هویج پلو با گوشت

Imageمواد لازم :

برنج ۱۰۰۰ گرم
گوشت بره ۱۵۰۰ گرم
هندوانه ۱۵۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
زعفران ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

برنج را خیس میکنیم هویج را پوست می کنیم از رنده درشت یا ماشین مخصوص رد میکنیم ، که بشکل خلال نازک بشود. بعد هویج را با نصف از روغن کمی سرخ میکنیم و شکر را در یک لیوان آبجوش حل می کنیم داخل هویج میریزیم میگذاریم یکی دو جوش بزند

گوشت بره را می پزیم استخوانهای آنرا میگیریم و آب گوشت را که باید در حدود نصف لیوان باشد با ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری روغن مخلوط می کنیم و برنج را آبکش می نمائیم و هویج آماده شده و مرغ را لای پلو می گذاریم پلو را مطابق دستور دم میکنیم و مثل شیرین پلو در دیس می کشیم و روی دیس را با برنج زعفرانی و کمی خلال پسته و بادام تزیین کنیم و کمی کره یا روغن داغ کرده روی آن بدهیم .

سپند جام

ممکن است دو لیوان خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته با هویج مخلوط کنیم و روی پلو بریزیم
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافیست .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا