دسته‌بندی نشده

مرغ کره ای

Imageمواد لازم برای ۴ نفر:
کره: ۱۰۰ گرم
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده: ۲ عدد متوسط
زنجبیل تازه له شده: ۱ قاشق چایخوری
پودر کاری: ۲ قاشق چایخوری
گشنیز نرم شده: ۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: ۲ قاشق چایخوری
زیره سیاه درسته: ۱ قاشق چایخوری
سیر تازه خورد شده: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
هل سبز درسته: ۳ عدد
دانه فلفل سیاه: ۳ عدد
ماست: ۳/۲ پیمانه/۱۵۰ میلی لیتر
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
مرغ: ۸ تکه بدون پوست
آب: ۳/۲ پیمانه
خامه کم چرب: ۳/۲ پیمانه

برای تزئین:
گشنیز تازه-۲ عدد فلفل سبز ریز شده

طرز تهیه:
۱. روغن و کره را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.پیاز را به آن افزوده و سرخ می کنیم.حرارت را کاهش می دهیم.
۲. زنجبیل تازه را له کرده و در کاسه ای می گذاریم،پودر کاری،گشنیز نرم شده،زنجبیل،پودر فلفل قرمز،زیره،سیر،نمک،هل و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم.سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و بهم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.

۳. تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب جذب شود.
۴. مرغ را به پیازهای داخل ماهیتابه افزوده و حدود ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم.
۵. آب را به مخلوط افزوده و به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم بپزد؛گاهگاهی آن را بهم می زنیم.

۶. خامه را اضافه کرده و بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر می پزیم.
۷. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز ریز شده تزئین می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا