نحوه صحیح چیدمان غذاها در یخچال چگونه است ؟
نحوه صحیح چیدمان یخچال چگونه است ؟
چطور چیدن مواد غذایی در یخچال با وجود سادگی، بسیار مهم و ضروی است. حتماً برای شما هم پیش آمده که برای درست کردن سالاد یا غذایی به گوجه فرنگی احتیاج پیدا کرده اید و وقتی به دنبالش در یخچال گشته اید متوجه شدید همه آن ها کپک زده اند و به هیچ وجه دیگر قابل استفاده نیستند!
اگر میخواهید از در هم و برهمی محتویات یخچال خلاص شوید و مواد غذایی را تا مدت زمان بیشتری تازه نگه دارید، پیشنهاد میکنم با این آموزش ساده و کوتاه از مجله دلگرم همراه باشید.
مرحله اول:
ابتدا بهتر است تمام محتویات یخچال از میوه ها گرفته تا لبنیات و ترشیجات، همه را از یخچال بیرون بیاورید و آن را با آب و اسفنج تمیز کنید.
مرحله دوم:
حالا که یخچال شما کاملاً تمیز شده لازم است هر کدام از مواد غذایی را در قفسه مناسب قرار دهید.
غذاهای مانده از شب قبل، ماست و میوه ها، و مربا و ژله ها باید در بالاترین قفسه نگه داری شوند چراکه این بخش گرم ترین بخش یخچال است، بنابراین لازم است برای ذخیره مواد غذایی که احتمالاً قرار است به زودی مصرف شوند از این قفسه استفاده کنید.
طبقه میانی یخچال بسیار خنک است، بنابراین برای ذخیره غذاهایی مثل شیر و تخم مرغ مناسب است و به این ترتیب میتوان مطمئن بود تا مدت زمان بیشتری تازه نگه داشته میشوند. نکته مهم اینکه شیر باید تا حد امکان به سمت عقب طبقه میانی هدایت شود. پنیر را نیز بهتر است در کشوی میانی یخچال قرار داد. پایین ترین طبقه که یقیناً سردترین بخش یخچال است مخصوص مواد غذایی است که کمتر به سراغشان میروید و ضمناً میخواهید برای مدت طولانی تری تازه نگهشان دارید.
میوه ها و سبزیجات باید به طور جداگانه در یخچال قرار بگیرند چون میوه ها به رطوبت کمتری نسبت به سبزیجات نیاز دارند، کشو های پایینی یخچال جای مناسبی برای نگه داری آن هاست. البته اگر یخچال شما تنظیمات لازم رطوبت را نداشت، کافی است کشوی میوه را کمی باز کنید تا رطوبت کم شود و گازها آزاد شوند.
درِ یخچال نیز مناسب کره، سس، ادویه و نوشیدنی هاست.
به همین سادگی میتوانیم یخچالمان را سر و سامان بدهیم و مطمئن باشیم همه چیز رو به راه است و مواد غذایی برای مدت طولانی تری تر و تازه باقی میمانند. لطفاً نظر خود را درباره این مطلب با ما و سایر کاربران مجله دلگرم در میان بگذارید.
ترجمه و گردآوری
رویانیان