دسته‌بندی نشده

کیک صبحانه ( Breakfast Cake )

کیک صبحانه، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

کیک صبحانه

کیک صبحانه

100گرم کره را با 200گرم شکر با همزن برقی می زنیم.زرده و سفیده 3 عدد تخم مرغ را جدا کرده زرده ها را بافاصله به کره و شکر اضافه خوب میزنیم.

1/4 ق چ وانیل ،1 ق چ بیکینگ پودر، 260گرم آرد را با هم الک کرده و با 125 میلی لیتر شیر به تناوب به مایه اضافه و هم میزنیم.

سفیده ها را با 1پینچ نمک خوب زده تا سفیدوسفت شود سپس به مایه اضافه و دورانی مخلوط کنید.4،5 ق غ از مایه را با 1 ق س پودرکاکائو که در 2 ق س شیر گرم حل شده مخلوط نمایید.

قالب لوف را چرب کرده کاغذ بیندازید.

نیمی از مایه ساده را درون قالب ریخته و رویش را صاف کنید اکنون مایه شکلاتی را به شکل نامنظم روی آن ریخته ولی رویش را صاف نکنید!سپس مابقی مایه ساده را ریخته تا تمام سطح را بپوشاند.

قالب را در فر گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 50 دقیقه بپزید

منبع: دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا