لازم برای ترشی هویج

  • هویج : ۱ کیلو
  • پیاز سفید بزرگ : ۱/۲
  • آب : ۲ فنجان
  • سرکه سیب : ۲ فنجان
  • شکر : ۲ فنجان
  • دانه خردل : ۱ قاشق چایخوری
  • تخم کرفس : ۱ قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز : ۱ قاشق چایخوری
  • زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری
  • زنجبیل تازه : ریزخردشده ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه ترشی هویج

  1. هویج ها را بشویید. پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. پیاز را نیز پوست بکنید و بصورت برش های نازک خرد کنید.
  2. یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوش بیاید. سپس هویج های خرد شده را داخل آن بریزید و حدود ۵ دقیقه هویج را بپزید تا کمی نرم شوند. دقت داشته باشید که قرار نیست هویج ها کاملا پخته و نرم شوند، همینکه کمی نرم شوند کافیست. بهتر است حالت تردی هویج حفظ شود. هویج ها را آبکشی کنید و در یک کاسه یا قابلمه بزرگ بریزید. پیاز های خردشده را اضافه کنید و ظرف را کنار بگذارید.
  3. باقیمانده مواد، یعنی سرکه سیب، دو فنجان آب، شکر، دانه خردل، تخم کرفس، تخم گشنیز، زردچوبه، زنجبیل و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانیکه به جوش آمد حرارت را کم …

۲ روش برای تهیه ترشی هویج مرحله به مرحله

روش دوم : ترشی هویج و نعنا

مواد اولیه برای تهیه ترشی هویج و نعنا

  • هویج : ۲۰۰۰ گرم
  • نعناع : ۱۰۰۰ گرم
  • سیر : ۵۰۰ گرم
  • سرکه : ۱ لیتر
  • نمک : قدری

طرز تهیه ترشی نعنا و هویج

  1. نعناع را به دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم و خشک می‌کنیم‌.
  2. بعد سیر را پوست می‌کنیم و با نعناع از چرخ رد می‌کنیم، سپس شیشه مناسبی را انتخاب می نمائیم و یکی دو ردیف هویج و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن می‌ریزیم و باز مقداری هویج و بعد نعناع و سیر کمی نمک می‌ ریزیم و به همین ترتیب شیشه را پر می‌کنیم.
  3. بعد روی مواد مزبور را سرکه می‌ ریزیم به‌طوری که روی هویج‌ها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود.
  4. ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالاتر خواهد داشت.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه ترشی برگ مو

ترشی لوبیا سبز | آموزشی متفاوت برای تهیه یک ترشی متفاوت

روش تهیه پیاز ترشی (پیاز سفید) مرحله به مرحله

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا