کیک لا مینگتون
کیک لامینگتون
مواد لازم:
کره نرم شده 190 گرم
شکر 1فنجان یا 220 گرم
وانیل 2قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
آرد 2و 1/3 فنجان یا 350 گرم
شیر 1فنجان یا 250ml
شکلات تلخ 220 گرم
خامه پرچرب 1 فنجان یا 250ml
پودر نارگیل 1فنجان
طرز تهیه:
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم.قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود 20 سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم.شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت2دقیقه هم میزنیم.
سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با 1قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تازمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم.آرد و شیر را در 3مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم.مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.
پس از پخت،می گذاریم 5 دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم(بخار آب) قرار داده،تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود(حدود 20دقیقه).روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.