مرغ سوخاری با چاشنی لیمو

Imageمواد لازم :

گوشت سینه مرغ بدون پوس ۶۰۰ گرم
آب لیموترش ۰٫۳۵ فنجان
شکر ۲ قاشق سوپخوری
سس چینی ۱ قاشق مرباخوری
آرد ذرت ۳ قاشق مرباخوری
روغن ۲ قاشق مرباخوری
آب مرغ ۰٫۲۵ فنجان

طرز تهیه :

هر تکه سینه مرغ را به سه قسمت ببرید . آبلیمو ، شکر و سس سویا را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و روی قطعات مرغ بریزید و بمدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید سپس آنها را خارج کرده و چاشنی را نگه دارید . آرد ذرت را روی قطعات مرغ بپاشید و آنها را تکان دهید تا اضافی آرد بریزید .

روغن را ماهیتابه گرم کرده و مرغها را سرخ کنید و روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی انها گرفته شود . مایتابه را تمیز کنید و چاشنی ای را که نگه داشته بودید در آن ریخته و آرد اضافی و آب مرغ را افزوده و به هم بزینید تا مایع بجوشد و غلیظ شود . آن را روی مرغها بریزید و سرو نمائید .

این مطلب به شما کمک نکرد؟ اگر سوالی دارید از طریق پرسش و پاسخ سپند جام آن را مطرح کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
eskisehir escort - trbet.vip - cratosslot