کمبود پزشک در روستاها و مناطق محروم
دکتر سید حسن هاشمی در نشست هم اندیشی با اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اجرای برنامه تحول نظام سلامت در کشور خاطر نشان کرد: بسیاری از مشکلات که در حال حاضر در بخشهای بهداشتی و درمانی، پژوهشی و آموزشی کشور وجود دارد به تدریح حل می شود اما دستیابی به اهداف ایده ال آن نیاز به صرف زمانی 10 تا 12 سال دارد.
وی با تاکید بر گسترش گردشگری سلامت با توجه به ظرفیتها و توانمندی های دانشگاههای علوم پزشکی کشور تصریح کرد: به منظور ساماندهی گردشگری سلامت در کشور، شورایی با حضور نمایندگان سازمان گردشگری، وزارت اطلاعات، وزارت امور خارجه در وزارت بهداشت تشکیل شده است اما به منظور ساماندهی بهتر در این زمینه لازم است دانشگاههای علوم پزشکی با افزایش برنامه های نظارتی در این حوزه وارد شوند.
وزیر بهداشت با اشاره به کمبود پزشک عمومی و متخصص در مناطق روستایی و محروم کشور، اظهار داشت: در حال حاضر اکثر پزشکان در شهرهای مرکزی مستقر شده اند و برای رفع این مشکل و رسیدن به استانداردهای لازم در حال نیازسنجی هستیم.
کمبود پزشک در روستاها و مناطق محروم
هاشمی در ادامه بر اهتمام و توجه به ارتقاء خدمات ویزیت که در قالب بسته های حمایتی برنامه تحول نظام سلامت ابلاغ شده است تاکید و خاطر نشان کرد: دانشگاههای علوم پزشکی باید در نقاط مختلف شهر با توجه به نیاز هر منطقه نسبت به راه اندازی کلینیک های سرپایی اقدام کنند.
وی در خصوص مقیمی پزشکان متخصص در بیمارستانهای دانشگاهی نیز اظهار داشت: مقیمی پزشکان به ویژه در گروههای حساس از جمله اورژانس، بیهوشی، قلب، زنان و زایمان و جراحی باید اجرایی شود و در این زمینه دانشگاهها می توانند از نیروهای جوان عضو هیئت علمی استفاده کنند.
منبع:طبنا