اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
کرپ پنیری با سس پرتقال_61486c0ac619d.jpeg
کرپ پنیری با سس پرتقال_61486c0ac619d.jpeg

کرپ پنیری با سس پرتقال

مهمان ویژه دارید؛ آن هم برای صبحانه؟ نگران نباشید و با بهترین کرپ پرتقالی از او پذیرایی کنید.

کرپ پنیری با سس پرتقال

مناسب برای :6 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

کرپ پنیری با سس پرتقال

در دستور اصلی از دو پنیر ماسکارپونه و ریکوتا استفاده شده که ما به جای هر دو پنیر خامه‌ای را پیشنهاد می‌کنیم. شما در صورت دسترسی می‌توانید از ⅔ پیمانه پنیر ریکوتا (که به خوبی آب آن گرفته شده باشد) و ¼ پیمانه پنیر ماسکارپونه استفاده کنید. می‌توانید از مربای پوست پرتقال یا مربای پوست گریپ فروت نیز برای روی کرپ‌ها استفاده کنید.

مواد لازم کرپ پنیری با سس پرتقال:

کرپ : به میزان لازم

پنیر خامه ای : 1 پیمانه (225 گرم)

مارمالاد پرتقال : به میزان لازم

وانیل : ⅛ قاشق چایخوری

عسل : 1 قاشق غذاخوری

پوست رنده شده پرتقال : 3 قاشق غذاخوری

نمک : کمی

طرز تهیه:

کرپ را به این روش درست کنید و برای بهتر شدن طعم آن کمی رنده پوست پرتقال نیز در مخلوط آن بریزید.

حواس‌تان باشد باید مخلوط کرپ بین 1 تا 24 ساعت در یخچال استراحت کند، سپس آن را درست کنید.

اگر کرپ‌ها را زودتر آماده کردید بین‌شان کاغذ روغنی یا کاغذ پوستی قرار داده تا به هم نچسبند سپس در کیسه‌های دردار داخل یخچال بگذارید.

برای درست کردن مخلوط پنیر برای پر کردن کرپ؛ پنیر خامه ای، 1 قاشق غذاخوری عسل، ⅛ قاشق چایخوری وانیل، کمی نمک و 2 قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده را با هم مخلوط کنید.

حالا یک کرپ را بردارید. مقداری از مخلوط پنیری وسط آن بریزید. سپس آن را مانند بقچه بپیچید. این کار را با باقیمانده کرپ‌ها و مخلوط پنیر تکرار کرده و سپس مربا یا مارمالاد پرتقال را روی کرپ‌ها ریخته و سرو کنید.

منبع : پارسه گرد

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *