دستهبندی نشده
مراحل تهیه کیک شکلات یخچالی بی نظیر و خوشمزه در منزل
کیک شکلات یخچالی – کیکی خاص که تا به حال نخورده اید
در این بخش از سایت دلگرم قصد داریم تا طرز تهیه کیک یخچالی را به شما آموزش دهیم، امیدواریم با درست کردن و میل این کیک خوشمزه لحظات خوشی را در کنار خانواده داشته باشید، با ما همراه باشید.
کیک یخچالی شکلاتی با تکه های شکلات
مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی شکلاتی
● بیسکوییت پتی بور : دو بسته ساده
● شیر : 3 لیوان
● شکر : نصف لیوان
● آرد سفید : 3 قاشق غذاخوری
● نشاسته ذرت : 2 قاشق غذاخوری
● پودر کاکائو : 3 قاشق غذاخوری
● کره : 30 گرم
● تخم مرغ : 1 عدد
● شکلات رنده شده : 50 گرم معادل 5 قاشق غذاخوری
برای شکلات میشه پودر کاکائو هم جایگزین شکلات رنده کرد ولی ۳ قاشق غذاخوری
روش تهیه ی کیک یخچالی
- آرد، شکر، ناسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو توی یک قابلمه می ریزیم
- تخم مرغ را با چنگال کمی هم میزنیم و باشیر به بقیه مواد اضافه کرده و روی حرارت نسبتا ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم که به غلظتی شبیه فرنی برسد
- در آخر از روی حرارت برداشته و کره و مقداری وانیل رو به مواد اضافه می کنیم
- آماده سازی قالب و ریختن مواد
- کف قالب مورد نظر (ما از قالب مستطیل شکل استفاده کردم) را یک لایه نایلکس یا سلفون می کشیم و اول مقداری از مایه پودینگ را میریزیم و یک لایه بیسکوییت می چینیم .
- توجه : مقداری شیر را توی یه ظرفی بریزید و بیسکویتها را به شیر اغشته کنید بیسکویت ها اینجوری نرم و لطیف میشند
- دو سه قاشق از مواد روی بیسکوییتها می ریزیم و بطور یکنواخت به ضخامت تقریبا نیم میلی متر همه جا پخش می کنیم سپس لایه بعدی بیسکوییتها رو می چینیم و دوباره چند قاشق از مواد روی بیسکوییتها می ریزیم و صاف میکنیم این کار رو تا چند لایه ادامه میدیم
- لایه آخر یک ردیف بیسکوییت می چینیم و روی قالب رو با سلفون می پوشونیم و به مدت پنج شش ساعت در یخچال قرار میدیم بعد از این مدت قالب رو توی ظرف مورد نظر برمیگردونیم و سلفون رو جدا می کنیم و با سلیقه دلخواه تزیین میکنیم
- غلظت مایه شکلاتی خیلی مهم است اگه زودتر از روی حرارت بردارید ممکنه باعث خمیری شدن بیسکوییت ها بشود پس این مورد رو نیز توجه کنید
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی