اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
مرغ کره ای_613f2880e13b8.gif
مرغ کره ای_613f2880e13b8.gif

مرغ کره ای

Imageمواد لازم برای ۴ نفر:
کره: ۱۰۰ گرم
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده: ۲ عدد متوسط
زنجبیل تازه له شده: ۱ قاشق چایخوری
پودر کاری: ۲ قاشق چایخوری
گشنیز نرم شده: ۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: ۲ قاشق چایخوری
زیره سیاه درسته: ۱ قاشق چایخوری
سیر تازه خورد شده: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
هل سبز درسته: ۳ عدد
دانه فلفل سیاه: ۳ عدد
ماست: ۳/۲ پیمانه/۱۵۰ میلی لیتر
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
مرغ: ۸ تکه بدون پوست
آب: ۳/۲ پیمانه
خامه کم چرب: ۳/۲ پیمانه


برای تزئین:
گشنیز تازه-۲ عدد فلفل سبز ریز شده


طرز تهیه:
۱. روغن و کره را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.پیاز را به آن افزوده و سرخ می کنیم.حرارت را کاهش می دهیم.
۲. زنجبیل تازه را له کرده و در کاسه ای می گذاریم،پودر کاری،گشنیز نرم شده،زنجبیل،پودر فلفل قرمز،زیره،سیر،نمک،هل و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم.سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و بهم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.

۳. تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب جذب شود.
۴. مرغ را به پیازهای داخل ماهیتابه افزوده و حدود ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم.
۵. آب را به مخلوط افزوده و به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم بپزد؛گاهگاهی آن را بهم می زنیم.

۶. خامه را اضافه کرده و بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر می پزیم.
۷. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز ریز شده تزئین می کنیم.

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *