۱۰ دستور غذایی جدید و خوشمزه با پاستا و ماکارونی + عکس
طرز تهیه ی جدیدترین غذا ها با پاستا و ماکارونی
بهترین غذایی که با ماکارونی و پاستا میشود تهیه کرد
1 – طرز تهیه ماکارونی رژیمی
درست کردن این ماکارونی بسیار ساده و سریع است و برای سلامتی شما مفید بوده و با اینکه رژیمی است خوشمزه هم هست.
در این غذا گوشت – پنیر و کره که باعث چاقی میشود وجود ندارد. برای درست کردن آن احتیاج به مواد زیر دارید :
مواد لازم :
- ماکارونی یک بسته
- یک فنجان بروکلی خورد شده
- یک فنجان نخود فرنگی
- یک فنجان قارچ خورد شده
- چند حبه سیر
- یک چهارم فنجان روغن زیتون
- نمک و فلفل
طرز تهیه :
- آب را جوش بیاورید ماکارونی بروکلی و نخود فرنگی را در آب جوش بریزید تا بپزد هم زمان قارچ ها را با سیر خورد شده نمک و فلفل در روغن زیتون تفت دهید.
- وقتی ماکارونی پخته شد آب آن را خالی کنید و قارچ سرخ شده را به آن اضافه کنید.
- در این غذا هیچ قانونی وجود ندارد و هر سبزی که دوست دارید یا در دسترس دارید میتواند جایگزین سبزیجات بالا کنید مثل هویج – گوجه فرنگی – ریحان – جعفری و… درصورت تمایل چند قطره آبلیموی تازه برای عطر و چاشنی اضافه کنید
2 – روش پخت پاستا با سس قارچ و پنیر
مواد لازم :
- قارچ ورقهای خرد شده 300 گرم
- پیاز بزرگ رنده شده 1 عدد
- ماکارونی فرمی 1 بسته(یا اسپاگتی یا تالیاتلی، بسته به ذائقه خودتون)
- خامه 200 گرم
- سیر له شده 2 حبه
- کره 50 گرم
- آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
- شیر نصف پیمانه
- جعفری ریز شده 4 قاشق غذاخوری
- روغن 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- پنیر پارمسان به میزان دلخواه
طرز تهیه :
- پیاز را در روغن تفت داده و بذارید تا یه کم نرم بشه. بعد سیر را به اون اضافه کنید و بلافاصله قارچ را همراه آبلیمو، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت بدید. ( شعله گاز زیاد باشه تا قارچ آب نندازه ).
- خامه را با نصف پیمانه شیر مخلوط کنید و به هم بزنید تا یک دست بشه. بعد آن را به مخلوط قارچ و پیاز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. جعفری خرد شده و کره را به مخلوط اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.
- ماکارونی را درون آب در حال جوش که به آن نمک و روغن زدید، بریزید. پس از پخته شدن ماکارونی را آبکش کنید و بلافاصله با سس و قارچ مخلوط کرده و پنیر رو روش بریزید و سرو کنید.
نکات:
*مخلوط خامه رو که خواستید اضافه کنید، برای اینکه خامه نبره، باید از مواد داغ توش بریزید تا کم کم دماش بالا بره و بعد به کل مواد اضافه کنید.
3 – طرز تهیه اسپاگتی یا ماکارونی با گوشت و قارچ
مواد لازم:
- اسپاگتی یا ماکارونی یک بسته 500 گرم
- گوشت چرخ کرده 500 گرم
- رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
- پیاز 2 عدد
- هویج رنده شده 2 تا 3عدد
- پنیر پارمسان(در صورت تمایل) 100 گرم
- فلفل دلمه ای متوسط خرد شده 1 عدد
- قارچ 250 گرم
- روغن و نمک وفلفل و زردچوبه و ادویه و آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه:
- پیاز رو تفت بدید و وقتی نرم شد، گوشت و هویج رنده شده رو اضافه کنید و خوب تفت بدید.
- قارچ رو ورقه ای کنید و با کمی آبلیمو و نمک جدا تفت بدید. فلفل دلمه رو هم به سلیقه خودتون خرد کنید و تفت بدید و به مایه گوشت اضافه کنید.
- ماکارونی رو به روش معمول آبکش کنید و سس رو با ماکارونی مخلوط کنید و ته دیگ مورد علاقه تون رو بذارید و اجازه بدید دم بکشه!
نکات :
*موقع سرو میتونید پنیر پارمسان رو روی ماکارونی بدید.(البته در صورت تمایل)
*میتونید ماکارونی رو کمی بیشتر از حد معمول بپزید و آبکش کنید و با سس مخلوط کنید و دیگه دم نکنید.
*اگر میخواهید ماکارونی رو دم نکنید، موقعی که توی آب جوش میریزید به آب، روغن اضافه نکنید. چون در اون صورت سس خوب با ماکارونی مخلوط نمیشه!
4 – طرز تهیه پاستا چیلی با تن ماهی
مواد لازم:
- پاستا پنه یا هر پاستا مورد علاقه ۴۰۰ گرم
- تن ماهی ۴۰۰ گرم
- پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
- سیر رنده شده ۲ تا ۳ حبه
- گوجه رنگی درشت ۲ تا ۳ عدد
- زیتون سبز حلقه ای ۵۰ گرم
- پودر چیلی تند ۱ قاشق چایخوری
- روغن زیتون ۴ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
- پیاز و سیر رو توی قابلمه بریزید و با روغن زیتون تفت بدید و بعد تن ماهی رو اضافه کنید و تفت بدید, گوجه رنده شده رو هم اضافه کنید و نمک و فلفل هم اضافه کنید و پودر چیلی تند رو هم اضافه کنید.
- زیتون خرد شده رو هم به سستون اضافه کنید و اجازه بدید تا کمی غلیظ بشه.
- قابلمه ای رو پر از آب کنید و بذارید جوش بیاد. کمی نمک اضافه کنید و پاستا رو توی اون بریزید و بذارید تا پاستا نرم بشه و بعد آبکش کنید و با آب گرم بشویید.
- حالا پاستاها رو داخل سس بریزید و گرم سرو کنید.
نکات :
*در صورت تمایل میتونید موقع سرو کمی جعفری خرد شده روی پاستا بریزید.
*میتونید میزان تندی رو بسته به ذایقه خودتون کم و زیاد کنید.
*میتونید از زیتون سیاه به جای سبز هم استفاده کنید.
*یادتون نره که توی آب قابلمه روغن نریزید, چون در اون صورت سس خیلی خوب با پاستا مخلوط نمیشه!
*وقتی پاستا رو نمیخواهید دم کنید, کمی بیش از زمانی که روی بسته اش نوشته بذارید بجوشه!
5 – طرز تهیه چیکن پاستا
مواد لازم :
- پاستای صدفی نصف بسته
- سس مایونز چهار قاشق غذاخوری
- آویشن نصف قاشق چایخوری
- سینه مرغ 100 گرم
- پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری
- پیازچه شش ساقه
- نمک، فلفل سیاه و آبلیمو به میزان لازم
طرز تهیه :
- پاستا را در آبجوش ریخته، پس از پخته شدن در آبکش میریزیم.
- سس مایونز، نمک، آویشن و پودر سیر را در کاسهای هم زده و پاستا را درون آن میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم.
- سینه مرغ را خرد کرده، در کمی روغن سرخ میکنیم و آن را روی پاستا ریخته و سالاد را با پیازچه خردشده تزئین میکنیم.
6 – طرز تهیه پاستا میگو
مواد لازم:
- پاستا فتوچینی 100 تا 150 گرم
- میگو خام کاملا پاک شده 400 گرم
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه یا قرمز و نمک به میزان دلخواه
- آرد 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- کره 1 قاشق غذاخوری
- آب مرغ کم نمک 1 و 1/4 فنجان
- خامه سفت 1/2 فنجان
- یک نوع ادویه دلخواه 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ابتدا فتوچینی ها را همراه با آب و کمی نمک می پزیم.
- میگو هارا با نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم و سپس آرد را نم نم اضافه و همه میگو ها را به آن آغشته می کنیم.
- کره و روغن زیتون را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط رو به بالامی گذاریم.میگو هارا به روغن اضافه و تا زمانیکه کمی قهوه ای شوند تفت می دهیم.
- سپس میگو ها را جمع کرده و آب مرغ را درون روغن می ریزیم می گذاریم تا 5 دقیقه بماند و بعد حرارت را کم کرده و خامه را اضافه و بطور مداوم هم می زنیم تا غلیظ شود.
- هر گونه طعم دهنده یا ادویه را در این مرحله اضافه می کنیم.حال پاستا ها و میگو ها را به سس اضافه و خوب با هم ترکیب می کنیم.
7 – روش پخت ماکارونی با پنیر
مواد لازم:
- 4 فنجان شیر
- 2 تا 2/5 فنجان ماکارونی یا پاستا
- 4 قاشق غذاخوری کره
- 2 فنجان پنیر چدار رنده شده یا هر پنیر دیگر به دلخواه
- فلفل سیاه و سفید به میزان دلخواه
- جوز (اختیاری)
- 1/4 تا 1/3 فنجان خرده نان
طرز تهیه:
- ابتدا فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت روشن می کنیم. شیر را درون قابلمه بزرگ ریخته و بروی حرارت می گذاریم تا گرم شود.
- سپس ماکارونی را اضافه میکنیم تا به مدت 15دقیقه بجوشد،تا جایی که شیر جذب ماکارونی شود (مراقب سر رفتن شیر باشید!).
- قبل از آماده شدن ماکارونی ها،کره ذوب شده،پنیر و فلفل و دیگر طعم دهنده ها را با هم مخلوط می کنیم(اگر پنیر را هم ذوب کنیم بهتر است).
- ماکارونی ها را در ضرف مخصوص فر ریخته و بیشتر پنیر را با آن مخلوط و بخشی را هم به همراه خرده نان رویش می پاشیم و به مدت 20دقیقه درون فر می پزیم.
8 – طرز تهیه راویولی با سس قارچ و خامه
مواد لازم :
- کره 50 گرم
- روغن 1 قاشق غذاخوری
- قارچ ورقه شده 300 تا 400 گرم
- آب لیمو ترش تازه 1 قاشق غذاخوری
- خامه 200 گرم
- سیر خرد شده 3 تا 4 حبه
- آب مرغ یا قرص عصاره مرغ در آب حل شده 1 لیوان
- نمک و فلفل به دلخواه
- جعفری خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- راویولی آماده 500 گرم
طرز تهیه :
- ابتدا کره و روغن را در ماهیتابه بریزید . بعد از گرم شدن ، قارچ ها را همراه آب لیموترش به تابه اضافه کنید و با حرارت زیاد مرتب هم بزنید تا سرخ شود.
- بعد از اینکه آب قارچ کشیده شد ، سیرهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا همراه قارچ سرخ شود ، ولی رنگ نگیرد.
- سپس آب مرغ و خامه را بیفزایید و حرارت را ملایم کنید تا سس غلیظ شود . به خاطر داشته باشید که خامه وقتی خنک شود غلظت آن بیشتر می شود ، پس سس را رقیق تر بردارید تا هنگام سرو سفت نشود . نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و آن را با راویولی پخته و آبکش شده در روی حرارت مخلوط کنید .
- اگر دوست داشتید می توانید کمی جعفری خرد شده روی آن بپاشید و سریع سرو کنید.
9 – طرز تهیه کیک پاستای پنیری
مواد لازم :
- مایه ماکارونی 350 گرم
- پاستا لوله ای درشت 1 بسته از پاستا های مختلف میتونین استفاده کنین
- پنیر پارمزان رنده شده 1 لیوان برای داخل کیک و 200 گرم برای روی کیک
طرز تهیه :
- پاستا ها رو بپزید و مایه ماکارونی رو آماده کنین پاستا ها رو به پنیر رنده آغشته کنین و داخل قالب کمربندی بچینین و از مایه ماکارونی روشون بریزین و صاف کنین
- روی پاستا ها پنیر بپاشین و داخل فر180 درجه بمدت 40 دقیقه بپزین …میتونین سس بشامل یا سفید درست کنین و لابلای گوشت و پاستا بریزین حتی میتونین داخل کیک رو با لازانیا و دورشو فقط پاستای لوله ای بگذارین نوش جون ..
10 – روش پخت پاستا با صدف و سبزیجات
موارد لازم :
- ماکارونی شکل دار ……. ۱ بسته
- صدف……. ۱ بسته کنسروی
- سیب زمینی ……. ۱ عدد نگینی خورد شده
- کدو ……. ۳عدد حلقه شده با پوست
- فلفل دلمه ……. ۱ عدد خلالی خورد شده
- سیر تازه ……. ۱ عدد حلقه شده
- پنیر پارامزان ……. ۱ بسته ریز رنده شده
- اسانس دود ……. ۵ قطره
- آرد سفید ……. ۲ قاشق سوپ خوری
- شیر ……. ۱ لیوان یا خامه
- سس قرمز تند و خردل مقداری
- نمک،فلفل،جز هندی،آویشن، مقداری
- قرص سیر و زیتون مگی ……. ۱ عدد
- روغن کمی
طرز تهیه :
- ماکارونی را با آب جوش بپزید و آبکش کنید .صدف را در یک آبکش کوچک ریخته بگذارید آب آن برود .
- روغن را در ماهیتابه ریخته و کدوها را سرخ میکنیم .
- سیب زمینی را ۵ دقیقه در مایکرویو میگذاریم تا بپزد.
- سیب زمینی را به کدو اضافه میکنیم و یک تفت میدهیم. فلفل دلمه و سیر را اضافه کرده تفت میدهیم سپس آرد را اضافه میکنیم یه تفت که خورد شیر میریزیم و قرص مگی،نمک،فلفل،جز هندی و اسانس دود را اضافه میکنیم میگذریم مواد بپزه و سس غلیظ شه.
- یک ظرف پیرکس را چرب میکنیم ماکارونی را در آن ریخته سپس صدف را میریزیم سپس مایعی را که درست کردیم روی آن میدهیم.
- روی آن پنیر ریخته و با سس قرمز تند و خردل تزیین میکنیم و روی آن آویشن میدهیم.
بیشتر بخوانید :
طرز تهیه ی ماکارونی جامبو شلز خوشمزه+سس گوجه
جامبو شلز پنیری | روش تهیه یک فینگر فود گرم
طرز تهیه ی گراتن پاستا خوشمزه و خانگی