دسته‌بندی نشده

لازانیای تنوری با پپرونی

لازانیای تنوری با پپرونی

اگر میل دارید یک لازانیای ایتالیایی خوشمزه درست کنید، این غذا انتخاب بسیار خوبی برای شما خواهد بود.
مناسب برای 8 نفر
زمان آماده سازی: بیش از 1 ساعت
این لازانیای خوشمزه در 1ساعت و 35 دقیقه آماده می‌شود و برای سرو به تعداد 8 تا 10 نفر مناسب است.

مواد لازم:
ورقه لازانیا: 900 گرم
پپرونی ورقه‌شده : 2 پیمانه (با ضخامت 3 میلیمتر)
سس گوجه‌فرنگی : 4 پیمانه
پنیر ریکوتا یا پنیر گودا : 450 گرم
پنیر موتزارلای رشته‌رشته‌شده : 450 گرم
پنیر پارمزان رنده‌شده : ¾ پیمانه
سوسیس 80٪ گوشت: 900 گرم

لازانیای تنوری با پپرونی

طرز تهیه:
1. فر را از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

2. در قابلمه‌ای، شش لیتر آب را می‌جوشانیم و کمی نمک به آن می‌افزاییم. ورقه‌های لازانیا ‌را در آب می‌ریزیم تا جایی که تقریباً بپزند. سپس آن را آبکش می‌کنیم و در ظرفی از آب و یخ، به آن شوک وارد می‌کنیم.در یک قابلمه متوسط، پپرونی ورقه‌شده را روی شعله متوسط سرخ می‌کنیم؛ تا حدی که ترد شود. سپساز روی حرارت برمی‌داریم و روی حوله کاغذی قرار می‌دهیم تا روغن آن گرفته شود.

3. در سینی یا ظرف فر، یک پیمانه از سس گوجه فرنگی را به صورت لایه های صاف و یکنواخت می‌ریزیم. بعد ورقه¬ های لازانیا را ته ظرف می‌چینیم؛ به¬ گونه‌ای که یک سانت از هر کدام روی دیگری قرار بگیرد.

پنیر ریکوتا یا گودا، ⅓ از پنیر موتزارلا و ⅓ از سوسیس را می‌ریزیم و بعد پنیر پارمزان زیادی روی آن می‌پاشیم. بعد ½ پیمانه سس گوجه¬‌فرنگی و ¼ پیمانه پپرونی را اضافه می‌کنیم. این کار را تا دو لایه دیگر تکرار می‌کنیم و در آخرین لایه، بقیه پنیر ریکوتا یا گودا، سس گوجه¬‌فرنگی، پنیر موتزارلا و پپرونی را می‌ریزیم و روی آن پنیر پارمزان می‌پاشیم.

ظرف لازانیا را تقریباً 45 دقیقه داخل فر می‌گذاریم تا بپزد. سپس ظرف را از فر خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم 15 دقیقه بماند. پس از اینکه لازانیا قدری خنک شد، آن را برش می‌دهیم و بلافاصله سرو می‌کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا