۱۳ تا از بهترین خواص آب سبزه گندم برای سلامتی
خواص آب سبزه گندم ،نوشیدنی که معجزه می کند
دلگرم : سبزه گندم حاوی 70 درصد کلروفیل بوده که دارا بودن این خاصیت به تنهایی باعث شده تا این ماده غذایی به غذای فوق العاده ای تبدیل شود.
سبزه گندم غذای کاملی بوده و سرشار از ویتامین های C ،E ،K و B کمپلکس شامل B12 است. در بخش مواد معدنی سرشار از کلسیم، کبالت، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، پروتئین، سدیم، سولفور و روی است.
13 مورد از خواص آب سبزه گندم را بدانید
این گیاه سحرآمیز لیست طولانی از آمینو اسیدها را در خود جای داده است (حدود 17 آمینو اسید و 80 آنزیم شناخته شده).
بهترین روش دست یافتن به خواص فراوان این ماده غذایی، روش آبگیری آن است. مصرف حدود 50 گرم از این نوشیدنی انرژی کل روز شما را تامین می کند.
با خواص آب سبزه گندم بیشتر آشنا شوید
برخی از خواص این نوشیدنی عبارتند از:
1. آب سبزه گندم از بروز بیماری آلزایمر پیشگیری می کند
نوشیدن منظم آن به طور قابل توجهی از ابتلای فرد به بیماری آلزایمر و دیگر مشکلات ذهنی پیشگیری می کند.
2. آب سبزه گندم برای درمان کم خونی توصیه می شود
این ماده غذایی از آنجا که حاوی مقدار فراوانی آهن است خون ساز بوده و تعداد گلبولهای قرمز را نیز افزایش میدهد. با مصرف این نوشیدنی گلبولهای قرمز در بدن شما بازسازی شده و فعالیت خود را دوباره از سر میگیرند و اکسیژن تازه را برای سطح بدن فراهم میکنند.
3. آب سبزه گندم حاوی آنتی اکسیدان است
این نوشیدنی حاوی مقدار فراوانی آنتیاکسیدان بوده و آنتی اکسیدانها با خنثی سازی رادیکالهای آزاد فرآیند اکسیداسیون را متوقف میکنند. با مصرف این نوشیدنی سبز از آلایندههای هوا مانند منواکسید کربن و دود سیگار کمتر آسیب میبینید.
4. آب علف گندم بوی بد دهان و بدن را از بین می برد
این ماده غذایی با سم زدایی سیستم لنفاوی، معده و روده، کمک خوبی برای کاهش و حذف بوی بد دهان و بدن محسوب میشود.
آب علف گندم که سرشار از کلروفیل است خاصیت درمانی بالایی دارد و هزاران سال است که در سراسر دنیا از آن استفاده می شود.
5. سبزه گندم حاوی پروتئین است
نوشیدنی سبزه گندم، حاوی لیست طولانی از آمینواسیدها است که آجرهای ساختمان پروتئین را در بدن تشکیل میدهند. طبق گزارشات، این نوشیدنی سبز دارای 50 درصد پروتئین است که این مقدار سه برابر پروتئین موجود در گوشت قرمز است، پس سعی کنید این نوشیدنی فوقالعاده را در برنامه روزانه غذایی خود جای دهید.
6. آب سبزه گندم با سرطان مبارزه میکند
با داشتن مقدار عالی کلروفیل و بتاکاروتن در پیشگیری و مبارزه با سرطان موثر است. ترکیبات متنوع موجود در این گیاه سبز،عوامل موثر و قوی آنتیاکسیدانی و ضد سرطانی هستند. طبق بررسیها مصرف این نوشیدنی تا 40 درصد خطر پیشرفت سرطان را کاهش میدهد.
7. سبزه گندم برای دیابتیها مفید است
این نوشیدنی با قابلیت تنظیم سطح قند خون، ماده غذایی مفیدی برای مبتلایان به دیابت محسوب میشود.
8. برای کاهش فشارخون بالا مفید است
ترکیبات پروتئینی موجود در کلروفیل با کیفیت بالا، نقش مهم و موثری در کاهش فشارخون بالا ایفا میکنند.
9. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است
مصرف منظم 4- 2 قاشق سوپخوری از این نوشیدنی کمک خوبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد بود.
10. برای پیشگیری از پوسیدگی دندان مفید است
برای پیشگیری از پوسیدگی و تسکین درد دندان و نیز پیشگیری از خونریزی لثه و پیوره مصرف این نوشیدنی توصیه میشود.
11. آب سبزه گندم موجب تناسب اندام میشود
از آن جا که این نوشیدنی حاوی مواد مغذی، مفید و فراوانی است از ولع در خوردن غذا و پرخوری پیشگیری کرده که به نوبه خود در کاهش وزن مفید است.
12. تقویت کننده سیستم دفاعی بدن است
با تقویت کردن بدن، سموم موجود درآن کاهش می یابد و بسیاری از بیماری ها از بین می رود.
13. سبزه گندم خاصیت ضد التهابی دارد
این نوشیدنی با داشتن خواص قلیایی، برای افرادی که از بیماریهای التهابی مانند استئوآرتریت و آرتریت روماتوئید رنج میبرند ماده غذایی مطلوبی، محسوب میشود.
آشنایی با خواص آب سبزه گندم + نحوه تهیه
برای تهیه این نوشیدنی، سبزههای گندم عید خود را درون دستگاه آبمیوهگیری ریخته و با نوشیدن آب آن از خواص فراوان آن بهره ببرید.
این گیاه سحرآمیز لیست طولانی از آمینو اسیدها را در خود جای داده – حدود 17 آمینو اسید و 80 آنزیم شناخته شده).
بهترین روش دست یافتن به خواص فراوان این ماده غذایی، روش آبگیری آن است. مصرف حدود 50 گرم از این نوشیدنی انرژی کل روز شما را تامین میکند.
نحوه تهیه و استفاده از سبزه گندم
سبزه گندم را می توان در هرجایی کشت داد به شرطی که نور خورشید از ساعت ۱۱ تا ۱۵ به طور مستقیم به آن نتابد و دمای محیط ملایم باشد.
اشعه مستقیم آفتاب قدرت سبزه را می گیرد و ساقه های گرد مسطح شده و روی هم می افتند. به نظر می رسد کلروفیل در این حالت در مقایسه با کلروفیلی که از سبزه حفظ شده از اشعه خورشید به دست می آید نیز قدرت کمتری دارد.
- برای رشد نوع خوب و مرغوب، باید گندم را ۸ تا ۱۰ساعت درون آب خیساند.
- سپس از آب در آورده و به دانه ها ۱۵ساعت امکان داد تا جوانه بزنند.
- برای رشد سبزه گندم باید از ظروف سفالی یا چوبی استفاده کرد. این ظروف را می توان از کمپوست پر کرده و دانه های جوانه زده را روی آن پراکند.
- سپس روی ظرف را با یک پارچه تیره پوشاند و یا ظرف را به دور از نور خورشید نگاه داشت.
- یک یا دو بار در روز باید به این ظرف آب داد. بعداز ۶ تا ۷روز سبزه به بلندی ۱۳تا ۱۷سانتی متر خواهد رسید.
- این سبزه را با قیچی بریده، بلافاصله آسیا می کنند. سپس شیره سبزه آسیاشده را با استفاده از یک پارچه بیرون می آورند.
- برای بهره گیری از حداکثر مزایا، این مغز را دوباره باید آسیا کرد و ۲ یا ۳بار آب آن را گرفت.
- شیره به دست آمده را باید بلافاصله مصرف کرد زیرا با هر دقیقه گذشت زمان از قدرت و ارزش دارویی سبزه کاسته می شود و ظرف ۳ ساعت دیگر هیچ ارزشی نخواهد داشت.
بیشتر بخوانید :
خواص پودر جوانه گندم که تا کنون نمی دانستید + طرز تهیه
هشدار مهم در مورد مصرف آب سبزه گندم
اگر شما از جمله افرادی هستید که نسبت به خوردن گندم آلرژی دارند مصرف این نوشیدنی را از مقدار کم (یک قاشق چایخوری در روز) شروع کنید و در صورت بروز آلرژی از مصرف آن خودداری کنید.