دسته‌بندی نشده

مارمالاد موز، صبحانه ای ساده و دلنشین

طرز تهیه مارمالاد موز

مارمالاد موز، یکی از انواع مارمالادهای میوه ای خوشمزه و لذیذ می باشد که می توانید برای وعده صبحانه آماده و سرو کنید. برای تهیه این نوع مارمالاد میوه ‌ای، از موزهای رسیده و سالم استفاده کنید تا زنگ و کیفیت مارمالاد شما عالی شود. چرا که استفاده از موزهای سیاه و حتی له کردن موزها، ظاهر مارمالاد شما را دلپذیر نخواهد کرد.

مارمالاد موز نیز مانند مارمالاد انجیر، مارمالاد هلو، مارمالاد توت فرنگی و… بسیار خوش طعم و عالی خواهد شد. موز جزو میوه های پرطرفدار بوده که تهیه دسر و خوراکی‌ های آن عالی و فوق العاده می شود.

دستور تهیه مارمالاد موز صبحانه مقوی و خوشمزه

از دیگر انواع دسرهای خوشمزه و عالی می‌ توان به پاناکوتا ، کرامبل سیب، پودینگ ساندی شکلات، ناگت شکلات، اسلایس شکلاتی، دسر کاسترد شکلاتی و… اشاره کرد.

مواد لازم :

موز: ۵ عدد شکر: ۲ پیمانه
پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ۱ پیمانه
آب لیموترش: ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه مارمالاد موز به روشی سریع

مراحل تهیه :

گام 1 شکر و آب را در یک ظرف ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.
گام 2 بعد از حل شدن شکر و قوام آمدن، آب لیمو را اضافه کنید.

حتماً بخوانید:

گام 3 موزها را پوست کرده و حلقه ای خرد کنید.
گام 4 سپس موزها را درون ظرف شکر ریخته و حرارت را خاموش کنید.
گام 5 پودر ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط و بر روی بخار کتری بگذارید تا مایع شفاف شود.

مارمالاد موز خوش رنگ و خوش طعم

گام 6 سپس ژلاتین را به مخلوط موز اضافه کنید.
گام 7 مارمالاد موز را به مدت یک روز در یخچال بگذارید تا آماده شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا