نتیجه استخاره صفحه ۲۵۳ قرآن کریم به همراه متن، ترجمه و تفسیر آیه ۲۹ سوره رعد و شامل جواب کلی استخاره، معامله و ازدواج، خدمتتان تقدیم میگردد.
نتیجه استخاره صفحه ۲۵۳ سوره رعد آیه ۲۹
نتیجه استخاره صفحه ۲۵۳ سوره رعد آیه ۲۹، از معنی آیه بسیار خوب است.
با توکل به خداوند متعال، و توسل بر محمد و آل محمد (ص) این کار را بدون دلواپسی انجام دهید، ان شاء الله تعالی هرگز پشیمانی ندارد.
برای مطالعه پاسخ استخاره سایر صفحات همراه با توضیح به لینک زیر مراجعه نمایید، یا در سایت جستجو کنید:
جواب استخاره با قرآن خط عثمان طه
متن و ترجمه آیه ۲۹ سوره رعد
الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ طُوبَىٰ لَهُمْ وَحُسْنُ مَآبٍ (سوره رعد، آیه ۲۹)
کسانى که ایمان آوردند و کارهاى شایسته انجام دادند، براى آنها پاکیزهترین (زندگى) و سرانجام نیک است.
تفسیر آیه ۲۹ سوره رعد
در ادامه پاسخ استخاره صفحه ۲۵۳ به تفسیر آیه ۲۹ سوره رعد میپردازیم.
در آیه مورد بحث با ذکر سرنوشت و پایان کار افراد باایمان، مضمون آیات پیشین را چنین تکمیل مىکند: «آنان که ایمان آوردند و کارهاى شایسته انجام دادند، پاکیزهترین (زندگى) نصیبشان است و بهترین سرانجامها» (الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ طُوبَى لَهُمْ وَ حُسْنُ مَـَاب).
بسیارى از مفسّران بزرگ، کلمه «طوبى» را مؤنّث «اطیب» دانستهاند که مفهومش بهتر و پاکیزهتر، یا بهترین و پاکیزهترین است و با توجّه به این که متعلّق آن محذوف است، مفهوم این کلمه از هر نظر وسیع و نامحدود خواهد بود.
نتیجه این که با ذکر جلمه «طوبى لَهُم» همه نیکىها و پاکىها براى آنان پیشبینى شده است. از همه چیز بهترینش: بهترین زندگى، بهترین نعمتها، بهترین آرامش، بهترین دوستان و بهترین الطاف خاصّ پروردگار، همه اینها در گرو ایمان و عمل صالح است و پاداشى است براى آنها که از نظر عقیده، محکم و از نظر عمل، پاک و فعّال و درستکار و خدمتگزارند.
بنابراین تفسیرهاى متعدّدى که جمعى از مفسّران براى این کلمه ذکر کردهاند، تا آنجا که در مجمع البیان دَه معنى براى آن ذکر نموده، همه در حقیقت مصداقهاى مختلف این معنى وسیعاند.
در روایات متعدّدى نیز مىخوانیم که «طوبى» درختى است که اصلش در خانه پیامبر یا على (علیه السلام) در بهشت است و شاخههاى آن همه جا و بر سر همه مؤمنان و بر فراز خانههایشان گسترده است که در واقع ممکن است تجسّمى از مقام رهبرى و پیشوایى آنان و پیوندهاى ناگسستنى میان این پیشوایان بزرگ و پیروانشان باشد که ثمرهاش، آن همه نعمت متنوّع است.
اگر مىبینیم «طوبى» به صورت مؤنّث ذکر شده نه «اطیب» که مذکّر است، به خاطر آن است که صفت براى حیات یا نعمت است که هر دو مؤنّث اند.
برای مطالعه بیشتر، به بخش متن، ترجمه و تفسیر قرآن کریم در پایگاه اطلاعرسانی دفتر حضرت آیت الله مکارم شیرازی مراجعه نمایید.
دیدگاه خود را در مورد نتیجه استخاره صفحه ۲۵۳ با ما به اشتراک بگذارید.
نکته مهم پیرامون رعایت حقوق مادی و معنوی
هر گونه برداشت از متن، اصطلاحات و … به هر شکل حتی در صفحات مجازی و اینترنت و فروشگاههای کتابهای اینترنتی، pdf و … فقط با معرفی منابع و سایتهای زیر جایز است.
۰
امتیاز
جواب استخاره صفحه ۲۵۳ شامل آیه ۲۹ سوره رعد بر اساس قرآن کریم خط عثمان طه به همراه توضیح و تفسیر