چگونه برای تزیین کیک و شیرینی ترافل رنگی درست کنیم؟
روش های تهیه ی ترافل رنگی
ترافل های رنگی با طرح های متنوعی در بازار موجود است. از ترافل برای تزئین انواع شیرینی، کیک، دسر و غیره و حتی ظروف دسر و تولد و … استفاده می شود. در ادامه 2 روش تهیه ی ترافل های رنگی را آموزش داده ایم.
مواد لازم ترافل های رنگی :
پودر قند 1 پیمانه
سفیده تخم مرغ 1 عدد
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل به مقدار لازم
رنگ خوراکی به مقدار لازم
خودتان در منزل ترافل رنگی درست کنید
طرز تهیه ترافل های رنگی :
همه مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا زمانی که یک مایه یکدست بدست بیاید. مواد را به تعداد رنگ هایتان در ظرف های جداگانه تقسیم کنید و از رنگ ها به آن ها اضافه کنید و هم بزنید.
سپس روی صفحه ای کاغذ روغنی قرار بدهید و از مایه داخل قیف های جدا بریزید و با ماسوره ی ساده آن ها را به صورت خطی روی کاغذ روغنی بریزید. شما می توانید از ماسوره های 5 سوراخه استفاده کنید. با این ماسوره ها سرعت عمل شما بالاتر می رود.
حتماً بخوانید:
کاغذهای روغنی را به مدت 24 ساعت در فضای آزاد قرار دهید و اجازه بدهید خشک شود و بعد از خشک شدن آنها را برش دهید. یا با دست ریز کنید.
روشی دیگر برای تهیه ترافل رنگی :
در این روش ترافل با خمیر فوندانت هست. که طرز تهیه خمیر فوندانت را می توانید با کلیک روی آن تهیه کنید.
فوندانت را به رنگ های مورد نظر رنگ کنید و با وردنه به قطر تقریبا نیم سانت باز کنید. سپس با کاتر برش بزنید و چند روز در یک جای امن ثابت بگذارید تا سفت شود. بعد با قالب های مورد علاقه تان آن ها را قالب بزنید.