اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

چه راه های برای بهبود خدمات کافی شاپ شما وجود دارد؟

انتظار نوشیدن قهوه خوب از جانب مشتری و برآوردن آن از سمت شما کافه دار عزیز، نیاز به دانستن یکسری نکات کلیدی دارد. پیشنهاداتی برای بهتر شدن خدمات کافی شاپ شما داریم!

با سرو کردن قهوه تازه و با کیفیت، می توانید ضمن تشویق خریدهای اضافی از جمله شیرینی یا دسر، مدت اقامت مشتری را افزایش دهید.

 از دانه تا دم کردن، در هر مرحله از فرآیند تهیه قهوه، شما جایی برای بهبود خدمات خود دارید! پس از نصب تجهیزات مناسب، مهم است که برای تولید قهوه خوش عطر و طعم خود، قوانینی را رعایت کنید.

آیا باید دانه های قهوه آسیاب شده خریداری کنید یا آسیاب نشده؟

دانه قهوه

در صورت امکان، همیشه دانه های قهوه آسیاب نشده را برای رستوران یا کافی شاپ خود انتخاب کنید. بیشتر عطر و طعم قهوه شما در روغن های اصلی دانه یافت می شود.

 پس از اتمام آسیاب دانه ها، این روغن ها به سرعت تبخیر می شوند و عطر و طعم خود را از دست می دهند. مهم است که خوب شروع کنید تا محصول نهایی شما مطلوب و موردپسند واقع شوند!

بنابراین لازم است ابتدا بر روی یک آسیاب قهوه مناسب و خوب سرمایه گذاری کنید تا حداکثر نتیجه را دریافت کنید. دانه ها را برای اسپرسو بسیار ریز خرد کنید، و یا برای استفاده در فرنچ پرس آنها را درشت نگه دارید.

چگونه می توانید دانه های آسیاب شده را ذخیره و نگهداری کنید؟

خدمات کافی شاپ-فروشگاه اینترنتی کافی مافی

دانه های آسیاب شده قهوه را در یک کیسه ای مات و در مکانی خشک و تاریک نگهداری کنید. توصیه می شود که قهوه را در یخچال یا فریزر نگهداری نکنید.

 فرآیند ذوب کردن و تازه کردن قهوه ای که درون فریزر قرار داده شده است می تواند باعث ایجاد رطوبت داخل کیسه شود که طعم قهوه و به دنبال آن خدمات کافی شاپ شما را به خطر می اندازد.

هنگامی که صحبت از ذخیره مقادیر زیادی از دانه های قهوه است، برخی از باریستا ها معتقدند که نگه داشتن آنها در فریزر می تواند به حفظ طراوت کمک کند.

صرفه جویی در تهیه قهوه با استفاده از فریزر یا یخچال فقط زمانی مناسب است که هنوز در دانه ها آسیاب نشده باشند و آن هم فقط در صورتی که دانه ها در داخل یک کیسه مهر و موم شده جمع شود.

 پس از جدا شدن دانه ها از سرما، آنها باید بر روی سطح زمین قرار گرفته و ظرف دو هفته استفاده شوند. دانه ی قبلاً ذوب شده را دوباره داخل فریزر نذارید.

عواملی که باید هنگام دم کردن قهوه خود در نظر بگیرید

خدمات کافی شاپ-فروشگاه اینترنتی کافی مافی

کنترل هر یک عناصری که در ادامه می خوانیم آسان است و فوراً می تواند طعم قهوه مشتری شما یعنی خدمات کافی شاپ تان را بهبود بخشد.

تجهیزات خود را تمیز نگه دارید. پودر قهوه ای که استفاده می کنید می تواند طعم و مزه ای نامطلوب را از تجهیزات کثیف بگیرد. همیشه مطمئن شوید که اعضای کافی شاپ شما مرتباً تجهیزات را تمیز می کنند.

در دمای مناسب دم کنید. دانه قهوه خود را بین 198 تا 202 درجه فارنهایت گرم کنید که دمای 200 درجه دمای مطلوب است. دم کردن قهوه در آب زیر 195 درجه منجر به استخراج ضعیف عطر و طعم یک محصول و احساس ناخوشایند برای مشتریان می شود. از طرف دیگر، آب بسیار گرم باعث طعم تلخ قهوه خواهد شد.

به کیفیت آب خود توجه کنید. از آنجا که آب حدود 98٪ قهوه مشتری شما را تشکیل می دهد، مطمئناً باید به آن توجه کنید. همیشه مطمئن باشید که از یک سیستم تصفیه آب استفاده می کنید.

آب کمی سخت، ترجیحا 50 تا 100 پی پی ام از مواد معدنی محلول، بهترین قهوه را هم مزه دار می کند. اگر خیلی سخت باشد، ممکن است طعم کمتری از قهوه شما استخراج می شود.

از طرف دیگر، آب خیلی نرم یا مقطر ممکن است روند دم کردن را طولانی تر کرده و باعث طعم و مزه ای ضعیف یا تلخ شود.

با نسبت دانه به آب درست عمل کنید. استاندارد صنعت برای تهیه یک فنجان قهوه استاندارد 1 قهوه به 18 قسمت آب است. از یک مقیاس برای وزن کردن دانه استفاده نکنید نه اندازه گیری با حجم!

این امر به ایجاد یک نسبت قطعی تر و دقیق تر کمک می کند، که هر بار منجر به فنجان های قهوه بیشتر می شود.

زمان دم کردن خود را تنظیم کنید. مدت زمانی که قهوه شما نیاز به دم کردن دارد تا حد زیادی به میزان خوب بودن دانه بستگی دارد. هرچه آسیاب ریزتر باشد، زمان لازم برای تولید دم کوتاه تر است.

هنگامی که یک آسیاب درشت دارید، برای برقراری تماس و استخراج عطر و طعم از ذرات دانه ، زمان بیشتری لازم است.

راه های بروزرسانی قهوه و خدمات کافی شاپ شما

خدمات کافی شاپ-فروشگاه اینترنتی کافی مافی
خدمات کافی شاپ-فروشگاه اینترنتی کافی مافی

اطمینان حاصل کنید که کارکنان به درستی آموزش دیده اند. این قضیه مهم است و نمی توان از آن غافل شد. برای آموزش کارکنان خود در مورد نحوه تهیه یک فنجان یا قوری قهوه وقت بگذارید.

آغوش باز برای استقبال از تغییرات و روندهای موجود در صنعت داشته باشید. قهوه همیشه کلاسیک خواهد بود، اما روش هایی که ما از آن استفاده می کنیم سال به سال تغییر می کند.

با استفاده های جایگزین برای قهوه خلاق شوید. قهوه فقط به فنجان تعلق ندارد. آن را درون کوکتل ها بگنجانید، یا یک دم کرده سرد و معجون قهوه ایجاد کنید.

و در پایان، درست انجام دهید! هنگامی که همه موارد گفته شده به درستی انجام شود، قهوه یک نوشیدنی و حتی درمان جذاب و معطر است که مشتریان خوشحال هستند که روز به روز برای آن پول خرج می کنند.

طبیعت متنوع آن به این معنی است که می توان فنجان کامل قهوه را در وعده صبحانه، ناهار، شام یا حتی دسر به مشتریانی عرضه کرد که از طعم دلنشین آن قدردانی می کنند.

نکته های بالا را دنبال کنید تا از بهترین استفاده شما از تجهیزات خود و تهیه قهوه خوشمزه و سودآور به مشتریان خود مطمئن شوید J

نوشته های مشابه

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

eskisehir escort - trbet.vip - cratosslot