دسته‌بندی نشده

کیک میوه ای کلاسیک

کیک میوه ای کلاسیک

مواد لازم:

طرز تهیه کیک میوه ای کلاسیک,کیک میوه ای

مواد لازم برای خامه‌ی روی کیک :

طرز تهیه کیک میوه ای کلاسیک,کیک میوه ای

کیک میوه ای کلاسیک

طرز تهیه :
به آرامی سفیده‌ی تخم‌مرغ را در یک کاسه‌ی کم عمق زده و شکر را روی یک سینی یا صفحه‌ی پخت بپاشید. انگور و برگ‌های بو را داخل سفیده‌ی تخم‌مرغ فرو برده یا از قلمو استفاده نمایید.

اضافی آن را تکان داده و با شکر بپوشانید. برای حداقل 10 دقیقه کنار بگذارید تا خشک شود، زمان ایده آل 30 دقیقه است.زمانی که برای تزیین کیک آماده بودید خامه‌ی روی آن را درست کنید.

یک کاسه‌ی بزرگ را روی یک قابلمه آب در حال جوش بگذارید. اطمینان پیدا کنید که ته کاسه با آب برخوردی نداشته باشد. سفیده‌های تخم‌مرغ و شکر را داخل کاسه ریخته و برای 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا زمانی که یک خامه‌ی غلیظ و شفاف ایجاد شود. زمانی که در حال هم زدن هستید هر چند دقیقه با استفاده از کاردک دور کاسه را تمیز کنید.

خامه را روی کیک ریخته و با یک چاقوی لبه تخت، آن را روی کیک پهن کنید.نارنگی، انجیر، و کامکوات ها را نصف کرده و سپس به همراه فیسالیس روی سطح کیک خامه‌ای قرار دهید. یک روبان دور پایه‌ی کیک بسته و تا زمان رسیدن مهمان‌ها کیک را در جایی خنک (اما نه در فریزر) قرار دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا